local-stats-pixel fb-conv-api

Meitenes dzīve bez rokām.64

414 2

Šo meiteni sauc Jessica Cox. Viņai nevajag līdzjūtības, viņai var tikai skaust, jo šī meitene ir sasniegusi ļoti daudz. Dažiem no mums pat neienāk prātā, ko viņa var paveikt bez rokām un dzudziem no mums viņas sasniegumi liksies prātam neaptverami.

Ārsti nevar pateikt kāpēc tiesi Džesika ir piedzimusi bez rokām un tapēc jau no bērnības viņas kājas viņai ir roku vietā. Kā jau visi bērni, viņa ir izgājusi cauri daudziem atīstības etapiem. Viņa iemācijās rakstīt un ēst - tikai ar kāju palīdzību. Visas bērnības garumā viņa darīja to pašu ko citi bērni – peldējās, rotaļājās, dejoja un piedalijās dažādās citās aktivitātēs. Kad viņai bija 10 gadi , viņa sāka nodarboties ar Tekvando , bet 14 gados viņa saņēma melno jostu.

Džesikai ir mašīnas tiesības, bez jebkādiem ierobežojumiem, ar kāju viņa uz klaviatūras raksta 25 vārdus minūtē.Ik dienas viņai pašai vajag darīt tādas lietas , ko dara pilnvērtīgu dzīvi dzīvojošie cilvēki – ielikt lēcas, veļas mazgāšana, matu ķemēšana un pat kosmētikas uzlikšana. Viņai arī patīk lidot un Jessica spēj vadīt lidmašīnu. Viņa dzīvo tā kā to spēj šajā situācijā, bet sanāk viņai vienkārši lieliski.

Visu cieņu šim neatlaidīgajam un simpātiskajam cilvēkam, jo tas ko viņa savā dzīvē jau ir sasniegusi, dažiem cilvēkiem ir nesasniedzams.
 

414 2 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Simpātiska meitene!

22 0 atbildēt

Viņa ir ļoti simpātiska!

Šī ir tā cilvēku "suga", kuriem saka uzliec roku implantus, bet viņi atbild prieškam, man tā pat ir ērti!emotion

13 0 atbildēt

Nu nekas cits viņai neatliek, ja vēlas dzīvot pilnveidīgu dzīvi. Neviens nepiedzimst ar spējām skriet, ēst vai rakstīt. Laika gaitā mēs šīs funkcijas iemācāmies un attīstām, tāpat domājams, ka šī meitene to pašu ir iemācījusies tikpat elementāri, cik mēs, tikai ar kājām, jo kopš dzimšanas iemācīties ir vieglāk, nekā, ja pēkšņi, piemēram, dzīves 15. gadā tev būtu krasi jāmaina sava dzīve, tad gan tas nedotos tik viegli un vai izdotos. Btw meitēns malacis, bauda dzīvi visā krāšņumā par spīti visam. Mācāmies!

10 1 atbildēt

malacis meitēns.  nedrīkst padoties :)

7 0 atbildēt
Ich avatarsIch

Šo meiteni sauc Jessica Cox. Viņai nevajag līdzjūtības.

Tikai tādēl, ka viņa ir piedzimusi jau bez rokām un nezin kā būtu ja būtu! Tā ir ļoti liela starpība vai cilvēks jau tāds piedzimst, vai zaudē dzīves laikā! Visu cieņu!

7 0 atbildēt

skaista  un mērķtiecīga meitene. tiešām visu cieņu !!

6 0 atbildēt

Respekts viņai.

6 0 atbildēt

atbildot uz FashionGirl komentāru " redzams ka viņa nesūdzas,bet vnk izbauda dzīv... " +  nesudzas  par to kas nav bet priecajas par to kas ir

5 0 atbildēt

Ja man kads uzbruktu ar nuncakem un vianm nebutu rokas...Es saktu raudat .

5 0 atbildēt

Skaista meitene. :)

5 0 atbildēt

VISU CIEŅU!

5 0 atbildēt

Visu cieņu!!!

5 0 atbildēt

Cik skaista meitene!

Malacis.

5 0 atbildēt

Bija arī stāsts par čali!!

5 0 atbildēt

emotion

5 0 atbildēt

tomeer zheel jau nedaudz ir meiteena emotion

bet peec sejas smukinja

5 0 atbildēt

++

Cepuri nost tāda cilvēciņa priekšā.. :)

4 0 atbildēt

Ir iekšā emotion

4 0 atbildēt

ir bijis, bet tāpat +

4 0 atbildēt

Cilvēks ar GRIBASSPĒKU

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »