local-stats-pixel fb-conv-api

Legalizēt marihuānu!230

436 24

Jautājums par marihuānas legalizāciju ir diskutabls. Sabiedrībai ir iedvests uzskats, ka marihuāna ir veselību graujošs narkotisks preparāts, kas noved pie „smagāku narkotiku” lietošanas. Bet vai tā ir patiesība? Nav gan.

436 24 230 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 230

0/2000

Legalize emotion

70 14 atbildēt

Ļoti labs un pārliecinoš raksts.

Vienmer esmu bijis par zālītes legalizēšanu, bet par normalas zalites nevis tautā saukto "Spice" un citus tamlīdzīgus draņķus.

Par marihuanas legalizaaciju emotion

35 5 atbildēt

čigāniem gribi biznesu atņemt? xD

31 1 atbildēt

Maldīgais priekštstats ir radies tikai lielo tabakas bosu dēļ,jo legalizēšana viņiem stipri iesisitu pa kabatu

11 3 atbildēt

Es uzskatu, ka vienmēr būs kāds pretējs viedoklis.

4 0 atbildēt

Tu laikam esi vēl debīlāks, ja nezināji ka to vai cilvēks ir vai nav lietojis narkotikas var noteikt pēc cilvēka uzvedības pirmkārt, un tad pēc aizdomām var veikt asinsanalīzi. Kaut vai ņemsim acu zīlīšu lielumu vai arī cilvēka uzvedības traucējumus, kad viņs ir zem narkotisko vielu reibuma. Tā kā ej attīsties.

2 0 atbildēt

+ Par to ka raksts ir analītisks, loģisks un pamatots. Parasti rakstiem par kaitīgām vielām lieku mīnusu, jo tie lielākoties satur propogandas saukļus un neapskata jautājumu no visām pusēm.

1 0 atbildēt

O nē. Bet nu, ko gan citu var gaidīt no interneta atkarīga cilvēka, kam dzīve apstājusies tik tālu, ka jādiskutē ar 16 gadīgu meiteni par marihuānas lietošanu. Lai gan, tu pat nediskutē par to, tu tikai centies pierādīt to, cik stulba esmu es, kamēr tu seko līdzi katram manam komentāram šajā rakstā. Ej un dabū dzīvi. 

3 2 atbildēt

PRET! Ja varētu ieliktu tev -1000 emotion 

Pirmkārt, marihuana neveicina smadzeņu šūnu atjaunošanos. 

Otkārt, marihuana neveicina atveseļošanos plaušu vēža gadijumā.

Treškārt un galvenokārt, marihuana izraisa atkarību! Pašam ir draugs ar kuru kopā, gadus četrus atpakaļ, mēdzām uzpipēt zālīti daugu lokā, visi pārstāja kurīt, tikai tas draugs vēl joprojām pīpē zāli, katru dienu. Visa nauda viņam aiziet uz zālīti. Cilvēks dzīvo un strādā tikai, lai uzpīpētu.

Joprojām uzskati, ka zāle neizraisa atkarību?

Tā kā, dārgais draugs, vari paņemt savus no dirsas izrautos faktus un droši soļot uz ekonomiski plaukstošo Nīderlandi, kur tu varēsi dzīvot laime un saskaņā kopā ar citām kaņepju galvām emotion

P.S. Iesaku mazāk skatīties filmas, kuras veidojuši deģenerēti kaņepju galvas,bet gan vairāk apmeklēt skolu un macīties domāt pašam ar savu galvu.

4 3 atbildēt

Manuprāt,zāli nevajag legalizēt.Pats pa retam uzsmēķēju. Zinu,kad visi domā pretēji,bet tas mans subjektīvais viedoklis.  

1 0 atbildēt

'tas uzskats, ka sāk ar zāli, beidz ar koku ir sava veida patiesība, bet pie tā ir vainīga sistēma. Cilvēki pērk no dīleriem, dīleri grib lielāku peļņu, pierunā nopirkt arī k-ko citu un vis aiziet dirsā.

legalize !!!!!!!!!!

2 1 atbildēt

Nu ja Hemp legalizēs, tu nebūsi apmierināta, tā vismaz es domāju. Jo tev vajag tikai atrast šķietamu laimi, ko sniedz marihuāna un citas narkotikas, alkohols un cigaretes. Tu neesi uzrakstījusi nevienu adresi, kur būtu veikts kāds tiešs pētījums ar tiešiem rezultātiem. Lūdzu, es esmu par nekaitīgo kaņepju "Hemp" legalizāciju. Taču kādēļ jālegalizē augs, kas atstāj dažādu ietekmi un ne to labāko. Un Ne jau tieši izraisa nikotīns plaušu vēzi. Nikotīns izraisa atkarību, plaušu vēzi izraisa tie dūmi, ko tu ieelo, sadegot cigaretēm- vienalga vai marihuānas vai arī tabakas- tu ieelpo dūmus, kas kairina gļotādas, rīkli un plaušas. Neliels tests- Ja tev pasaka ar ko asociējas Holande tev, dzirdot šo vārdu? Ar mierīgiem, nosvērtiem rastamaniem vai arī ar to, ka tur ir narkomānu paradīze?  Legalizācija tikai pastiprina jau esošo negatīvo narkomānu ietekmi un palielina to skaitu. Tā ir vārtu narkotika.

Piemēram, tu uzprasīsi dzērājam vai tas sāka ar alu. Tas atbildēs "Jā."

Taču ja tu uzprasīsi kādam citam cilvēkam, kurš nav nodzēries, vai viņš ir lietojis alu, viņš arī pateiks "Jā."

 

Piemēram, tu uzprasīsi pīpētājam vai tas sāka ar mazu daudzumu cigarešu. Tas atbildēs "Jā."

Taču ja tu uzprasīsi kādam citam cilvēkam, kurš pašalaik nepīpē, vai viņš ir lietojis kādreiz cigaretes, viņš, iespējams,  arī pateiks "Jā." Tāpēc uzskatu ka šie fakti ir absurdi, ņemot vērā to, ka "Hemp" materiālus jau izmanto un Marihuānu lieto jau medicīniskiem nolūkiem, kā preparātu, kas noņem sāpes, piemēram, Kanādā.

Iesaku arī padomāt par tādu gadījumu palielināšanos, kad marihuānas ietekmē sēžas pie stūres. Savlaik instruktors stāstīja par gadījumu, kad kāds cits instruktors(Vārdu negribu minēt) ar savu skolnieku appīpējušies marihuānu notrieca gājēju uz gājēju pārejas. Vēl iesaku padomāt par to, ka marihuāna pavājina potenci, un ka bērni var ieelpot kaitīgos dūmus, kādam stāvot pieturā un smēķējot.

2 1 atbildēt

1. citāts Marihuāna (kanabiss, anaša, "zālīte", gandža u.c.) ir narkotisks preparāts, ko gatavo no izžāvētām kaņepju virszemes daļām 2. citāts

Marihuānā NAV atkarību izraisošas vielas,

 

Vikipēdija: Narkotikas ir atkarību izraisošas vielas

tgd man ir jautājums- pati saproti, cik ļoti vienā rakstā nonāc pretrunā ar to, ko uzrakstīji? :D

4 3 atbildēt

Man būtu vienalga, bet viedoklis no otras puses:

1) CIK derīgi būtu darbinieki, kas ikdienā cigaretes nomainītu pret marihuānu?

2) CIK normāli būtu mazam bērnam elpot marihuānas dūmus vai ikvienam citam, piemēram, pieturā stāvošam nesmēķētājam, kuram nekādus specefektus nevajag? Aizliegt sabiedriskā vietā? psc un kurš klausīs šim aizliegumam?

Tātad: nav jādomā tikai par to, cik pašam forši, ka, redz, tas ir labāk par cigaretēm, bet padomāt par nesmēķētājiem, kuru, starpcitu, ir krietni vairāk par smēķētājiem.

p.s dajebkuri dūmi ir kaitīgi cilvēka veselībai, tāpat kā jebkas kas dajebkā aptumšo mūsu prātu. kāpēc izdomāt kaut ko, kas ir mazāk kaitīgs par cigām, ja var nesmēķēt vispār? un sry, man jau pietiek, ka manu valsti daudzi ārzemēs uzskata par labu prostitūtu zemi, nevēlos lai otrais būtu zāles zeme. Un kas jums nāk prātā dzirdot vārdu "Holande"? Cilvēkus vairs neinteresēs mūsu kultūra, jo uzskatīs - kāda kultūra tādā valstī?

7 6 atbildēt

Tikmēr kamēr nnevies nav nolicis karoti, es atbalstu legalizāciju.... emotion un piemetīšu tiem, kas te saka "Marihuāna ir slikta, tu mirsi, saaksi durties bla bla bla" Paskatieties uz vaktiem un statistiku tad čīkstat tālāk. Negribat, nepīpējiet, tikai nebakstat man acīs to ko esiet dzirdējuši pirms 100 gadiem. Ja gribat čīkstēt vispirms pārbaudiet faktus, statistiku.

1 0 atbildēt

Te tagad saskaitam cik tad ir to slimo narkomānu...... un vēlāk brīnās par slimiem bērniem.... un nevajag te muldēt par nekaitīgumu,blaa,blaa... ne velti viņa ir nelegāla ;)

4 3 atbildēt
epg avatarsepg

atkal narkomāne uzdarbojas.

2 1 atbildēt

Nesaprotu kapēc rigas centrā un vel citur tirgo itkā to legalo zāli kura jau sen ir aizliegta un 1000x sliktaka priekš cilveka organisma nekā istā zāle emotion

4 3 atbildēt

Man marihuāna uzlabo atmiņu,atceros lietas,kas ar mani notikušas 20 gadus atpakaļ un par kuram iespējams(ja nebūtu uzpīpējis) nebūtu atcerējies!

Būtu jau labi,ja legalizētu marihuānu,bet pie nosacījuma,ka nelietot sabiedriskās vietās un nevadzīt transporta līdzekļus!

Esmu pats mēginājis pie stūtes apsēsties-pie vella...trakāk nekā alkohola reibumā!

1 0 atbildēt

Nu godīgi pateikšu, neesmu nedz zāli, nedz nevienu citu narkotiku lietojis. Bet tu jau nu esi diezgan pastulbs lai nesprastu par kādu legalizēšanu iet runa šeit.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »