local-stats-pixel fb-conv-api

Laikam laiks pārtraukt...55

157 45

...savu aktvo darbību spokos un atdot vietiņu citiem censoņiem, kas vienlaikus ir arī administrācijas mīluļi.

Saprotot savu nespēju cīnīties pret lielu, nepārvaramu varu - spoku administrācijas neizprotamo un bezatbildīgo rīcību, laikam ņemšu kādu pārtraukumu savā aktīvā darbībā spokos.

Lai gan nu jau kādas 5 nedēļas esmu bijis labākais spoku autors, tāpat nopelnījis ik nedēļu garīgā līdera, kā arī prestižo superstāra medaļu, saprotu, ka šonedēļ, pateicoties administrācijas apzinātai un neapzinātai manis bremzēšanai, viss vērsīsies uz slikto pusi. Žurnālista statusu ļaudis, kuru pašu pieredze rakstu likšanā ir krietni mazāka par manu, un kuru saskarsmes un prāta spējas nav gluži spīdošas, man ir atņēmuši... lai kāds no redaktoriem apskatītu manis apstiprināšanai nosūtītos rakstus, tas viņiem prasa kā minimums kādas 3,5 - 4 stundas, iestājoties šādiem apstākļiem rokas nolaižas un jebkāda veida degsme turpināt savu darbību šeit izsīkst.

Piemērs - šorīt 8 no rīta ievietoju rakstu, gaidu tā apstiprināšanu. 11.47 kāds cits lietotājs ievieto šādu pašu rakstu, tikai nedaudz sliktākas kvalitātes - es savā rakstā biju pacenties tekstu iztulkot no angļu valodas uz latviešu, otrs autors nē. Pēc aptuveni pusstundas mans raksts tiek apstiprināts. Un vēl pēc kāda laika tas tiek vienkārši man neko nesakot deaktivizēts, laikam ar domu - tāds raksts taču jau ir. Visbeidzot rakstu vienkārši izdzēš. Vai nav humors? Un ar tādu administrāciju, redz, mums ir jādzīvo.

Līdz ar to arī nesaskatu iespēju šādā veidā normāli strādāt un iepriecināt auditoriju ar rakstiem, tad nu laiks ieturēt pauzi.

Ja kaut kas vērsīsies uz labo pusi, tad jau varēsim raudzīt atgriezties uz spoku skatuves.

Jauku visiem grūto pirmdienu un uz tikšanos! Visiem heiteriem - alkoholu šodien aiz priekiem lietojiet atbildīgi! emotion


157 45 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

A kur ainiss13? Pasauciet taču viņu uz šo rakstu, citādi jau nav interesanti..

27 1 atbildēt

mēs skumsim emotion

28 5 atbildēt

Baigi jau kruts, uz kvantitāti vien spēlēji, likdams 30 rakstus dienā, protams, ka būsi labākais, un ja nejēdz likt rakstus tīņiem + sadaļā, tad, kam tev žurnālists vajadzīgs..visu dienu nosēdēji spokos un urbies rakstos, kurus var likt iekšā

Protams, prasmei jābūt rakstu veidošanā, bet nu tas nav nekas tāds, lai ar to lielītos, Visu labu, kaut neredzu šitādam atvadu rakstam jēgu

Get A Life

29 9 atbildēt

Dude, kāda līmeņa servisu tu gaidi no administrācijas? Visi cilvēki tur darbojas pēc brīvprātības principa bez jebkāda atalgojuma. Redadminiem ir savas darīšanas arī ārpus spokiem. Sastrēgumi ar neapstiprinātiem rakstiem mēdz izveidoties. Un jā, rakstus ne vienmēr apstiprina lineāri. Ja tev akurāt tik ļoti kremt lēnā apstiprināšana, tad sagādā sev žurnālista statusu.

16 0 atbildēt

Ir cilveki,kam patīk žēloties par to cik grūti un smagi viņiem iet un,cik ļoti visi ir pret viņiem.Pat par to,ka ūdens ir pārāk slapjš.

 

 

Domaju,ka redzi uz kuru pusi mans domu gājiens tēmē.

 Teikšu kā ir.Nezinu,kas tu tāds esi,bet man nu galīgi nepietrūks tevis un tavu rakstu.

 

Adios amigo.

 
17 2 atbildēt

kāpēc tādam autoram kā tev jāgaida uz apstiprināšanu un nav žurnālista statusa?

15 0 atbildēt

žēl, ka tā. ja atkārtoti pat pēc aizrādījumiem nemēģinātu auditoriju piesaistīt ar lētiem un diezgan nožēlojamiem trikiem (pikantajām titulbildēm), viss būtu vairāk nekā kārtībā. gaidīsim atpakaļ, jo neko nedarot jau žurnālista statusu atgūt nevar ;)

18 4 atbildēt

un ko Jūsu augstība grib, lai iesāktu? iecelt Jūs par spoku prezidentu un pienest brokastis pie gultas? Tu šajā portālā neesi nekas, apaļa nulle, tāds pats sūds, kādā es vakar iekāpu. tik neapvainojies, vnk man krīt uz nerviem memmes dēliņi, kas čīkst par sīkumiem un domā, ka var uzlekt augstāk par savu dirsu. 

13 0 atbildēt

Man tevis pietrūks........ NOTemotion

13 1 atbildēt

5 no 500 rakstiem ir normāli un pārējie if gifigifigifigifi, un bildītes, es gluži neteiktu ka tu esi labākais autors. Neatradu nevienu oriģinālrakstu. emotion

Mācies no sašas, viņu mīl visi spoki, un citus spokus mīl bez gala. Visi oriģinālraksti. emotion

Bet tu te runā par kādu zīmuļu drāšanu, kad kāds ir izteicis smagāku kritiku... 

11 0 atbildēt

Atvadu ballīte nebūs?  emotion

11 1 atbildēt

Vecīt, kā saka nemīz spieķī, vajag darboties, tie topi jau nekur nepaliks, vai tad normālu līmeni sasniegušam spokam tas ir svarīgi?  Galvenais ir process un darbotiesprieks, ja ir luste un interesants materiāls, tad jācep raksts, ja nav tad nav ko ķēpāties, bet plinti krūmos dēļ reitingiem nav jāmet.  Es to topu lapu tikai pirms neilga laika atradu un ieraudzīju, tā ir tikai statistika :) 

10 2 atbildēt

un es nekad laikam nesapratīšu vienu stulbumu... Sievietes apakšveļā... tā ir erotika. Sievietes bikini... tās ir parastas bildes.

Nu kas tas par murgu? Bikini fotogrāfijās ir daudz vairāk kas redzams nekā apakšveļas fotogrāfijās.

Un tas neattiecas tikai uz spokiem, tas pats ir citur, un jo īpaši uz sievietēm pašām... Kad džeks redz sievieti bikini, tad tas ir normāli, bet ja apakšveļā, tad ir lielā spiegšana! murgs!

10 3 atbildēt

Laikam pirmais raksts, kurā ir arī kāda tava doma emotion

10 4 atbildēt

Pirmo reizi dzirdu par tevi,godīgi sakot es neticu ka administracijai ir savi mīluliši. Protams viņiem ir draugi šeit spokos utt. bet administracija neliktu daudz plusus vai cepumus tikai par to. Ja autoram ir daudz plusu tad viņš to ir nopelnijis, ja minusus tad arī.

6 2 atbildēt

vācies.. i dont give a fuck

4 0 atbildēt

Nezinu kas tur ir ar to žurnālista statusu, tas lai paliek administrācijas ziņā. Tos bilžu rakstus arī gandrīz nekad neskatījos, bet...

Nesen pavīdēja cerību stariņš... No Astral sāka parādīties oroģinālraksti... Tas sāka iepriecināt.

Bet nu ir tā kā ir.

4 1 atbildēt

man gan pietrūks Tavu rakstu!

5 2 atbildēt

LOL, nu vienkārši tāds autors. Paskatoties uz pirmo lapu, redzu tikai vienu orgu - un tu ar to lepojies? Dienā pa 30 attēlu rakstiem, kā jau te minēja, katrs prot samest. Nu, jā, pārāk augstās domās esi par sevi. 

7 4 atbildēt

autor ieliec nevis 30 rakstus diena bet 100 tad kipa varesi but ahhuenais krutais un darbu 4ista dzive dabusi ( sabiedriskas tualetes tiritajs ar spoki.lv kreklu ) emotion

5 2 atbildēt