local-stats-pixel fb-conv-api

Baltijas jūra mirst!!!80

1337 22

Sveiki,spoki!

Šodies es jums vēlētos pastāstīt par mūsu Baltijas jūru! Baltijas jūra šobrīd mirst, un mumsir jāglābj! Es jums izstāstīšu dažus faktus par Baltijas jūru un varbūt arī vēlāk, kā to izdarīt.

Sorry par kļūdām! Ja ir kāda kļūda, tad ziņojiet!

Lai uzinātu, kā glābt Baltijas jūru, iečeko šajā rakstā: http://www.spoki.lv/aktuali/Ka-glabt-Baltijas-juru/578315

Milzīgs paldies obezjānis un Tasies par palīdzību!

1337 22 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

Nē nu šitais krastā neies. Rakstīts par visu kaut kas kaut kā bet nekā konkrēta nav. Tikpat labi es  varētu uzrakstīt: cīgas sliktas= mirsi, narkotikas vēl sliktākas= mirsi, alus labs= daļēji mirsi. Bet kā, no kā un cik ilgā laikā?

2 0 atbildēt

Nu īstenībā aļģes aug tikai un vienīgi tīrā ūdenī. Un tās arī dod ūdenim skābekli, nevis patērē to. Izņēmums tiešām ir zilaļģes, bet kur tu ņēmi informāciju par to atrašanos baltijas jūrā? Un zilaļģes nav arī TIK nāvējošas kā tu to paskaidroji. Tās var kairināt ādu un radīt elpošanas traucējumus, bet tādā gadījumā to koncentrācijai ir jābūt pietiekami lielai. Lai tās izraisītu nāvi, tām ir jābūt tik lielā slānī, ka iemērcot un izņemot roku, kāju vai kādu citu objektu, tam visapkārt jāpārklājas ar koši zilgan-zaļu krāsu. Savukārt baltijas jūrā un tās piekrastē ir vērojamas pēc skata un smakas atbaidošās zaļaļģes un brūnaļģes, kuras īstenībā bagātina ūdeni ar skābekli un parasti nedzīvo piesārņotā vidē.

Ja tu ietekmējies no labdarību fondiem, tad zini ka tiem ļoti patīk "piegreznot" šo to, ar nolūku lai nopelnītu. Jo lai ar cik labprātīgiem nolūkiem cilvēki kaut ko darītu, tiem tomēr gribās ēst.

Bet nu tas ir mans subjektīvais viedoklis, tāpēc es neiegrimšu lielos strīdos ja kādam būs cits viedoklis.

2 0 atbildēt

lauksaimniecība jau nav vainīga, ir vainīgas visas tās piedevas un barības ko dod lielās lauksaimniecības, it sevišķi ārzemnieku, tur ir tāda ķīmija! un kāda vēl ir mūsus pārtikā, tik pat labi dzert podu mazgājamo līdzekli..

2 0 atbildēt
Nu ko, ķeramies pie grābekļiem?!
2 0 atbildēt

tās jūras dzelmē ir bakrētijas, ko sauc par nāves samtu. tās ir īstās, kas "apēd" visu ūdenī dzīvojošo skābekli. aļģes, kā jau fotosintezējošs organisms, to nav spējīgas izdarīt.

2 0 atbildēt

Taisīšu no aļģēm biodegvielu....

2 0 atbildēt

Nu protams, lauksaimnieki vienmēr ir pie visa vainīgi. Rīgas dirsas deldētāji ir labākie un neko nepiesārņo. STULBUMS

1 0 atbildēt

''Tās Attīrīšanas iekārtas nevar iztīrīt tās vielas, ko lauksaimnieki dod savām cūkām, un tās nonāk jūrā!'' pilnīgi un galīgi nepiekrītu, parasti cūku izdalījumi nenonāk pat tuvu jūrai, bet ja viņi tiek laisti caur attīrīšanas sistēmu, tad iznāk h2o un masa kuras nosaukumu es neatceros, bet to pārdod atpakaļ zemniekiem ka labu biomēslojumu.

1 0 atbildēt

LV vienīgajiem nav jāglābj VISA Baltijas jūra, ūn- tu tā runā, itkā mums vajadzētu VISAS aļģes izmest..

ko tad, Tavuprāt ēdīs zivis, m?

Nu šeit, Kurzemē, 30 km no Liepājas Ziemeļos nav tāda situācija kā TU te stāsti, tās aļģes ir un būs. Punkts.

1 0 atbildēt

ir ir piesārņotākā jūra pasaulē, bet arī citur gāž baigo mēslu vidē. kamēr civilizācija nesāks saimniekot ar vienotu domu, tikmēr nekas nemainīsies. konvencijas un līgumi te neko daudz nedos. ja svaru kausā ir planētas nākotne, tad piespiedu sistēma ir attaisnojama.

1 0 atbildēt

labs rakstsemotion

1 0 atbildēt

Pie tā visa vainīgs ir pārlieku daudzais ūdens izlietojums (krāni, podi, dušas...)  - Zemteksts,tagad vairs nemazgajamies.. emotion

1 0 atbildēt

Teksts dīvains, vajadzēja vairāk piestrādāt, tas ir raksts nevis ziņojuma dēlis, un vai nu kārtīgi uzzini, kas ir 'tas melnais, kas uzlidoja'' vai neraksti vispār. Aj daudz dīvainu kļūdu...Nekvalitatīvi. Bet + būs, jo ieguvu labu informāciju.

0 0 atbildēt

😰

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Skarbi, bet patiesība! Lai gan aļģes ir ūdens dzīvnieku barība, tomēr tās attīra ūdeni no kaitīgajām baktērijām, bet es pati uzskatu, ka vajadzētu ieviest kādu akciju, lai tomēr Baltijas jūra kļūtu tīrāka un dzīvāka.

0 0 atbildēt

Nu jā Cik viegli visu sačakarēt var tā kad nekas nav maināms!!

Labs raksts +

0 0 atbildēt

Šiot lekciju mums skolā stāstija piektdien ++

0 0 atbildēt

Nu par to miršanu ir pārāk pārspīlēts! :D

Sainedēties var, bet nejau cilvēki uzreiz nomirst. Atkarīgs arī no katra cilvēka organisma un ārstēšanas. :D

0 0 atbildēt

Vari atvadīties no ģimenes! :D A no draugiem un mājdzīvniekiem nevar atvadīties? :(

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »