local-stats-pixel fb-conv-api

15 gadīgs hakeris uzlauž NASU.56

649 71

Zēns kuram ir 15 gadi ieguva slavu un uzmanību no varas iestādēm kā pirmais nepilngadīgais hakeris kurš tika tiesāts kad viņš bija tika 15 gadus vecs.Zēnam piesprieda trīs mūža ieslodzījumus.15 gadīgais hakers ielauzās NASA serverī nozogot informāciju, kas ir vērta aptuveni 2,8 miljonu dolāru vērtībā.NASAi nācās izslegt visas viņu datoru iekārtas,un arī visus NASA serverus, kopā summējot zaudējumus 57.000$. Jauneklis teica, ka viņš lejuplādējis slepeno informāciju, un arī visus NASA darbinieku personisko informāciju un arī visu NASA darbinieku kredītkaršu datus. Jauneklis bija to darījis priekš viņa skolas vajadzībam. Viņš teica: "Šī informācija pati par sevi bija slikta, katrā ziņā ne jau 2,8 miljonu dolāru vērta." Viņš ielauzās DTRA (Defense Threat Reduction Agency) serverī. Šī aģentūra atbild par ķīmiskajiem, kara, bioloģiskajiem, kodolieroču draudiem, kas varētu skart ASV.Ielaužoties viņš izlasīja informāciju par citplanētiešu kuģiem, un arī informāciju par slepenajiem ieročiem, zēns atzīst ka šie ieroči izskatijās pēc ieročiem kurus varētu ražot tikai sākot no trīs tukstošā gada. Zēns saprata ka tie nav mūsu planētas ieroči, jo tie bija lāzer ieroči, ļoti moderni lāzer ieroči.Zēns šo visu informāciju parādija saviem vecākiem, un vecāki bija šokēti par šiem modernajiem ieročiem.

649 71 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

tās ir pilnīgas muļķības. reāli, ja kas tāds tiešām būtu noticis, tad viss jau sen būtu slepenots.

neticu nevienam vārdam.

107 12 atbildēt

Informācija ko viņs uzzināja netika izpausta nevienam tikai vecākiem.... Kā tad mēs zinam par modernajiem ieročiem citplanētiešiem utt... ??? emotion

75 4 atbildēt

mmm varbut  man uzlaus bankas durvis un mani tur uzaicinas pa konsultantui stradat vai apsargu emotion

59 0 atbildēt
X avatarsX

Nu bļin gan esi te paskas sarkastijis 

http://www.whatsthelatest.net/news/jonathan-james-15-yearold-cybercriminal-hacked-nasa/

Ja kāds nesaprot eng valodu, tad pusim iedeva tikai 6menešu mājas arestu un probācijas uzraudzību.Pac viņš saka ka kods ko nasa izmantojuši bijis vājš un nebija vērts 1.7 mil dolāru.

P.S Citpanētieši un lazer ieročo? Ja tādu informāciju viņš būtu lasijis neviens par to neuzinātu. Un lāzer ieroči nav nekas jauns, tikai viņus netaisa dēļ aukstajām izmaksām un vel nav izgudrots tāds akumulātors ko vnk varētu parnēsār ierocī un no viņa puļīt cik vien uziet

28 1 atbildēt

Vnk pateica, ka nogalināts, lai nerastos tālākas noplūdes, droši vien mainījis vārdu un dzīvo cepuri kuldams emotion

15 0 atbildēt

Diemžēl šo jauno hakeri nogalināja.  Bet zēns pārnāca mājā sveiks un vesals, zēns saviem vecākiem un NASA darbiniekiem neteica kur viņš ir bijis, viņš pateica tikai ''Ja viņi uzzinās ka es esmu pateicis jums kur es atrados mani nogalinās Itkaa jau vinu nenogalina jeb nogalinaja nevar isti saprast!!!

9 3 atbildēt

Nezinu, kur šitie sīkie var iegūt tādas zināšanas, man tajā vecumā, informātikā mācīja zīmet uz painta..

7 1 atbildēt

Kad beidzot 15 gadīgi bērni aiztaisīs skolu? :D

5 0 atbildēt

sākumā rakstīts ka viņu nogalināja tad ka viņš bija ieslodzīts bunkurā - paviršs raksts.

tā man neradās nekāda ticība rakstītajam

5 2 atbildēt

bullšits

3 0 atbildēt

gan jau kad būs ka parasti kad apniks ar viņu 4akarēties ASV valdībai un viņš vnk nozudīs no zemes virsas , kā jau visi kas zina pa daudz emotion

3 0 atbildēt

kā to var dabūt gatavu?iespējams tikai superīgākajiem hakeriem

2 0 atbildēt

es domaju ka tas ir blefs, jo vienkarsi caur kompi nevar uzlaust nasu , vaidzigas paligieriices un loti daudz kuras nevar vienkaarshi nopirkt veikalaa..

2 0 atbildēt

Pie NASA drošības sistēmas laikam strādā Šimpanzes.... 

2 0 atbildēt

Are you fucking kiding me ?

2 0 atbildēt

nu interesanti stāsti plūst pa internetu. katrs savādāks par citu ar nelielu niansi. vienīgi citur neatradu, ka viņš tika nogalināts. visur tiek rakstīts, ka izdarīja pašnāvību.

2 0 atbildēt

1.Attels vnk blatnojsemotion

1 0 atbildēt
Cool story bro, tev iztēle strādā
1 0 atbildēt

Kur tik pagriezies, kāds no sīkajiem hakeriem uzlauž kaut ko. Viņi kaut ko citu arī dara? emotion

1 0 atbildēt

Kaut ka neticas .... bet ja tas bija laaikam pati NASA vinu nogalinaja  , jo parakadauz zinaaja!

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »