local-stats-pixel fb-conv-api

Bērna Spīdzināšana252

773 19

Jau tagad pasaku, ka stāsts nav no jaukākajiem, tākā cilvēkus ar vājiem nerviem neiesaku lasīt.

Maziņais jaukais bērniņš bildēs tiek publiski dēvēts par Baby P jeb Baby Peter, īstais vārds Peter Connelly

Šis bērniņš dzima 1 Martā 2006 gadā un jau no dzimšanas nebija sagaidīts kā mīlulītis. Viņa māte-Tracey Connelly un mātes draugs izturējās pret viņu drausmīgi.

Bērniņš tika datorkrēslā griezts, tā lai viņam sareigst galva un līdz viņš izkrīt, viņa galviņa tika likta pie buldoga sejas lai buldogs tajā kož, viņa nagi tika rauti ārā viens pēc otra, viņa pirkstu galiņi tika grieti nost ar šķērēm un viņš tika sists, bez žēlastības.

Vairākas reizes , cilvēki no bērnu aizargāšanas dienestiem tika nākuši apskatīt šo puisīti, bet vecākiem vienmēr atradās izskaidrojums visām brūcēm. Protams, tad kad šie cilvēki nāca, bērniņam nebija trakās traumas, tikai maziņas,ne viegli pamanāmas traumas.

Pēdējo reizi, kad kāds no iestādes darbiniekiem šo bērniņu redzēja pirms nāves bija jau kad bērniņam bija lauzta riba un dažas rētas uz sejas. Bērniņš bija ielikts ratiņos un viņa mutīte apsmērēta ar šokolādi lai nosegtu brūces un viņam rokā tika iedota šokolāde lai izskatītos, ka maziņais nošmulējies.

Kad bērniņš nomira, viņš tika atrasts savā gultiņā, auksts, tikai vienā pamperī. Viņš nomira jo norija savu zobiņu pēc tam, ka viņam iesita pa seju. Viņam bija salauzts mugurkauls, salauztas ribas , nogriezti pirkstu galiņi un izrauti nadziņi.

Abi divi māte, un draugs tika ielikti cietumā. Māte tika ielikta līdz ''laikam , kad vairs nebūs bīstama publikai, it īpaši maziem bērniem'' ar minimums 5 gadiem un draugam tika iedots mūžīgais ieslodzījums.

773 19 252 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 252

0/2000

Drausmīgi. :/

Nespēju pat iedomāties kā mazam bērnam var atņemt dzīvību. :|

79 1 atbildēt

Šis ir raksts ,kas lika raudāt 33 gadus vecam vīrietim,tas ir -Man.

         Bļ@ ,kur tādi rodas? Es Viņus nā, siksnās sagriestu  nā,ja tiktu klāt nā.Atvinojos par izteicieniem,bet *cijas dara savu.

        Tā māte nevien sātana izdzimtene,bet viens riktīgs krokodilis,un vēl tiesnesis 5gadus-da tādu muža bedrē "na  for ewer",pie citiem līdzīgiem mēsliem.

        Da i visu nakti nevarēšu gulēt.Pat sirds sāk ārdīties div reiz ātrāk.Labāk nebūtu lasījis.Bet plusi autoram ,gan jāliek.

        

65 0 atbildēt

Vēl viens pierādijums, ka, lai pirms kļūtu par vecākiem ir jāapmeklē psihiatrs...! Pavisam nopietni...  Nesapratīšu, kā ko TĀDU var nodarīt?? :(

 

Un P.S. Vai man vienīgajai liekas, ka mazakuce būtu jānobano??

44 0 atbildēt

bērnam bija tik skaistas zilas acis.. :(

33 1 atbildēt

Tik maziņš mīļš puisītis. Kā var ko tādu maz nodarīt?

Nebūtu pret, ja abus gādīgos nošautu :)

32 1 atbildēt

nevar jau tā spriest, bet tie ""vecāki" bildēs jau izskatās pēc nozoedziniekiem. bet šie diemžēl nav nedz pirmie, nedz pēdējie "vecāki" kas tik ļoti "mīl" savus bērnus.

tiem vecākiem ABIEM vajadzētu mūža ieslodzījumu. jo nogalināt bērnu, lai arī viņi viņam deva dzīvību, nav viņiem atļauts.

27 1 atbildēt

Blja nahuij tadus kroplus !!!

Vareja tad labak abortu uztaisiit nevis dariit ta !!!

23 3 atbildēt

Man nevajadzēja to lasīt ..... 

20 1 atbildēt

Nu jebal,ar tiem mērgļiem izrīkoties tāpat!Nu kur var ienākt prata kaut k tādu nodarīt bērnam-neaizsargātam mazam cilvēciņam,kurš ne pie kā nav vainīgs!Ok,ja saprot,ka bērnam nevar sniegt vajadzīgo audzināšanu,lai atd adopijai!

Un kur bija bērnu aizsargājošās instances,kad mazajam tas bija nepieciešams!? Kā cilvēki kaut ko tādu var nepamanīt?To bērnu taču pie ārsta kādreiz veda,kpc neviens neko nepamanija?Kpc nekur nesūdzējās,kpc nevērsās pie varas pārstāvjiem?Tā,manuprāt,ir nožēlojama cilvēku rīcība,bet nepareizi būtu vainot tikai vecākus(protams,viņi pie visa ir vainīgi-bezsirdīgi izdzimteņi,kuri nav pelnījuši neko labāku par sausu,sakaltušu maizi un ūdeni),bet arī apkārtējai sabiedrībai nija jāredz,ka kaut kas tajā ģimenē nav kārtībā!

15 0 atbildēt

Ne nu toch es tam pediņam labprāt izdauzītu purnu u natdauzītu nieres. Šādus cilvēkus tiešām ceru ka cietumā dauza un drātē. Vobšem kroplis. Māte vispār kuce.

14 0 atbildēt

Šausmīgi nežēlīgiemotion

12 0 atbildēt

Shausmas-es pat nevaru iedomaaties kadas taas ir saapes, ja izrauj nadzinjus....nu kaa var taa...paska bildiite kaads smukinjsh bijis-zilam actinjam....ir jaabuut garigi slimam lai ko taadu mazam cilveecinjam nodariitu...arpraats...

Māte tika ielikta līdz ''laikam , kad vairs nebūs bīstama publikai - nu kaa var kko tik stulbu izdomaat??!

11 0 atbildēt

nu abi izskatās pēc neandertāliešiem...

tikai kādā sakarā muterītei maigāks sods, viņai šāda rīcība ir tik pat nepiedodama...

10 0 atbildēt

Kura tajā bildē ir māte ? emotion 

11 1 atbildēt

eu kur tu dziivo mazakuce  es tev izsitiishu peedeejos orgaanus pa riiikli !!!  kaut tu pati stulbaa kropl* nospraagtu, kaut tavi vecaaki degtu elles liesmaas piedzemdeejot taadu smirdiigu laukji kaa tevi !!! kaut vnk tevi  spiidzinaatu 25 gadus un tu nevaretu nospraagt, kaut jel tev acis izpuutu un tevi apeestu skudras..

ja es tev tiktu klaat es tevi mezhaa pie koka piesietu nosmidzinatu ar cukuruudeni un lai tevi nokozh lapsenes, irshi utt....

p.s. luudzu nospraagsti nelaimiigais beerns... tev ir slims pauris un priecaajies ka tu neesi man tagd blakus, pa 7 staavu nomestu, uznestu atpakalj un velreiz nomestu !!!    

10 1 atbildēt

jebal.. pakārt šitādus pusrubļus.. goda vārds nu tādus ir jādedzina..

9 0 atbildēt

Un es viņiem novēlu to pašu sliktāko un degt elles ugunīs

9 0 atbildēt

What's wrong with the world?! 

10 1 atbildēt

Katrs varētu uzskatīt par pienākumu doties uz mazakuce profilu un salikt maksimāli daudz mīnusus kur vien iespējams.

9 0 atbildēt

To pašus tā saucamos vecākus vajag spīdzināt tā pat kā viņi spīdzināja mazo dvēselīti 

Mani rauj dusmas uz šiem cilvēkiem

9 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »