local-stats-pixel fb-conv-api

Eco Šokeris: Ar vēju darbināmās turbīnas lielceļu apga35

Interesanta lieta.

Ar vēju darbināmās trubīnas lielceļu apgaismošanai.

Nevar noliegt to ka mums apkārt ir daudz brīnišķīgu un ekoloģisku konceptu. Šīs iekrita mums acīs jo tas ir ļoti inovatīvs, acīmredzami ļoti pārdomāts un acīm tīkams projekts.

Turbīnu apgaismojuma koncepts (kurš šī mēneša beigās piedalīsies "Zaļo rīku" konferencē, New Yorkā) izmantojot vēja spēku no braucošām garām mašīnām, lai apgaismotu lielceļus.

Turbīnas izmanto vēju, savākto lai producētu elektroenerģiju apgaismojumam, un kāmēr konceptam pietrūkst daudz stabilu detaļu, bet mēs esam pārliecināti ka drīz mēs vel dzirdēsim par šo projektu un uzzināsim vairāk detaļas. Un mēs noteikti iečekosim šito štellu konferencē 25. februārī.

Ja jūs vēlaties redzēt citus projetus, firmas, un cilvēkus kas rada šos brīnešķīgos rīkus uzspiediet uz linka. ( vai nokopējiet adresi)

http://current.com/http://www.engadget.com/2010/02/06/eco-shocker-turbine-light-concept-uses-wind-to-light-highways/


Tūlkots by revolucionieris. ^_^

50 1 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Ar vēju darbināmās trubīnes lielceļu apgaismošanai. Kas ir trubīnes?

15 0 atbildēt

atbildot uz revolucionieris komentāru " izvinite, nepareizi sapratu jautājumu ... " Nu,re! Tagad viss ir kārtībā!:))))))

14 0 atbildēt

atbildot uz revolucionieris komentāru " Neredzi? Uz stabiem tādas ierīces, pēc kuru... " Tad varbūt tās ir turbīnas?:)))  

14 0 atbildēt

Vispār, izskatā gaumīgi. Un ideja ar laba, tikai vajag pamatīgu transporta plūsmu,lai būtu gaišs, manuprāt.. LV tas vē ilgi ni un ni.

2 0 atbildēt

Es jau iztelojos ko tadu uz Jurmalas sosejas...

2 0 atbildēt

tev ir interesanta valoda- New Yorkā, štellu, producētu - sūdīgi tulko, cerams ne ar google, copy paste.. Es jau neko sliktu nesaku vienkāršiRUNĀ LAVISKĀK, TAS ARĪ VISS :)

2 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " Tu gribi teikt ka ar tādu informācijas dzad... " ja atradīsi vairāk par šo projektu, kas tik tikko bija parādīts pasaulej, tad lūdzu.  ^_^ cmon don't be childish.

+ 2. Tas ir Tavs orģināltulkojums (Tulkojumam jābūt kvalitatīvam un apjomam jāaizņem vismaz viena rindkopa, kas sastāv no 8-10 rindiņām - ap 200 vārdiem. Rakstā obligāti jānorāda atsauce uz pirmavotu (Avots).)

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz coldasice komentāru " lai pievienotu rakstu jābūt 3 attēliem " pārlaisi lūdzu noteikumus: http://www.spoki.lv/palidziba/Raksta-pievienosanas-noteikumi/42772: Netiks publicēti raksti: 2. Ja rakstā būs mazāk par trim attēliem (attēlu galerijā) un mazāk par vienu attēlu (video un aprakstos). :))

2 0 atbildēt

atbildot uz revolucionieris komentāru " ja atradīsi vairāk par šo projektu, kas tik... " runa ir par attēliem ,jo nezināju ,ka ir mainīti noteikumi savādāk,kā jau Tu pats teici,kādā sakarā raksts būtu dzēts

1 0 atbildēt

Ļoti labs risinājums apgaismojumam

1 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " kopš vakardienas, kad tikai izmainīti šie n... " Nu ta beidzot,savādāk uzraksti kaut ko un pēc tam jāmeklē 3 attēli

1 0 atbildēt

 Shitaadas te uzpariktes kaadreiz raadiija pa Discovery. Taas izgudroja kaads, ja nemaldos, holandieshu zinaatnieks.  Shaadaam veeja turbiinaam, saliidzinot ar klasisko propelleri, ir vairaakas priekshrociibas. Pirmkaart taas ir daudz klusaakas kaa propelleri, un otrkaart taas straadaa pie jebkaada veeja virziena, pat no vertikaalajaam veeja pluusmaam (klasiskajam propellerim ir jaapagriezjas tieshi pret veeju). Shie faktori ir ljoti svariigi, lai taadas vareetu uzstaadiit pilseetaa, uz maaju jumtiem. Jo seviskji taas speeja straadaat no vertikaalajaam gaisa pluusmaam. Fishka ir taa, ka pilseetaa, lejaa uz ielaam gaiss sakarst, un celjas uz aughu, faktiski nodroshinot nepaartraukru gjeneratora darbiibu pat bezveejaa. taa luuk...sanaaca baigi gudri, bet manupraat tie ir interesanti fakti, kurus autoram vajadzeeja piemineet.

1 0 atbildēt

atbildot uz pavliks komentāru " Es jau iztelojos ko tadu uz Jurmalas sosejas... " un pēc 10 min. tas jau karājās kādam mājās ^_^

1 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz coldasice komentāru " Tu gribi teikt ka ar tādu informācijas dzad... " kopš vakardienas, kad tikai izmainīti šie noteikumi - jā pietiek. apraksts ir tik garš, cik ir - vai ta būtu jādzejo kaut kas klāt, lai tikai tev izpatiktu? :)

1 0 atbildēt

Ventspilī jau līdzīgas šīm ir :D Arī uz vēja principa xD

1 0 atbildēt

atbildot uz Treiseris komentāru " Ventspilī jau līdzīgas šīm ir :D Arī uz vēja ... " Latvija priekšā progressam ^_^

1 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " lai pievienotu rakstu jābūt 3 attēliem " kopš kura laika? Tas nav foto albūms. Tās ir ziņas.

Tātad galvenais ir teksts!

1 0 atbildēt

visnotaļ vizuāli pievilcīgi. :)

1 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " pārlaisi lūdzu noteikumus: http://www.spoki... " 2. Ja rakstā būs mazāk par trim attēliem (attēlu galerijā) un mazāk par vienu attēlu (video un aprakstos).

Šīs nav publicēts "Foto galereja" sadaļā, šis raksts ir publicēts "Aktuāli sadaļā". I win =3

1 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz revolucionieris komentāru " 2. Ja rakstā būs mazāk par trim attēliem (a... " nu bet es jau arī to tieši uzsvēru, ka tev taisnība :) bišķi nesaprotu kpc tu tagad ar mani mēģini strīdēties un stasti par kkādu savu win? :)

1 0 atbildēt