local-stats-pixel fb-conv-api

Atmest bez grūtībām70

Tātad, pirms kāda laika biju smēķētājs ar piecu gadu stāžu. Kā jau visiem smēķētājiem, man arī bija doma par atmešanu vairākas reizes, jo sāku justies nelabi, tiešām nelabi.

Nekad nebiju ticējis, ka šī grāmata varētu man palīdzēt atmest. Lasīju pirmo reizi un tiku līdz pusei, nobijos, jo nezināju, ko iesākšu bez cigaretes, bija liela baiļu sajūta. Likās, ko es darīšu pieturā pirms autobusa, tramvaja, trolejbusa pienākšanas, ko es darīšu pēc maltītes, ko es darīšu pēc seksa, ja nebūšu uzpīpējis, likās, ka tā ir dzīves sastāvdaļā, šos iemeslus var saukt neskaitāmus, jūs to paši ļoti labi zināt (tie, kas ir smēķētāji).

Vienu dienu saņēmos un sāku lasīt vēlreiz grāmatu. Liels bija mans izbrīns, kad beidzu lasīt grāmatu, sajūta bija pacilājoša un bailīga. Gāja dienas, cigarete neprasījās, jutos ar katru dienu labāk, un tas tiešām notika, respektīvi, sāku dzīvot bez cigaretes. Likās, esmu parādā šim kungam (Alens Karrs), viņš ļāva man izkļūt no šī slazda.

Gribu nodot informāciju tālāk, šī grāmata ir pieejama lejupielādei internetā (nav reklāma), varbūt šeit ir kāds, kurš tiešām vēlas izlasīt šo grāmatu, bet nav varējis nopirkt, atrast viņu.

Lūk, šeit būs grāmata: http://bit.ly/9p2Mwq

Ticiet man, šī grāmata tiešām palīdzēs atmest. Zinu, daudzi negrib lasīt viņu, jo ir galīgi neinteresanta, bet rezultāts ir pārsteidzošs. Pamēģini izlasīt, un tu pats redzēsi, ka tiešām grāmata palīdz.

Lai izdodas!

333 6 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000
« 1  2  3 »