local-stats-pixel fb-conv-api

Blogeri nosūta CERN lauzni adresētu Gordonam Frīmenam13

19 4
Drīzumā tiks atklāts lielākais pasaulē daļiņu paātrinātājs Eiropas kodolizpētes centrā CERN. Pirmais eksperiments līdz ar tā atklāšanu ir paredzēts jau 21. oktobrī. Tā kā šis paātrinātājs ļaus veikt daudz lielāka mēroga eksperimentus ar daudz milzīgākiem enerģijas apjomiem, presē tiek spekulēts par to, ka kļūmes gadījumā CERN varētu iznīcināt Zemi, radot melno caurumu. Lai arī teorētiski kaut kas tāds ir iespējams, praktiski tās ir diezgan pamatīgas muļķības, un jaunais daļiņu paātrinātājs noteikti nevarētu radīt melno caurumu. Taču kādi blogeri nolēma tomēr apdrošināties, un aizsūtīt CERNam lauzni, kurš adresēts Gordonam Frīmenam.

Asprāši no Reddit, nosprieda, ka vajag parūpēties par zemes glābšanu, ja nu CERN kaut kas noietu greizi. Tas tika risināts vienkārši. Viņi nosūtīja uz izpētes centru paciņu ar pareizi noformētu lauzni (atbilstoši visiem kanoniem) un pievienoja klāt zīmīti ar tekstu: "Nododiet Gordonam Frīmenam. Viņš zinās, ko ar to iesākt. (Get this to Gordon Freeman. He'll know what to do.)

Tiem, kas nezina, kas ir Gordons Frīmens, paskaidrošu. Tas ir leģendārās datorspēļu sērijas "Half-Life" galvenais varonis - kodolzinātnieks, kurš, kad viss izpētes centrā noiet greizi, dodas izcirst ceļu cauri monstriem un naidniekiem ar lauzni (kulta ieroci) un visādiem šaujamajiem. Iesaku nezinātājiem iziet šo Youtube īso kursu "Half-Life" sižetā 1 minūtes garumā Youtube.

Ekur, var apskatīties bildes ar lauzni, kuras Reddit džeki safočēja pirms paciņas nosūtīšanas, lai ievērtētu, ka Gordons būs labi bruņots, ka jaunais daļiņu paātrinātājs izplēsīs caurumu laiktelpā uz citu dimensiju un piebērs izpētes centru pilnu ar hedkrabjiem.
19 4 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
noskatījos īso kursu baigi labs: bla bla bla Mr. Freeman
2 0 atbildēt
Frīmens mūs glābs!!!! :D
2 0 atbildēt
baigi labs :D emotion emotion
1 0 atbildēt
:D:D:D labs brikols
1 0 atbildēt
freemens ir varonis
1 0 atbildēt
es tiesham esmu sabijies par to daljinju paatrinataju.. :(
1 0 atbildēt
blaa, taa paarreecos :D es par taadu lietu iedomaajos, bet nezinaaju, ka chista kaads to vareetu dariit :D
1 0 atbildēt
xD par sito jau recu kad noskatijos iso kursu recu vel vairak xDD
1 0 atbildēt
Man bail no tā experimenta emotion emotion
1 0 atbildēt
Beidzat baidēt..
0 0 atbildēt
Labākais prikols kādu ir načies dzirdēt! emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
man pati shi spele...
0 0 atbildēt
Ņ*t vērā, ka vienā bildē viens no CERNA zinātniekiem izskatās mats matā kā Gordons no HL2, tad ideja vispār pareiza... :)
0 0 atbildēt