local-stats-pixel fb-conv-api

Kas man besī mūsdienu cilvēkos210

1697 51

Neuztveriet pārāk nopietni šo rakstu, jo negribu nevienu apvainot, bet domāju, ka ar vismaz vienu no rakstā pieminētajām situācijām jūs būsiet saskārušies dzīvē, sava daļa patiesības taču te ir. Negribu izklausīties pārāk nosodošs vai nicinošs, bet es rakstu tikai tīru patiesību ar kuru pārsvarā pats esmu saskāries dzīves laikā.

1697 51 210 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 210

0/2000

Tu vēl joprojām domā, ka urlēns prasa Tev telefonu. lai pazvanītu? emotion

395 0 atbildēt

15. cilveki kas taisa rakstus spokos par to kas vinjiem besi musdienu cilvekos kautgan pashi dalju no taa ir darijushi un tagad suudzas par to ka kaads cits to dara emotion

149 2 atbildēt

2. daļu vajag, lai citi raksta, kas viņiem besī, man piemēram besī, ka nūģi, kuri sēž aiz monitora un ir tīrākās stīgas kaut ko netā baigi dirš un tēlo nez kādus gudros, saistībā ar rakstiem par svaru zāli utt. Dzīvē tādus satiekot, apmīžas un no lielā varoņa nekā vairs nav...

140 7 atbildēt

Toties man besī cilvēku visatļautība-gan inetā gan reālajā dzīvē.. nav vairs pat elementāras cieņas vai pieklājības palikušas..

96 1 atbildēt

Tīrākā patiesība. Īpaši kretinē tie mazie varoņi ar cigareti mutē vai alus pudeli rokās, kas domā, ka ir varenāki par visiem. Ko nu padarīsi, vislabāk tādus vienkārši ignorēt - ar laiku sapūs savā krutumā. :)

63 0 atbildēt

4- lil wayne un nickij minaj nav nekāds reps, to pat par mūziku grūti nosaukt. Tas īpaši izpaužas tekstos. Piemēram, ja 2pac dziedāja pa reālām un nopietnām lietam, tad jau minētā "repere" dzied par kaut kādām palaistuvēm un citiem pilnīgi nenozīmīgiem sūdiem.

54 4 atbildēt
Man besī tas, ka atnākot no darba mans kaķis ir apdir is manas kurpes, man besī tas, ka manam dzīvoklim ir pārāk plānas sienas un kaimiņi hiperaktīvi, man besī tas, ka tagad sāp zobs, bet zāles, mau as, nepalīdz. Lab, esmu pačīkstējis, bet raksts diezgan aktuāls !
47 1 atbildēt

aizmirsi uzrakstīt - besī tas, ka piektklasnieces (arī nedaudz vecākas) krāsojas, nēsā piedauzīgus apģērbus, tēlo stilīgās. bet par rakstu liels +

42 3 atbildēt

Revolūcīja - ne vienmēr tas ir pozitīvi ;)

30 0 atbildēt

man gan vairāk tracina tie, kas dzīvē izvēlas nefundamentālas vērtības un mēģina citiem mācīt kā dzīvot. un tādu ir daudz! tāpat tracina tie, kas cepas par sīkumiem, meklē problēmas, kur viņu nav, aizraujas ar krāmiem un blēņām, ved tukšu bazaru utml.

27 0 atbildēt

Es vienkārši to visu ignorēju  un cenšos dzivot kā sabiedrībai derīgs loceklis emotion

24 1 atbildēt

Besī sīkas meitenītes kas šitā raksta "OMG NICKI AND BIEBER OMGOGMOMLOLOLOL XDDD <3333"

23 0 atbildēt

es varētu atraisināt gandrīz visas tavas problēmas vienā mirklī - izdzēsies no visiem soc. portāliem ( dr.lv / twitter/ facebook/ tmblr and shit ). jutīsies laimīks ACUMIRKLĪ un varbūt sapratīsi cik daudz laika paliek priekš sevis un ĪSTIEM draugiem, ĪSTAI dzīvei, nevis virtuālajai pasaulei, kura tevi laikam dzen depresijā, ja jau tā šo izgāstuvei līdzīgo portālu piedirsi ar vēlvienu sūda rakstu.

28 9 atbildēt

A kur čigāni? emotion

17 2 atbildēt

Piekrītu visiem punktiem, man arī besī !

15 1 atbildēt

Tieši tā, par 4. pilnīgi piekrītu.

Ja kas - nevienam tie sūdi nepatīk, vienkārši iegrūžot ''nedaudz'' naudiņas, kaut vai kaimiņu Pēteri var pataisīt par baigo zvaigzni.

13 0 atbildēt

Man liekas ka šis ir vispatiesākais raksts :D.

13 1 atbildēt

A man besii cilveeki, kuri sitos stulbenjus njem pa pilnu un cepjas par tiem. :)

11 4 atbildēt

daudziem piekrītu

7 1 atbildēt

un man besij tādi, kas izmanto: give a shit u.c angļu izteicienus!

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »