local-stats-pixel fb-conv-api

Naudu vajag? Ludzu!2

Naudas nav, krize izskodusi kabatā naudu lūdzu šeit būs pāris saiti kas pālīdzēs grūtos brīžos. Tikai pavadi 35-45 min pie šiem saitiem un gaidi iznākumu!

Es zinu būs kads dicis kurš domās ka tas ir pilnīgi garām, jā es pilnīgi tam ticu, bet tas ir pilnīgi atkarīgs no viņiem. Naudu var dabūt tikai ja iesaistās, tas būs pilnībā atkarīgs no jums, jūs varat tajā iesaistīties un varat arī to ignorēt!

Saprotams tas izsklausās ļoti dīvaini par to ka par klikšķināšanu un lasīšanu var kaut ko dabūt, ticiet vai nē bet var. Mūsdienas jau ir tādas ka caur internetu tu vari darīt visu ko vēlies. Es vismaz zinu 300 cilvēkus kuri pelna naudu tikai sēžot internetā un nekustoties ne no vietas.

Protams veselība ir pirmajā vietā tādēļ nevajag jau pārsēdēties un palikt slimam no tā tādēļ varbū arī atslābināties no tā un nepaliekiet atkarīgi.

Jā protams šobrīd ir arī daudz viltus saiti kas var apvest ap stūru, jā tam es pilnīgi piekrīt, tādēļ ir daudzi saiti, kas glābj no tā! Šeit ir skami no kuriem ir jāpasargās.
 Ja neticar tad manus saitus arī varat apskatīt, bet es pats esmu skatijies, un nekur nebūtu minēts ka tie būtu skami, vai kādi viltus saiti.

Skam saiti:

http://www.ptcsite.com/scamlist/

Izmaksas ir rāditas saitos, pie "payouts".


Zinu ka summa izskatās paliela, bet izmaksas nebūs tik lielas jo tās parasti balstās uz ienākumiem, tādēļ es jums iedevu vairākus saitus un summas sanāks normāla.

Kā tas ir iespējams es nevaru pateikt, jo nekāds ekonomist neesmu, bet kāds jau to var izstāstīt, kādā veidā un kā tas ir iespējams.

Ja jums ir kādas problēmas ar saitu, lūdzu ziņojiet man, palīdzēšu atrisināt problēmu un ja ir kādi jautājumi par noteikumiem, arī varu palīdzēt un izskaidrot tos.

Lūdzu šeit būs saiti, pārejais atkarīgs no jums:

UpBux

http://bit.ly/56eJAL">http://bit.ly/56eJAL

BestDollarClicks

http://bit.ly/7VxogM">http://bit.ly/7VxogM

Afferinte

http://bit.ly/7v3b8u">http://bit.ly/7v3b8u

EuroTradeMails

http://bit.ly/6rj9Pv">http://bit.ly/6rj9Pv

GoldCash

http://bit.ly/5pc3hd">http://bit.ly/5pc3hd

IntstantPTR

http://bit.ly/63ZC7y">http://bit.ly/63ZC7y

GGMVPClub

http://bit.ly/5NP6wW">http://bit.ly/5NP6wW

RichestMails

http://bit.ly/84oSzb">http://bit.ly/84oSzb

0 10 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://bit.ly/84oSzb
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Muljkiibas....

0 0 atbildēt

Vakar skiet, ka tvnetaa bija ievietots raksts par teemu, ka iespeejamas protesta akcijas 13. janvaarii.. un tad nu ssie te reklaamas spameri vareeja uzdarboties uz nebeedu.. es saskaitiiju 12 reklaamas komentaaros!!!

0 0 atbildēt