local-stats-pixel fb-conv-api

Atvainojiet, spoki degradējas?241

796 29

Čau, spoki! Atkal, kārtējo reizi uzprasos pēc kritikas un smagiem komentāriem.

Jau kādu laiciņu esmu spokos un esmu publicējis vairāk nekā 100 rakstus. Ir bijuši gan labi, gan visai tizli raksti, no manas puses. Visu šo laiku, būdams spokos esmu novērojis kas lasītājiem patīk un kas ne. Un jā - tieši pēc tāda principa es veidoju savus rakstus. - Vai man būtu patīkami tādu lasīt. (?)

Droši varu teikt, ka spokos valda haoss. Visi dzenās pēc cepumu kalniem un krutuma līmeņiem. Visi cīnās kā nu var, lai tik vairāk plusiņus saliktu par rakstiem. Vai nu raksta sākumā, vai raksta nobeigumā ieraksta visai bezjēdzīgus tekstus: "Ja patika, ieliec +" "Šis ir mans pirmais raksts, esiet žēlīgi". Un pie tam vēl, vairums, ir uzrakstīti nepareizi, neievērojot elementārākās gramatikas normas.

Šī nav tukša gaudošana par situāciju un, ja kādam rodas doma, ka es šo rakstu izveidoju, lai pelnītu cepumus, es Tevi varu nomierināt :] līdz ko situācija uzlabosies, rakstu izdzēsīšu, un kā jau mēs visi ļoti labi zinām, par raksta dzēšanu ņem nost cepumus un krutuma punktus.

Kā sakārtot virtuālo vidi iekš spoki.lv?

Vai administrācija nevarētu ieviest kādu kārtību? Varētu uzskaitīt daļu no saviem variantiem, jo, ja spoki turpinās šādā pat garā, tad, žēl, bet ātri vien nogrims. Spokiem, manuprāt, vajag vairāk saturīgākus rakstus. Visi raksti par Bīberu jau sen ir apnikuši. Varbūt sākumā bija smieklīgi, bet nu jau ir par daudz. Tas pats bija arī ar mūsu mīļā mūziķa un mākslinieka aiziešanu aizsaulē - daudzi izmantoja šo ziņu, lai pelnītu cepumus, veidojot neskaitāmus rakstus par Mārtiņu Freimani, un dažs labs vēl uzrakstīja vārdu un uzvārdu ar mazo burtu.

1. Varētu ieviest sistēmu, ka spoki, kuri ir sasnieguši noteiktu krutuma līmeni, var balsot par spoku, kuru, viņuprāt vajadzētu izbalsot/izslēgt no spoki.lv, bet pirms tam, noteikt datumu, no kura līdz kuram tas varētu notikt. - Lai spoki varētu laboties, un censties atstāt tiešām labu iespaidu par sevi.

2. Varētu ieviest sistēmu, ka spokos var reģistrēties tikai ar ielūgumiem un uzaicināt draugu drīkst tikai spoks ar noteiktu krutuma līmeni. Lai nav tā, ka spokos ir ļoti daudz lietotāji, kuri liek daudz bezjēdzīgus rakstus.

Adminiem vairāk jākontrolē, kādi raksti tiek publicēti!

Gribētu pievērst uzmanību arī tam, ka arī lasītājiem būtu vairāk jāaizrāda raksta autoram par gramatikas kļūdām, jo tas, manuprāt, ir ļoti svarīgi gan lasītājam, gan raksta veidotājam.

Domāju, ka daudzi neatbalstīs šo pasākumu, bet daļa man piekritīs.

Sadaļā "Pieprasu!" Esmu ielicis citātu no sava raksta un linku uz to.

Paldies.! Ceru uz pārmaiņām.

796 29 241 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 241

0/2000

Par to pirmo. Jā, un tagad savācas vesels bariņš to spoku, kuriem es riebjos, un sabalso, ka mani vajag nobanot, ja? Un tad es vienkārši tieku nobanots tikai tādēļ, ka es pāris spokiem nepatīku? :D

96 1 atbildēt

tie patika ieliec + vai  ,neesat skarbi šis ir mans pirmais raksts.. ir jau pieriebušies.. 

59 0 atbildēt

 

nu nez, man pie kājas visi cepumi un pārējais sviests, ienāku, paskatos, ja labs darbs ielieku + ja ne, tad nelieku mīnusu, vnk atstāju kā ir, jo tomēr kas ir izdarīts, lai arī cik pavirši.. proms prieks ka ir daudzi labi raksti, tomēr skumji paliek, ka ar katru dienu te viņu ar vien mazāk paliek, tb dienā labo rakstu vairāk, "spama" vairāk..emotion

51 0 atbildēt

šeit ļoti daudziem ir svarīga kvantitāte, par kvalitāti vispār nedomājot...

51 2 atbildēt

Administrācijai vajadzētu rūpīgāk apsvērt vai visus rakstus tiešām ir vērts publicēt, jo raksti kurus taisa sīkie ir galīgi garām!

41 5 atbildēt

Mēģinu atcerēties, kad šis haoss sākās. Spokos esmu gandrīz gadu (reģistrēta lietotāja statusā - nepilnus 4 mēnešus). Pagājušajā pavasarī portālam manā skatījumā nebija ne vainas, vasarā arī, toties gada nogalē... Sāku ievērot arvien vairāk pavirši veidotu rakstu. Un tās gramatikas kļūdas - grrr!

Par pirmo piedāvājumu nepiekrītu - pēc kādiem kritērijiem tiks vērtēts, kuru dzēst un kuru - ne? Manuprāt, prātīgāk ir uzlikt aizliegumu publicēt rakstus, kamēr attiecīgais lietotājs nebūs labojies. Piemēram, ja kādam ir paradums publicēt no Wikipēdijas spertus tekstus angļu valodā ar trim mazām bildēm apakšā, tad admini neapstiprina nevienu rakstu, kamēr tas nav pienācīgi noformēts.

Par otro - arī nepiekrītu. Ne jau visi vēlas aktīvi publicēt rakstus un komentus. Pieņemsim, kāds šeit piereģistrējas, laiku pa laikam ielogojas un varbūt nokomentē pāris rakstus un ieliek plusiņus. Cilvēks Spokus nepiesārņo, bet nekādu augsto krutuma līmeni nesasniedz. Tad viņš izdomā, ka vēlas uzaicināt draugu, bet nevar to izdarīt, jo viņam ir tikai 3. krutuma līmenis, bet uzaicinājumus var izsūtīt tikai tie, kuriem ir vismaz 5.

 

Es uzskatu, ka adminiem vajag kļūt stingrākiem un mest atpakaļ visus rakstus, kuri sastāv no pāris teikumiem, pilniem ar gramatikas kļūdām, no Wiki pārspiestiem, netulkotiem tekstiem, kuros ir mazas un sliktas kvalitātes bildes, kā arī aizliegt rakstīt "liekat +", "nebija laika tulkot, tāpēc angliski" un tamlīdzīgi. Tā būs vienkāršāk, nekā radīt sarežģītu mehānismu, lai mēs visi te varētu normāli spokoties.

Un vēl - vai tikai mēs paši neesam līdzvainīgi šajā degradācijā? Pirms pāris mēnešiem Spoki bija pilni ar rakstiem, kuros nereģistrētie lietotāji tikai mudināti reģistrēties. Varbūt nevajadzēja?

25 0 atbildēt

Jacky neļaus izmest spokus no šejienes. Kurš tad skatīsies visas tās čīzburgeru reklāmas, lai jacky pats uzpelnītos un nopirktu arī mums pāris balvas par to naudu? Jo vairāk cilvēku, jo viņam labāk un mums vairāk balvu.

25 1 atbildēt

par pirmo es nepiekrītu, jo tadejadi mez pamazam zaudesim lietotajus iekš spoki.lv, bet par otro gan piekrītu, jo tādējādi vairāk darbotos saucamā "cepumu fabrika", jo lielaakaa dalja šeit reģistrējas tāpat...

20 0 atbildēt

Es pat labprāt varētu piestrādāt un labot gramatikas kļūdas :D

16 0 atbildēt

Gribiet kaut ko normālu?

1. Likvidējiet tos cepumus.

2. Likvidējiet tos cepumus.

3. Likvidējiet tos cepumus.

Skarbi, bet taisnība, jo 90% rakstu tiek likti ne jau lai padalītos ar kaut ko interesantu, ko kāds uzracis, bet lai dabūtu kaut kādu virtuālu fišku. Rakstu būs mazāk, bet tie būs tāpēc, ka pašama autoram tas liekas interesanti. Nebūs arī stresa par visām tām krutuma lietām.

20 4 atbildēt

"'atā, spoki, es vairs neatgriežos4'' 

15 0 atbildēt

emotion 

15 0 atbildēt

Nu jā, it kā jau piekrītu, bet ja tā loģiski padomā, cilvēki ir dažādi, katram patīk sava veida raksti. Varbūt vienam patīk (vēl joprojām) tie trulie jociņi par Justinu Bīberu, citam kkādas skaistas mākslas bildes, citam visi tie forever alone un pārslu vecis, bet citiem tas viss liekas debīls un tāda stila raksti nepatīk. Manuprāt nevar tā teikt, ka lielākā daļa rakstu ir bezjēdzīgi un jādzēš ārā, jo visiem rakstiem ir vizmaz viens plusiņs, lai cik daudz būtu mīnusu, tas nozīmē, ka kādam tomēr patika. Katram savs stils.

p.s. piekrītu par tiem lūdzu ieliec plusiņu un šis ir mans pirmais raksts, tomēr arī šajā gadījumā man ir kas piebilstams. Neviens jau tev neliek lasīt to pirmo teikumu, varbūt raksts ir sakarīgs vai pat ļoti labs, bet visi piekasās pie tā pirmā teikuma. Es domāju, ka nav godīgi par kko tādu iebāz mīnusu. plus vēl man jau ir drsku apnicis, ka visi par to visu laiku cepjas, jau kuro reizi te to raksta, tāpat kā komentāros.

11 0 atbildēt

Kamēr oriģinālrakstu autori nebūs pārākumā par lētā gala žurnālistiem, nekas te nemainīsies. 

9 0 atbildēt

Rakstus atļaut likt tikai tiem, kas ir pierādījuši sevi, nevis katrs tagad gribēs un bāzīs visu.

Arī acīgākus adminus vajag, lai seko vienādajiem rakstiem.

8 0 atbildēt

Vajag kautkādus rakstu kvalitātes standartus. Citādāk katrs lohs kam nav slinkums (un tieši tādiem parasti nav) uzcep 3 tulkotas komiksu bildes vai kārtējo stare dad un močī iekšā rakstu. Zajebaļi!

8 0 atbildēt

Starpcitu,nezināmu iemeslu dēļ,kā jau topā varēja redzēt-jacky iedeva žurnālista statusu 650 lietotājiem...un tagad redaktoru rindās,nebaidīšos teikt ir vieni lohi un pamuļķi (nerunāju par visiem),tādēļ arī ir tāds bardaks...par piemēru varam ņemt Photographofyou,12 gadi,resns tizls sīcis,ieguva redaktoru lai paspēlētos,radīja tikai liekas problēmas...paldies Dievam un Slidai ka viņš vairs nav redaktors.

8 0 atbildēt

Tu ar saviem fake profiliem ej uz psihiatrisko slimnīcu, dūdiņ- ja lieto anonīmo un fake, nelieto vienādus izteicienus, apdauzītā kroplene

8 0 atbildēt

Varētu uzlikt aizliegumu par plusu pieprasīšanu un sevis reklamēšanu rakstā.

5 0 atbildēt

LOL... es nepatīku 4 cilvēkiem- BANS?? Excuse me! :D

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »