local-stats-pixel fb-conv-api

Kūltūra- pārdomas4

Šodien (01.04.2011) Kultoroloģijas stundā aizskārām tēmu kūltūra, tās degradācija. Jau iepriekš atvainojos par to, ka nebūs daudzās vietās komati un būs pāris kļudas :D

Kultūras degradācija - Spokos jau vien palasot rakstus par bērnības nostaļģiju un to kāda bija agrāk pasaule un tagad, liekas ka pēc 10 gadiem mūsu sabiedrībā vispār vairs nepastāvēs kultūra, kā tāda. Tas parādās jau tagad, aizvien mazāk pusaudži un bērni vēlas darboties kultūras dzīve ( dejošana, koris, teātra apmeklēšana, māksla), izklausās banāli, bet iedomājaties, ja jums apkārt vairs nebutu visa ši, kāda būtu sajūta. Ko vispār nākamās paaudzes zinās par tradīcijām, makslu, radošumu. To visu ir ietekmējusi modernā pasaule ( internets It tehnaloģijas ( protams es pats ar viņas izmantoju un neuzskatu ka tas ir arī pārāk slikti) bet tas ir jādara ar mēru)
Kā piemērs - jaunā Valmieras drāmas teātra izrāde "Kin Dza Dza". Ir spilgts piemērs kas parāda kāda varētu izskatīties mūsu pasaule nākotnē. Daudzi skatoties smējās, man smiekli nenāca. bet igan izraisīja pardomas par to visu.
Vai tie kas cīnijās par Latvijas neatkarību vēlējas redzēt, to kas darās šajās dienas ? ES DOMĀJU KA NĒ!

Es paredzu ka tik salikti daudz mīnusi, bet tas mani īpaši neuztrauc.

Es labprāt vēlētos dzirdēt jūsu domas :)

34 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

meeh. kultūra transformējas, tāpat kā viss cits un tas ir tikai normāli :)

2 0 atbildēt

jau virsrakstaa...fui

0 0 atbildēt