local-stats-pixel fb-conv-api

Izlaidumu laiks16

63 6

Tuvojas skaistais izlaidumu laiks, tāpēc izlēmu veikt nelielu apkopojumu, kas varbūt kādai no jums palīdzēs izvēlēties savu izlaiduma tērpu. :)

 

 

Lai skaisti izskatītos ir nepieciešami tīri un kārtīgi mati un nagi. Vēlams jau laicīgi pierakstīties rindā pie friziera un manikīra speciālista.

 

Nagi – vislabāk izveidot klasisko franču manikīru, ar sev tīkamiem rotājumiem. Protams, ja vēlies vari izmantot dažādas krāsainas nagu lakas (krāsainība šosezon ir modē), bet izvēlies tādas, kas piestāvētu tavai kleitai un nebūtu pārlieku izlecošas no kopējā konteksta.

 

Mati – vēlams atrast uzticamu un patīkamu frizieri kura/š tevi uzklausīs un sniegs padomu. Jāizvēlas frizūru, kas piestāvētu tavi sejas formai (zemāk ir paraugi un apraksts). Kā noteikt kāda ir tavas sejas forma ?

1. Nostājies pie spoguļa un sasien matus astē, tā lai neviena šķipsna nav pie sejas.

2. Skatoties ar vienu aci, var manīt formu Tavai sejai.

3. Ja tomēr nevari saprast, kāda ir tava sejas forma, paprasi kādam no malas.

 

 

Kurpes – galvenais faktors, lai tev viņās būtu ērti ! Pat ja kurpes ir vienkārši dievīgas un skaistas, bet tev tomēr nav īsti komfortabli (nekas ja liekas, ka spēsi paciest šo neērtību) – noteikti nepērc. !  Tici man, saku pēc personiskās pieredzes, vislabāk pirkt kurpes,kuras iespējams nav tavs sapnis, bet toties ir ērtas un ar stabilām siksiņām un papēdi.

 

Nepārcenties ar make –up. Arī tam ir jābūt pieskaņotam kleitai. Atceries izcel tikai vienu – acis, lūpas vai vaigus – nevajag visu uzreiz un lielā daudzumā.

 

Un protams – Kleita.

Ideāls variants būtu uzšūt kleitu, kas būtu radīta tieši tev. Vien jau laicīgi jāatrod laba šuvēja un jāizdomā, ko īsti tu gribi. Tomēr jārēķinās, ka tas visdrīzāk būs dārgāk nekā pirkt jau gatavu kleitu.

Pērkot kleitu esi samērīga, centies nepirkt tādu, kuru vilksi vienu reizi mūžā un pēc tam viņa gulēs skapī desmitiem gadu. Atkārtošos – modē ir krāsainība, izvēlies gaišas un dzirkstošas krāsas, bet noteikti nepārspīlē, lai neizskatītos pēc hipija. Tāpat labāk neizvēlies kleitu, kurai spīguļu ir vairāk nekā paša auduma. Arī kleitai ir jābūt ērtai, pārāk šaura, īsa, vai ar dziļu dekoltē liks tev pašai justies neērti.

« 1  2  3  4  5 »
63 6 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Var jau pasapnjot un peec tam iet uz lielveikalu un nopirkt kaut ko pa LVL 20 un iet vien laimiigi uz izlaidumu un cereet, ka neviena cita naw nopirkusi taadu pashu:))

4 0 atbildēt

Es nevienu no šīm nevilktu emotion

3 0 atbildēt

Kleitas attēlos gan ir šausmīgas.

Un pēc ētikas normām, kleitai ir nepieciešamas lecītes viena vai divu pirkstu biezumā, kā arī tā nedrīkst būt raiba.

3 0 atbildēt

izlaidums man pirms 100 gadiem bija, bet man tāāā gribētos 8. vai 14. kleitu emotion

2 0 atbildēt

es jau savu kleitu sen nopirku, :D man liekas, ka normalas meitenes jau sen ir nopirkusas kleitas- jo araak jo labak, jo pedejas dienaas nekaa var nebuut :D

1 0 atbildēt

:sirdspuksti:

1 0 atbildēt

Paldies, palīdzēja. :)

1 0 atbildēt

blin man atri izlaidums bet man nav kleitass,

1 0 atbildēt

fuuu..man šogad vismaz nekas nav jāpērk..pagaišgad bij trakums...bet vispār labs raksts..saglabāšu, lai paskatītos 12. klasē

1 0 atbildēt

ja būtu orģināls :)

1 1 atbildēt

11 bildē baigi labā kleitiņņāāā'. :)

0 0 atbildēt

lieku - jo daudzas bildes jau ir bijušas....

0 1 atbildēt