local-stats-pixel fb-conv-api

Ziemassvētku dāvanas...4

8 2

Man ir jautājums, ko jūs spoki dāvināsiet savām mātēm un tēviem? Es jau ilgu domāju, ko man dāvināt, bet nevaru izdomāt, jo viss, ko var sataisīt pašas rokām, jau ir dāvināts tūkstošiem reižu.
Un lūk es izdomāju pajautāt jums, augsti cienītie, godātie, mīlētie, pieklājīgie un laipnie Spoki. Varētu lūdzu, lūdzu, lūdzu ierakstīt savas domas par dāvanu Mātei un Tēvam Ziemassvētkos, un pie reizes arī varētu vecvecākiem, bet tas nav obligāti, tur es varu sataisīt parastu apsveikuma kartiņu, tāpēc lūdzu: DĀRGIE AUGSTI GODĀTIE LAIPNIE VARENIE JAUKIE, NEVIENALDZĪGIE SPOKI! ES BŪŠU JUMS ļoti pateicīga, ja jūs man, Spoki, palīdzētu ar šo jautājumu, un iespējams tam, kura ideja man patiks visvairāk, es pārskaitīšu 2050 cepumus, jā, zinu, nav daudz, bet varētu par šo arī nedot neko. Es būšu ļoti, ļoti priecīga, ja jūs, dārgie Spoki ar lielo burtu, man palīdzētu!!

8 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

tēvam kkādu usb atmiņas karti ar bildēm, mātei kkādu interesantu virtuves piederumu emotion

3 0 atbildēt
Varētu izšūt kādu mazu mazu spilventiņu kur likt adatas, jo tagad vairs nav tik daudz laika lai uztaisītu lielāku. Vēl varētu uztaisīt kādu plakātu ar jūsu bildēm un pierakstīt klāt kaut ko jauku. Varētu arī uzcept kādu garšīgu kūku protams ja nav slinkumsemotion, bet var ari pameklet idejiņas internetā tur tagad ļotii daudz visādu ziemassvētku dāvaniņu Nuuuu ceru, ka kaut kas noderēs.
0 0 atbildēt