local-stats-pixel fb-conv-api

Čigāni trolejbusā155

845 8

*Kādas sievietes stāsts...

Tā nu sanāca, ka šodien bija jāizmanto šis transporta līdzeklis. Iekāpu, apsēdos blakus durvīm. Tur jau tusē 3 čigāni. Divi trelejbusa vidū, viens pie durvīm, kur esmu es. Redzu, ka viņš nopēta meitenes mantas, kas grasās kāpt ārā. Noklepojos un paskatos uz viņu ar niknu skatienu, lai viņš redz, ka esmu pamanījusi. Viņš atkāpjas.
Nākamajā pieturā viņš nobrauc gar vienas sievietes kabatu ar roku. Es atkal veltu niknu skatienu - viņš atkāpjas un aiziet līdz saviem draugiem.

Tuvojoties nākamajai pieturai, kurā arī man bija jāizkāpj, viņš atgrizās pie durvīm. Nostājas man blakus. Priekšā stāv vīrietis. Pēc skata normāls cilvēks, izskatījās, ka pasniedzējs. Redzu, ka čigāns skatās viņa kabatā. Protams, roka slīd un grib apzagt.. es ierunājos "Vīrieti, uzmanies!". Nu diezgan paskaļi. Atverās trolejbusa durvis un tas čigāns man parauj aiz matiem un grib iesist pa seju. Es viņu nogrūžu un izlecu no trolejbusa kopā ar citiem. Viņš līdz un man uzbrūk... iesitu viņam kārtīgi un nobļāvos, šis aiztinās.

Ziniet, kas mani pārsteidza? Tas vīrietis, kuru paglābu no apzagšanas man nepalīdzēja. Viņš vnk pagrieza muguru un aizgāja, kad tas maita uzbruka. Citi arī nereāģēja. Kaut kā stulbi sajutos...

Jūs, ja redzat, ka grib kādu apzagt esat teikuši ?

845 8 155 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://cosmo.lv/forums
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 155

0/2000

Biezhi gan gadaas, ka paliidzi kaadam un vinji to iespljauj tev sejaa, un tad domaa, kaapeec vispaar? Bet labi no sievietes puses, atmaksaasies. Tachu sabiedriiba ir tieshaam riebiiga.

138 2 atbildēt

Stulbie čigani zemaka rase uz pasaules....

120 20 atbildēt

runājot par sabbiedrības pohujismu:

Nokritu ar bmx, un tā smagi, apkārt'bija diezgan daudz cilvēku, es nogulēju uz zemes apmēram 15 min līdz varēju piecelties, cilvēki vnk aizgriezās, skatijās uz citu pusi. Tas ir ritīgi stulbi.

65 0 atbildēt

Tā jau ir. Tagad reti, kāds palīdz.

52 2 atbildēt

Beidz manai draudzenei maasu pie galerijas centra sita kautkadi urlas un neviens nepiegaaja klaat....meiteni sit...publiska vieta....3 pa dienu... NU KOMON tas nav normali!!!

48 1 atbildēt

kad es biju jaunaaks ap 14-15 gadiem (pirms 10-11 gadiem ) pats liepaajaa passaa centraa nozzaavos  ar riteni uz muti, jo lekajot man kaut kaa atskruuveejies bij priekssejais ritenis un tas maita aizgaaja pa priekssu :D , cilveeki gan jautaaja vai vis ok, es teicu ,ka jaa un lai ko taadu neatkaarto :D

bet runaajot pa zaadziibaam , jap es jau zinaaju kuri tie zaglji ir, liepajaa ir(bija)(sen neesu braucis ar autobusu, gadus 6 kopss barucu ar auto)viena taada cigaanu vecene, vienmeer skatijos vai neko nechiep, un kad redzeeju kad vinjie iekaapj autobusaa vienmeer iesaucos uzmanat savas mantas!

33 1 atbildēt

Es censos palidzet ja varu, bet patiesiba teiksu ta,ka apkartejiem taja skaita ari policijam ir dzili uzsplauties uz apkartejiem, kas ir nozelojami. Es iesaku tikai vienu, turet vis dargakas lietas ciesi aizslegta iekseja kabata, vai biksu kabata ar nosacijumu ka jus viena no prieksejam kabatam turesiet roku, tad nevar nozagt. Visas parejas vietas, ka soma, jebkura nenoslegta kabata, vai cedite nekad nebus apgrutinajums jums kaut ko nozagt. Un pasi esiet modri un uzmanigi, uzreiz ienakot jebkura publiska vieta it ipasi kur ir daudz cilveku un maz vietas, novertejiet apkartejos, uz to cik drosi vini ir, un tapat esat modri. Nekad neaizmirsti ka jebkas vertigs pievilina, nevajag lieku reizi izradities ta ka klaunam, pasam sliktak bus.

Ja kads jautas no kurienes es so zinu, tad man draugs bija kabatu zaglis, veikls calis bija....

22 2 atbildēt

Tak viņš vienkārši bijai mīkstais!

16 0 atbildēt

Nu ko lai saka ja nu gadiijumaa kas ir jamauc pa seju ar pirmo priekshmetu pa purnu lai tas meesls neceljaas! 

Ja man parasti kaads cigaans skataas virsuu es uzreiz prasu vai vins negrib pa seju un parasti vins nomiiz un iet prom. Bet ja vini ir vairaaki tad es saku tiesi to pasu tikai daudzskaitlii! 

11 1 atbildēt

zbis ja man tos liekos papīrus kāds izmetīs no kabatām ārā :D

10 1 atbildēt

Dažkārt liekas tik nožēlojami kāda ir daļa tautas

8 0 atbildēt

Virsraksts reāli iesparda "Čigāni trolejbusa"emotionemotion

bet nu fakts paliek fakts ka tos maitas iznidet vajag(neesmu rasists) emotion

7 0 atbildēt

I hate gypsies.

6 0 atbildēt

''vīrieti, uzmanies'' emotion

4 0 atbildēt

kod sit , skrāpē dzenis pakaļ NOGALINI!  jobanie čigāni. centos no viņiem uztaisīt armiju bet nesanāca..

4 0 atbildēt

Besi tie kupinatie Itali.

3 0 atbildēt

čigānus un žīdus jau sen vajag močīt sortīrā

6 3 atbildēt

Tipiskie mūsdienu cilvēki - Es tevi nepazīstu, pats ielīdi sūdots, pats lien ārā...

2 0 atbildēt

Darbā katru dienu, brivdienās pa reizej gadās. Bet nu cilvēki tādi ir..ka negrib sev itkā "liekas" problēmas, nožēlojami, bet neko nepadarīs.

2 0 atbildēt

bljed kapec man nekad negadas but tada situacija, labpraat asisteetu chigaaka pluukaashanaa! emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »