local-stats-pixel fb-conv-api

Lai arī kā bet skumji!23

22 7
Pamestā,neapdzīvotā vietā puisis un meitene uz motocikla pārsniedza ātrumu 100 jūdzes stundā (100mph). Meitene: Piebremzē, mēs braucam pārāk ātri.Es esmu pārbijusies. Un es nevēlos, lai kaut kas atgadās! Puisis: Beidz! Neuztraucies! Es zinu, ko es daru. Tev taču ir jautri, vai ne? Meitene: NĒ...Lūdzu apstājies. Es tiešām esmu pārbijusies! Man ir bail! Puisis: Tad pasaki - vai Tu mani mīli? Meitene: JĀ, ES TEVI MĪLU! Un tagad lūdzu piebremzē! Puisis: Apskauj mani. *Meitene viņu apskauj* Puisis: Vai Tu man vari palīdzēt? Vai Tu noņemsi ķiveri man nost un uzliksi to sev? Tā man traucē un spiež. Nākošās dienas laikrakstos: Kāds motocikls ietriecies kādā pussagruvušā ēkā. Atrasti divi cilvēki, bet tikai viens ir izdzīvojis. Patiesība ir šāda: Pusceļā lejup no kalna puisis aptvēra, ka viņa motociklam ir saplīsušas bremzes, bet viņš nevēlējās, lai to zin meitene. Patiesībā, viņš lika meitenei pateikt,ka viņa viņu mīl un apskaut, jo zināja, ka tā būs pēdējā reize, kad viņš izjutīs viņas apskāvienus. Tad viņš lika, lai meitene uzvelk viņa aizsargķiveri, aizbildinoties, ka tā viņam traucē, lai meitene izdzīvot, kaut gan zināja, ka pats tad mirs...
22 7 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000
amm a nolekt no moča vai sanest viņu sānis nevar? es domāju pa to laiku kamēr apskāva un ķiveri uzlika meitene, varēja abi tak nolekt.. dzīvi jau toč abi būtu palikuši.. bet nu ok, laikam nedaudz par vēlu pateicu
5 1 atbildēt
nu lai arii cik visaadu variantu kaa izdziivot shai staataa bija, vienalga skumji. :(
5 2 atbildēt
Ja raksts par saldu , tad pieliec sāliti , izmēģini dzīve , autors nesmu es!
5 3 atbildēt
Ja tu iedziļinātos stastos tad sprastu , ka nekādi ādas tērpi aizsardzībai nebija , un bija viena ķivera , un uz 100km/h gribetu redzet ka tu sanestu un dzivs paliktu bez ķiveres!
5 3 atbildēt
Labi izdomāts :)
1 0 atbildēt
Tak ar motoru vareeja sabremzeet, elementaari, gosh :0 Bet nu jaaa, tas, jau domaats, tik kaa prikoils :D :))
1 0 atbildēt
ak dievs, ja tu doma tikai par realitati , tad nesedetu pie datora jo dators nau realitate , to stāstu nesarakstiju es , un nezinu vai taisniiba vai nee!
3 2 atbildēt
beidz lamāties tas pirmkārt , nelasi ja negrbi tas otrkārt, un treškārt tu esi iespundēta latvijā un teu pat galvā nenāk ko citi cilvēki dara citās zemēs!
5 4 atbildēt
emotion
2 1 atbildēt
Kļavas lapa ir vienīgais racionāli domājošais un saprātīgais cilvēks starp jums visiem. P.S. Tiek kas paši nesaprata- stāsts ir pārcukurota fantāzija un nekas vairāk.
4 4 atbildēt
Skumjš stāsts.
0 0 atbildēt
Stulbums... :D
0 0 atbildēt
no coment
0 0 atbildēt
vecs ... bet tpt .. emotion
2 2 atbildēt
Galvenais ir prosta neizlasīt , bet izprast to!
2 2 atbildēt
sad sad ;/
1 1 atbildēt
mja... puisis laikam ljoti mileja.. :S protams ja ta ir taisinba ,tad skumiji vien ir .
0 1 atbildēt
/facepalm
1 2 atbildēt
VIP avatarsVIP
o jā ticu, ka ar moci braucot no kalna, lielā ātrumā, ir iespējams sarunāties un pārvilkt ķiveres :D kur nu vēl ietriecoties pussagruvušā mājā izdzīvot.
2 3 atbildēt
Dzīvē? Gribi teikt, ka tiešām pastāv tādi cilvēki, kuri uz moča vizina sev dārgākos cilvēkus bez ķiveres? (tad ta baigā ļūbestība) Jā ok. P.S. Gribētu redzēt kā braucot ar motociklu cilvēki daudzmaz normāli spēj sarunāties (čalim ķivere, rūc motors, vējš utt utj), plus nesoties no kalna pilnā sparā, meiča izrādot pārcilvēciskas akrobātikas prasmes nokabina puisim ķiveri pie moča turoties vien ar kājām. Lab, man patīk piepisties pie visa un visiem
4 7 atbildēt