local-stats-pixel fb-conv-api

Degū niķi16

56 2

Kā jau jums visiem zināms degu ir grauzējs.

Varetu teikt kad viņš ir lidzigs žurciņai tikai mazāks un astes galā ir kā tāds pušķītis.

Gribēju aprakstīt dažus iespējamos degu niķis.

Šis vis ir par manu deguci vārdā begu

Ja kādreiz kaitina kad parak daudz skrien vai pīkst, labāk ar pirkstu pa restēm nevelciet, jo var gadīties kad iemācīsies pats un vēl iepatiksies, tā notika manā gadījumā.Varētu teikt kad manējais kļuvis par ģitāristu skrubinot restes ar nagiem un vēl zobiem kad uznāk.

Otrs mana degu niķis ir pīkstēt tad kad gaitenī sāk suņi riet. Līdz ar to ļoti labi piemodina, ja nedzirdi jau vairs suņus. Varētu teikt kad viņš ir pat manas izstabas sargs, jo ja kāds sveš mēģinās pieiet pie viņa parak tuvi, tad sāksies lielā skriešana un pīkstēšana. Pietiek jau kādam spet kāju pāri manas izstabas slieksnim kamēr es guļu, un mazais jau sāks pīkstēt.

Varētu teikt kad esmu ari viņu izlaidusi, jo no edamā trauka viņš izlasīs visu kas negaršo un nometis zemā. Viņam edam trauks ir trešajā stāvā, bet vis negaršigais metajas uz trešā un otrā stāva grīdas. Būtu normāli ja viņš apēstu kas garšo un kas negaršo atstatu traukā, bet viņš gudri izmet arā lai zin kad bērt atkal klāt.

kā ceturto niķi varētu nosaukt slēpšanos zem gultas, viņam ļoti patīk skraidīt pa izstabu, bet ļoti ari patik paslēpties tieši tad kad man jāiet ārā, un bieži vien tas ir zem gultas no kurienes nevaru dabut ārā. Tas jau būtu sīkums bet viņam ļoti patīk pīkstēt.

Par vel vienu viņa niķi varētu saukt sava rata apgāšanu. Bieži vien tas notiek tikai tapec kad zem rata pasprukusi kāda granula un viņš grib dabūt to ārā. Šo nepatikamo niķi var atri izmacit, bet protams tas var atgriezties. Ja arī tev gadās kad degucis apgaž ratu ik pēc maza laika un ir jau apnicis celt augšā, tad vienkārši atstāj uz kādu laiku to apgāztu, un tad viņš pats sapratīs kad ratu nevajag obligāti gāzt riņķi, un kad granuliņa zem rata netraucē skriet.

56 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

bija man žurka. gandrīz bez acs paliku.

4 0 atbildēt

Varēji jau salikt vairāk bildes. Un es nesapratu kā viss negaršīgais var mētāties 4 stāvā, ja ēdamtrauks trešajā - viņš met uz augšu? 

1 0 atbildēt

man laukos kūtsaugšā tik daudz žurku, ka nākas kādu arī ar dakšām nosist, bet nu tas tā

1 0 atbildēt

man arii ir degu,bet maneejie izklausaas pieklaajiigaaki par taveejo :D

1 0 atbildēt

es savam uzkāpu virsū. nopietni.

1 1 atbildēt

Man divi tādi iremotion

0 0 atbildēt

Mans degu visu laiku grauž un taisa troksni ar būra restēm. :D A manējais nekad neskrien pa ratu, nekad nav skrējis. Un arī bieži bļauj kad kāds pa koridori skraida. Un degu ir unikāls radījums :D Tik daudz un dažādas skaņas māk izdvest :D

0 0 atbildēt

Njā es ar visu laiku bakstīju tās redeles kad viņa pīkstēja utt. tagad naktīs riktīgas ģitāristes būrī uzdarbojas,un spiedz uz katra sīkākā trokšņa,neciešami,bet jauki radījumi emotion

0 0 atbildēt
Njaa.. vispār jau degu ēdsmo noliek nebaltajām dienām, nevis tāpēc, ka viņiem tas negaršo emotion
0 0 atbildēt