local-stats-pixel fb-conv-api

Kā aizvest meiteni lētā randiņā! Pamācība.119

1141 39

CITI ALEX DYNAMO RAKSTI.

http://www.spoki.lv/aktuali/Es-piedavaju-risinajumu-bezdarbam/338485

http://www.spoki.lv/aktuali/Tuvojas-Sieviesu-diena/300589

http://www.spoki.lv/aktuali/Macisanas-no-kludam-Analais/301639

http://www.spoki.lv/aktuali/Latvijas-menti-OUT-OF-CONTROL/291989

Manis veidota punktu shēma, kurā aprakstīts kā aizvest meiteni randiņā, neiztērēt ubešeno piķi un labi pavadīt laiku (kā arī, iespējams, vakara beigās dabūt seksu).

Kā teica mans čoms: “Ja Tu vari sasmīdināt meiteni, tad Tu viņu vari arī ievilkt gultā.” Es tam neticu, jo es meitenēm esmu licis rēkt kā drāztām hiēnām ar gadiem, bet nekas dižs līdz noteiktam posmam neizdevās.

BRĪDINĀJUMS: Šis lētais variants var darboties tikai vasaras vai pavasara laikā, un labos laika apstākļos! Priekš Ziemas uzčinīšu jaunu, man jau viss ir izplānots.

1. Pirms satiecies - nopērc puķīti. Ja Tu tiecies ar savu meiteni, tad rozīti pa 1ls. Klasiski, gaumīgi un mīļi. Ja tiecies ar kādu meiteni pirmo reizi, tad nopērc kaut ko tādu, kas paliks atmiņā… Piemēram, neļķi. Jā, neļķi. Es nezinu cik viņa maksā, tāpēc pieņemšu, ka latu. Ja Tu nopērc neļķi par dārgāku cenu, tātad vai nu es Tevi appisu, vai Tevi appisa. Kad dod meitenei puķi, tad pasaki: “Es gribu, lai pirmais iespaids ir labs un tā, bet man vienmēr sanāk nolohoties. Es vienkārši esmu diezgan patizls, un ieskrienot nopirkt puķīti, es visu ceļu biju tā uztraucies, jo esmu ļoti nervozs cilvēks, ka aiz stresa paņēmu Tev netīšām neļķi [vieta Taviem smiekliem un viņas apstulbušajam smaidam]. Vajadzēja jau rozīti, bet patiesībā Tu izskaties tik labi, ka diez vai kāda vai jeb kāds daudzums puķu spētu izteikt manas šī brīža emocijas.” Izklausies pēc riktīga pediņa, hell yeah. Galvenais, vienmēr nostādi sevi duraka lomā. Meitenēm patīk, ka viņas jūtas pārākas par Tevi, un viņas ir priecīgas, ka Tu esi tizlāks par viņu.

2. Ieteicams ar viņu satikties pēcpusdienā un būt fresh to death. Laika posms no 14.00 ir visahujennākais, jo tad gaiss ir vissiltākais, saule ļoti spēcīga un principā ir jauki. Satiekoties ar meiteni saki šitā: “Zini… Ārā ir pārāk labs laiks, lai mēs sēdētu piesmakušās iekštelpās. Es vēlos ar Tevi pastaigāties pa parku, gar krastmalu… Varbūt aizejam paņemt kafiju vai tēju?

3. Pat nedomā slāt uz Double Coffee, vai citām tāda veida iestādēm. Tev viņa ir jātur pēc iespējas tālāk no iekštelpām, jo iekštelpās Tev nāksies izdot nevajadzīgu piķi. Tātad ieejat Narvesenā (uzstāj to, visiem patīk Narvesen. Viņa neatteiksies!). Pajautā, ko dāma vēlas (no apstulbuma viņa ātri izvēlēsies tēju vai kafiju), tas ir lēti, good. Tātad kafija Tev, tēja dāmai. Kopā ne vairāk par 1.80ls. Stāvot rindā vēl izspļauj kādu rēcīgu piezīmi par savu skopumu, piemēram: “Nu jā, vispār es esmu normāls čalis. Man ir stalta stāja… Ideāla humorizjūta… Un vēl nedaudz naudiņas, hehe[šitais jāsaka ar tādu stulbu smīnu un viltīgi]. Nē, tiešām nedaudz naudiņas, es knapi mazo cigarešu paciņu varu nopirkt.” Tad pats sāc smieties par savu huiņu un meitene ķēdes reakcijā arī smiesies par Tevi, jo Tu esi idiots.

4. Tagad Tev iepriekšējā dienā ir jāizdomā garās un lēnās pastaigas maršruts. Jūs vislaik kaut ko dzersiet, un Tev vislaik ir jānotur viņas uzmanība. Lai būtu acu kontakts n shit, jo viņai var rasties vēlme noiet gar kādu veikalu un sākt pa viņu staigāt. Tas gan būs slikti. Tad Tu esi dirsā, draugs. Turi tālāk no veikaliem. Krastmala un parki ir labas vietas, jo tur īsti nav, ko redzēt un var būt 1on1 laiks. Tikai Tu un viņa. Un tukša kafijas krūzīte, jo tuvumā nav nevienas miskastes, kur viņu izmest. Neērta situācija. Kā Tu izlocīsies no šīs neērtās situācijas? Vienmēr, kad nonāc neērtā huiņa, tad uzdod skaļi to jautājumu, lai viņa redz un sāc locīt rokas un muguru nedaudz ritmiski. Ja Tu vari, tad vēl lēni moon walk’o. Un ar pedo smaidu un smiekliem saki, ka Tu izlokies no situācija - burtiskā nozīmē.

5. Jūs esat novazājušies jau labu laiciņu, pieņemsim, 2h un sāk palikt garlaicīgi. Paralēli daudz cenšaties pīpēt, jo tas novērš domas no tā, ka meitene ir izbadējusies un Tu vēl vairāk. Kā Tu viņu pabarosi? Gaumīgā kafejnīcā? Chili picā? NEDOD DIEVS LIDIŅĀ?!?! Nē. Tātad Tu esi nopircis puķi pa 1ls, kafiju/tēju pa 1.50ls un Tev ir palikuši 2.50ls. Meitenēm garšo burgeri. Lai kā viņas to noliegtu, viņām tie draņķi garšo. Nelaid viņu pie teikšanas, aizejiet līdz maķītim (āra kases) un paņemat 4us burgerus. Meitenes parasti neēd vairāk par diviem (mani novērojumi). Bam, aiziet Tavi 2.40ls. Apēdat kaut kur ārā uz soliņa (vēlams parkā) un tad jau ir kādi 16.30.

6. Ja tā ir Tava meitene, tad braucat pie Tevis skatīties filmu vai tamlīdzīgu huiņu, pa ceļam nopērkot čipsus un lētu limonādi. Ja tā ir tā meitene, kuru satiec pirmo reizi, tad piedāvā viņai tieši to pašu, tikai, lai Tev nebūtu jāmaksā ceļš, nopīkstinot e-talonu, saki, ka Tev nauda palika uz kartes un Tev vairs nav par, ko samaksāt viņas biļetei. Līdz Tava hūda veikalam, viņa jau to būs aizmirsusi. Galvenais ir dzīt huiņu.

Un re ku ir, tā es darītu tādā situācijā. Es šo rakstu uzrakstīju, jo čomam vajag meiteni izvest randiņā pa lēto un viņš teica, ka tas nav iespējams. Es tā darītu.

BRĪDINĀJUMS NR. 2: Es to neesmu pārbaudījis un neatbildu par neveiksmēm. Ja Tu esi tizls un bez humorizjūtas, tad Tev tas neizdosies. NEKAD. Ja Tu vari viņai likt pasmieties ik pēc 10-15 minūtēm, tad viss būs čotka. Es ceru.

Es neuzņemos pilnīgi nekādu atbildību par to, kas var notikt pēc tam. Ej dirst.

/alex dynamo/

1141 39 119 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 119

0/2000

Es neuzņ*s pilnīgi nekādu atbildību par to, kas var notikt pēc tam. Ej dirst.

Par šito vien +. emotion

143 1 atbildēt

dieva dēļ, neļķes nepērciet - tās taču kapu puķes :D

126 1 atbildēt

Jā , meitene tā vien ilgojas pēc tāda idiota ,kurš smejas par sevi un uzskata sevi par dauni...

77 2 atbildēt

Pamācība, nelieliem un pieredzējušiem idiotiem? ;D

ķer +, slimi, bet man patika

51 0 atbildēt

smieklīgi :D

bet es kā meitene tev teikšu- seksa nekāda nebūtu un tas būtu pēdējais randiņš.  viss bija jauki līdz maķīša momentam. tas pārvelk visam pāri treknu svītru. :)

56 12 atbildēt

Vienkārši iedod meitenei uzpīpēt džointu un viņa ir tava. haha

41 2 atbildēt

NU vispār nav ne vainas. Man randiņos arī galvenais ir abpusējas simpātijas un jautri pavadīts laiks. Ar naudas izdošanu tam nav nekāda sakara. Es gan ciest nevaru neļķes, bet ja džekam ir laba humora izjūta, tad esmu gatava to visu piedot :)

Manuprāt Tavi ieteikumi ir pat ļoti O.K. Vienīgi es labāk ņemtu 2 burgerus un 2 kartupelīšus. Tad sanāk katram pa burgeram un kartupeļiem :)

39 1 atbildēt

nee nu gribeetos dzirdeet vai kaadam arii kkas sanaaktu no taa

37 0 atbildēt

Manuprāt nevajadzētu aizrauties ar idiota lomu, savādāk meiča tiešām sāks uzskatīt, ka esi idiots, tā kā nepieciešama ir mēra sajūta :) 

26 1 atbildēt
dea avatarsdea

Ciest nevaru neļķes :D

26 4 atbildēt

Es tam neticu, jo es meitenēm esmu licis rēkt kā drāztām hiēnām ar gadiem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ROFLMAO

24 4 atbildēt

Viens ieteikums puišiem.

LŪDZU NEDĀVINIET NEĻĶES!

it īpaši sarkanas. ;/  Tad jau labāk ceriņus, vai no kaimiņienes dobes nospertu tulpi, bet ne neļķes.

 

18 1 atbildēt

Smieklīga huiņa! Sasmīdināji!

+

15 1 atbildēt

" Ja Tu esi tizls un bez humorizjūtas, tad Tev tas neizdosies." Tie norādījumi tevi par tādu pataisīs.

12 0 atbildēt

Meitenei nekad un nekādos apstākļos nav jājūtas pārākai! Piedrāzt, kas viņai patīk! Ja viņa jutīsies pārāka, tad tu noteikti neiekļūsi grupa- spēcīgs tēviņš ar kuru gribu būt-, bet labākajā gadījumā sponsors vai viens no dahuja pielūdzējiem...

13 2 atbildēt

jā tiešām rēcīgi! :D Bet labs lēts randiņš ir jā vienk pastaiga pa v-rīgu pērkot kafijas narvesenos :) ja ir interesants cilvēks tad viss būs čotka ja cilvēks ir garlaicīgs nekas nepalīdzēs :D

8 0 atbildēt

nu kā par šito var neielikt + ? :D

9 1 atbildēt

Bļin tik rēcīgi :D

9 1 atbildēt

nēēēē. neļķes ir slikta doma.emotion

7 0 atbildēt

kurai meitenei patīk, ka čalis ir tizlāks par viņu? protams, lai neliek justies pašai tizlākai. bet tas, kā tu aprakstīji - nepieredzējis, ne līdz galam attīstījies čalītis, kas pirmoreizi ar meiteni iziet ārā. humora izjūta ir forši, bet personīgi man labāk patīk tādi puiši, kas nerada iespaidu, ka nav nekad meiteni redzējuši tik tuvu, lai ir pārliecināts par sevi, nedzen hu*ņu, un ar kuru nerodas neveiklas situācijas. ja puisis ir pārliecināts par sevi, drošs, tad arī es tāda esmu. tikai un vienīgi mans viedoklis.

 

un tā attieksme - ka tik visu pa lēto utt.

 

man personīgi pašai neveikli ir, ja man jau pirmajā satikšanās reizē kko izmaksā. vīrietis, kas jau strādā un uzaicina meiteni uz restorānu ir cita lieta, bet nejau skolnieki, kas naudu dabuj 90% gadījumos no vecākiem. negribi izmaksāt, nedomāju, ka tas obligāti ir jādara. piedāvāt var, bet es noteikti atteiktos no kkādiem burgeriem. vismaz pirmajā satikšanās reizē.

uhhh. daudz laikam pierakstīju

un runājot par seksu - kura meitene gribēs gulēt ar kkādu ākstu? tāda pati attieksme gjau būtu gultā - stulbi prikoli un smiešanās par sevi. seksīgi

7 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »