local-stats-pixel fb-conv-api

Kā panākt saderību ar mīļoto!? Horoskops10

97 2

AUNS

Saistot savu dzīvi ar Aunu, ir jābūt gatavam vairāk dot nekā ņemt. Jāizmanto viņa patmīlība un jātur pārliecībā, ka tieši viņš ir tas, kas valda pār pasauli. Viņš gluži bērnišķi iekaist un aizsvilstas dusmās. Mierīgi sagaidiet, kamēr dusmas pāriet (parasti tas notiek ātri), – izturieties laipni, taču palieciet nelokāmi, kamēr viņš attapsies un norims. Tad jūs kļūsiet par uzvarētāju.

VĒRSIS

Ir pilnīgi veltīgi censties viņu piespiest mainīt reiz pieņemto lēmumu. Jo vairāk jūs uzstājat, jo mazākus panākumus gūstat. «Apstrāde» jāuzsāk savlaicīgi, pamazām neuzbāzīgi iedvešot viņam savu ideju, kamēr viņš ar to apradīs un pieņems par savu. Vērsi nedrīkst kaitināt, tāpat smieties par viņa paradumiem un vājībām – spers zemes gaisā, nemaz nedomājot par sekām. Viņa sirdi var iekarot tikai ar maigumu un pacietību. Daudz var panākt, aizkustinot viņa jūtas, – Vērsis ir labsirdīgs un sentimentāls.
DVĪŅI

Pacietība nav Dvīņu stiprākā īpašība, viņi neprot noslēgties sevī un visur bāž degunu. Ja atļausieties aizrādīt uz Dvīņu netaktiskumu un uzbāzību, var gadīties, ka pati no tā dabūsiet ciest un jūs sāpīgi skars Dvīņiem raksturīgais sarkasms. Tāpēc Dvīņus uzrunājiet vieglā tonī un ar humora pieskaņu, kas viņiem patīk vislabāk. Neapsūdziet viņu konsekvences trūkumā, tikai paturiet prātā, ka nebūt ne visas viņa idejas tiks īstenotas, ja jūs par to neparūpēsieties.
VĒZIS

Esiet piesardzīga savos izteicienos, jo Vēzis ir ļoti jūtīgs un savās iedomās mēdz daudz ko pārspīlēt, turklāt viņš ir arī ārkārtīgi viegli aizvainojams. Viņš piešķir lielu nozīmi sīkumiem. Nelaidiet garām izdevību parādīt viņam, ka jūs ievērojat vissīkākos viņa uzmanības pierādījumus un protat tos novērtēt. Tā jūs izvairīsieties no nevajadzīgām drāmām, jo jebkurā izdevīgā gadījumā Vēzis mēdz izplūst rūgtos pārmetumos. Izrādiet viņam savu ieinteresētību, dāvājiet savu dvēseles siltumu – un jūs būsiet viņam vismīļākais cilvēks.
LAUVA

Jums jāizrāda liela elastība un piekāpība. Lauva ir ļoti valdonīgs un pār visu gribētu valdīt pats. Taču parasti viņš spēj tikai dot vispārīgus norādījumus, bet visi sīkumi jāpaveic jums, un jūs drīkstat darīt visu tā, kā jūs gribat, neaizmirstot uzsvērt, ka tieši viņš uzvedis jūs uz īstā ceļa. Lauva slikti pacieš kritiku. Mēģiniet aizkustināt viņā labsirdību, un jūs būsiet vinnētājs, galu galā Lauva piekāpsies, lai darītu jums prieku. Saskarsmē ar Lauvu vienmēr saglabājiet vēsu prātu, neaizskariet viņa pašcieņu, it sevišķi svešu cilvēku klātbūtnē.
JAUNAVA

Nekad neapsūdziet Jaunavu, ka tā pārlieku aizrāvusies ar darbu, tik un tā nesapratīsi Būdama īsts darbarūķis, Jaunava neatzīst ne atpūtu, ne izklaidēšanos, tikai cenšas pilnīgot savas profesionālās spējas. Brīžiem viņa jums var likties garlaicīga. Sīs domas gan paturiet pie sevis, jo, tiklīdz jūs viņai izteiksiet pārmetumu par sīkumainību, pret jums vērsīsies Jaunavas dusmu izvirdums, kas var pāriet nebeidzami ilgos moralizējošos vārdu plūdos. Jaunava ir ļoti vērīga, viņai piemīt kritisks prāts; centieties nedot viņai ieganstu vērst to pret jums.
SVARI

Jums paveicies – šis raksturs pats tiecas pēc harmonijas, vajag tikai atbalstīt šo viņa tieksmi. Esiet kārtīgs, precīzs, pieklājīgs. Svariem ir ļoti attīstīta skaistuma izjūta, viņi necieš un noliedz jebkādu vulgaritātes izpausmi. Viņu klātbūtnē nelietojiet «skaļus» vārdus: Svariem nepatīk cilvēki, kas netur solījumus, un viņi ir spējīgi šādus tukšvārdīgus ļautiņus atmaskot arī citu klātbūtnē. Nekad neaizskariet viņu taisnprātību, citādi jēra vietā savā priekšā ieraudzīsiet tīģeri.
SKORPIONS

Nekad neaizvainojiet un nepazemojiet viņu. Nekad nesakiet viņam neko aizskarošu vai nicinošu citu cilvēku klātbūtnē. Lepnais un ļaunatminīgais Skorpions jums to nepiedos. Zem ārējā bezkaislīguma maskas viņš slēpj kvēlu un jūtīgu dabu. Viņam vajadzīga jūsu uzticība, un viņš nekādā ziņā nav vienaldzīgs pret jūsu apbrīnu, būdams gatavs darīt gandrīz vai neiespējamo, lai pierādītu jums savu nozīmību. Izmantojiet šo viņa īpašību! Ar izsmalcinātiem glaimiem un vieglu šaubīšanos (sak, diez vai tur kas iznāks, bet tu jau spēj visu) pamudiniet viņu izpildīt jūsu uzdevumu. Izturieties pret viņu taktiski un neuzbāzīgi.
STRĒLNIEKS

Jums ir lieliskas izredzes panākt harmoniju: Strēlnieks visbiežāk ir labā garastāvoklī. Taču esiet piesardzīgi! Strēlnieks baidās kļūt par izsmiekla objektu un palikt muļķa lomā, tāpēc neieredz tos, kas viņu izzobo. Ja viņš pamanīs, ka viņa augstsirdība tiek izmantota nekrietni — atriebsies bez žēlastības. Tātad izmantojiet viņu, bet saprātīgi. Un sekojiet, lai ari jūsu radi un paziņas izturētos ar cieņu pret viņa viedokli. Tad jūs visādā ziņā izvairīsieties no draudošās vētras!
MEŽĀZIS

Neaizskariet viņa reputāciju. Viņš necieš, ja kāds šaubās par viņa cēlsirdību. Pret visiem izturas ļoti draudzīgi un savu labo īpašību dēļ cer saņemt pretī tādu pašu attieksmi. Pārliecināt viņu vai uzvarēt strīdā ir gandrīz neiespējami. Nekritizējiet viņa nepiekāpību – tajā slēpjas Mežāža spēks. Viņš nesapratīs jūsu pārmetumus un nevēlēšanos sadarboties. Centieties kļūt par viņa sabiedroto, tad viņš novērtēs jūsu pūles un simtkārtīgi atmaksās par tām.
ŪDENSVĪRS

Nelauziet viņa dumpīgo raksturu. Viņam lemts cīnīties par brīvību un pret visādiem aizliegumiem. Radiet viņam tādus apstākļus, kaut vai vārdos. Ja jūs bāzīsiet viņam sprunguļus riteņos – sadumposies. Ja nepiekrītat viņa viedoklim, saglabājiet saprātīgu neitralitāti. Nelieciet šķēršļus viņa tieksmei kaut ko uzlabot saimniecībā – šis tas no jaunievedumiem var izrādīties ļoti noderīgs. Ūdensvīrs ir ļoti vērīgs, tāpēc uzreiz izprot dažādus neveiklus piegājienus. Jums jābūt ļoti prasmīgam politiķim.


ZIVIS

Izmantojiet viņu jūtīgumu. Ar cēlsirdību un smalku intuīciju apveltītajām Zivīm ir arī līdzcietīga dvēsele. Viņas dziļi aizvaino pat visniecīgākā kritika. Zivis necieš, ka viņas krāpj vai arī šaubās par viņu vaļsirdību. Centieties viņas pārliecināt par viņu iespējām, lai tādējādi izvairītos no nepatīkamām scēnām un tām sekojoša izmisuma. Izceliet panākumus, kādi gūti, pateicoties viņu vērīgumam un apdomībai. Aplieciniet, ka jūs cienāt savu laulāto draugu. Vairieties no aizvainojošiem izteicieniem.

97 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://zodiaks info
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

heh, par mani viss atbilst emotion

10 0 atbildēt

Emm, esmu vēzis un daļēja patiesība jau ir.

Labprāt neatsakos no dvēseles siltuma :P

1 0 atbildēt

this is so true!

1 0 atbildēt

gribu atpakaļ savu ragu lopu emotion

0 0 atbildēt

Visnepatiesākais horoskops, ko emsu lasījis.

2 2 atbildēt

es esu jaunava un kas tur rakstīts nekas man neatbilst

0 0 atbildēt

Sava daļa taisnības jau tur ir....

0 0 atbildēt

mans trakais skorpiona raksturs ar atbilst te rakstītajam īstenībā.

0 0 atbildēt

emotion ar jefinu

0 7 atbildēt

emotion

0 7 atbildēt