local-stats-pixel fb-conv-api

Deviņi sātana apliecinājumi289

1798 121

Visi deviņi apliecinājumi ir izrakstīti no Sātana Bībles.

1. Sātans pārstāv apmierināšanos, nevis atturēšanos!

2. Sātans pārstāv dzīvīgu eksistenci, nevis apgarotu sapņošanu!

3. Sātans pārstān neierobežotu brīvību, nevis liekulīgu pašnoliegumu!

4. Sātans pārstāv labsirdību pret tiem, kuri to ir pelnijuši, nevis izniekotu mīlestību pret nepateicīgajiem!

5. Sātans pārstāv atriebību, nevis otra vaiga pagriešanu!

6. Sātans pārstāv atpildību saprāta priekšā, nevis rūpes par psihes vampīriem!

7. Sātans pārstāv cilvēku kā tikai vienu no dzīvniekiem, dažreiz labāku, bieži vien sliktāku nekā tie kuri staigā uz visām četrām, un kurš pateicoties savai ''dievišķajai dvēselei un intelektuālajai attīstībai'', ir kļuvis par visļaunāko no visiem dzīvniekiem!

8. Sātans pārstāv visus tā saucamos grēkus, jo tie ved pie fiziskas, garīgas vai emocionālas baudas!

9. Sātans ir vislabākais draugs, kāds baznīcai jelkad bijis, jo visus šos gadus ir nodrošinājis tās darbību!

Nepārprotiet, neesmu es sātanists,

vienkārši rakstu izveidoju, jo visi nez kapēc domā, ka sātansisms liek tur iet slepkavot , bērnus un dzīvniekus, kautvai tā nemaz nav, pat vienā vietā sātana ībelē tas bija rakstīs, ka sātans nosoda jebkāda veida slekpavošanu, gan zvēru, gan cilvēku.

1798 121 289 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 289

0/2000

Tiešs splāviens baznīcas sejā!

304 24 atbildēt

"Nepielūdz dievu, ne arī sātanu. Tā vietā tici pats saviem spēkiem!" (A. Lavejs)

247 20 atbildēt

Patiesībā priecājos, ka ar šo rakstu nokaitināju pāris dieva dirsā līdējus.

Ja godīgi uzskatu, ka visi ticīgie, vienalga ko pielūdz, ir vāji cilvēki, jo viņi ļauj lai kāds viņus vada, viņi kādam pakļaujas.

Es neticu pats nekam, tikai savam spēkam, un mani neviens, dievs, sātans, gars, u.c. nepakļaus.

244 55 atbildēt

"Ja godīgi uzskatu, ka visi ticīgie, vienalga ko pielūdz, ir vāji cilvēki, jo viņi ļauj lai kāds viņus vada, viņi kādam pakļaujas"

Precīzi...

124 26 atbildēt

Tādad es dzīvoju, ievērojot sātana principus. Taču nekad neesmu uzskatījusi to par kaut ko nosodāmu.

85 6 atbildēt

Nu ja ņem vērā ka kristietība jau gandrīz 2000 gadu ir mega izkropļota ar virspusēju attieksmi un komerciju, tad šis ir daudz sakarīgāk. :)

64 8 atbildēt

Manās debesīs nav Dieva. Kāds ir dzirdējis ka ir masu slaktiņi sātana vārdā? Es neesmu. Toties esmu dzirdējis, lasījis un pat skolā mācījies par neskaitāmiem krusta kariem, kur tiek nogalināti cilvēki kristietības dēļ. Tādēļ, ka nepievēršas kristus dievam, bet pievēršas saviem Dieviem.  NAfik to reliģiju. MAn tāpat ir labi. Un neviens savu halvu man neiebaros.

59 8 atbildēt

Nu.. katram ir tiesības ticēt tam, kurš nu kuram liekas tuvāks.. Tāpēc man vienalga. Galvenais, lai ar saviem ieskatiem nedara pāri apkārtējiem

41 2 atbildēt

kā teica reperis Armands-

Tad jau sātans ir humānāks par jums visiem kopā-

viņš vismaz nedraud tiem,kas viņu nepielūdz lopā....

....Ticīgie vispār ir sagājuši sviestā,tā liekas. Redz,Rīgā tagad arī kaut kādai baznīcai apzeltīs kupolu,bet... Pat bībelē ir noraidīta greznība... ar savu nenormālo ziepēšanos viņi jau sen ir pārkāpuši bībeles baušļus

35 2 atbildēt

Skatos ka te ir vēl viens kam šī bībele patikusi :) mani viņa uzveda uz pareizā dzīves ceļa un sapratu ka paļauties drīkst tikai pats uz sevi...daudzas lietas tur patiešām labi pateiktas!

46 14 atbildēt

nesaprotu tikai kapec sitais ir pie jokiem

20 1 atbildēt

es nenoniecinu nedz baznicas pausto dzivesveidu nedz sheit izteikto dzives modeli, bet labak dzivoju ka man pashai patik. Kkas pa vidu, starp Dievu un Satanu :)

Vnk ja dzivosi tikai ka ir pareizi pec baznicas domam, tad tas butu parak disciplineti pret sevi, a ja tikai ka pec satanista domam, tad tas butu parak patvaligi, dari ko gribi, bez morales un etikas robezam. Ta sakot, ka gribu ta daru.

20 3 atbildēt

"vienkārši rakstu izveidoju, jo visi nez kapēc domā, ka sātansisms liek tur iet slepkavot , bērnus un dzīvniekus, kautvai tā nemaz nav, pat vienā vietā sātana ībelē tas bija rakstīs, ka sātans nosoda jebkāda veida slekpavošanu, gan zvēru, gan cilvēku." Lielākā problēma ir tāda, ka tas ir tikai stereotips. Sātanisti patiesībā arī gluži nav tie, kas dzīvo pēc šiem baušļiem, bet visi, kas uzskata, ka sātanisti ir ļauni un dara jebko, kas ir ar noziegumu saistīts, ir pilnīgi idioti.

21 5 atbildēt

Bet 5. sava taisnība ir.emotion Nevar visu mūžu pagriezt otru vaigu, jo tad tev sitīs visu laikuemotion emotion

13 0 atbildēt

Tad jau dzīvoju pēc sātana principiem! Es esmu ateists, kaut vai esmu kristīts un no vienas puses esmu arī anarhists. Un, ja tu tici tam savam Dievam, tad ej un tici tālāk, dzīvo laimīgs, nevis, kā man te tagad pusgadu atpakaļ pie manis atnāca kaut kādi tantuki stāstīt par Dievu, protams, es jau neatšuvu, jo man reāli žēl tādu cilvēku, kas tic un pakļaujas kaut kam (kā jau te vienas rakstīja). Noklausījos, ko viņas tur murmina, nu lab poh, atā. Kādēļ vajag bāzties citiem virsū ar to savu reliģiju? No vienas puses, lai tikai izskalotu kārtējam idiotam smadzenes un caur "tjipa ziedojumiem" dabūt naudu no tā cilvēka. Un tas padara viņus par labiem cilvēkiem. Dzīvoju, kā gribu. Ticu, kam gribu. Piedrāzt, ko citi domā! :)

12 0 atbildēt

Tātad, es arī dzīvoju pēc sātana principiem. Interesanti. Ir kāds teiciens - Yes, we're really going to hell...but we have the best stories to tell!!!!!

12 0 atbildēt

Zinaaji ,ka patiesiibaa saatanisms ir visas ar kristietiibu aizstaataas pagaaniskaas ticiibas, tikai apvienotas vienaa bazniicas naidniekaa. Tas bija veids kaa kristiigajiem iebaidiit ljautinjus, lai tie neatgrieztos pie saviem senchu dieviem. Ja visi saaktu sveetiit senchu dievus, tad nebuutu vairs kas maksaa nodevas un bazniicas kluutu nabadziigas. Nepietiktu vairs naudas palaistuveem.

Manupraat abas shiis biibeles ir pilniigs s**s. Biibele ir pasaulee lielaakaa kraapshana (taapat kaa lielaakaa dalja ticiibu). 

9 2 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Bled stulbais sektist mirsti , kur taadi ideo... "

Stulbais loh, kas neprot pareizrakstību, - mirsti... IDIOTS!  

9 2 atbildēt

vienmēr bijusi un vienmēr būs pretrunīga tēma.

7 0 atbildēt

Ja cilvēkiem būtu piekļuve Vatikāna arhīviem, manuprāt, vispasaules ekonomiskā krīzē nobālētu uz tā fonā, kas izraisītos pēc to baznīcas noslēpumu nākšanas gaismā. 

7 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »