local-stats-pixel fb-conv-api

2007. gadā Portugālē pazudusī britu meitenīte varētu b8

88 13

Skotlendjarda izmeklētāji trešdien paziņojuši, ka 2007. gadā Portugālē pazudusī britu meitenīte Madlēna Makena varētu būt dzīva, vēsta ārvalstu mediji.

"Mēs strādājām pie diviem iespējamiem variantiem. Viens no tiem ir, ka Madlēna joprojām ir dzīva, bet otrs, ka, diemžēl, viņa ir mirusi," pastāstījis Skotlendjarda detektīvs Endijs Redvuds. "Pašlaik mēs strādājam ar materiāliem, kas var sniegs pilnīgi jaunu informāciju. Tā atklās jaunas iespējas izmeklēšanai," viņš teicis.

Pirms gada meitenītes vecāki panāca lietas atkārtotu izskatīšanu Skotlendjardā, kur izmeklētāji atkārtoti izpētījuši 40 tūkstošus lietas materiālu, sadarbojušies ar Portugāles izmeklēšanas iestādēm un vairākas reizes braukuši uz Portugāli un Spāniju. 37 cilvēku lielā izmeklēšanas grupa izskata aptuveni 200 iespējamos variantus, kas varējuši notikt.

Pēc dažām dienām – 12. maijā Madlēnai būtu palikuši 9 gadi. Skotelndjards trešdien izplatījis attēlu, kā Madlēna varētu izskatīties šajā vecumā. Šādus attēlus policija ar meitenītes vecāku atļauju sagatavo katru gadu un izplata tos saviem ārvalstu kolēģiem.

Jau vēstīts, ka trīsgadīgā Madlēna pazuda 2007.gada 3.maija vakarā Portugāles pilsētā Prajadelužā. Meitenes vecāki Keita un Džerijs Makkeni nolika savus trīs bērnus gulēt viesnīcā, bet paši devās vakariņās. Kopš tā laika Portugāles izmeklētāji nesekmīgi cenšas pazudušo bērnu atrast.

2008.gadā Portugāles ģenerālprokurors Žozē Pintū Monteirū paziņoja, ka izmeklēšana lietā tiek izbeigta pierādījumu trūkuma dēļ un atsauca meitenītes vecākiem uzrādītās apsūdzības, ka viņi paši inscenējuši savas meitas nolaupīšanu.

88 13 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

no delfiem aizliegts likt rakstus auns

11 1 atbildēt

tikko to pašu apollo izlasīju

4 0 atbildēt

Mēs strādājām pie diviem iespējamiem variantiem. Viens no tiem ir, ka Madlēna joprojām ir dzīva, bet otrs, ka, diemžēl, viņa ir mirusi," ? 

a kadai vel varianti varetu but. wtf. ?

4 0 atbildēt

+ tev

1 0 atbildēt