local-stats-pixel fb-conv-api

Jauna ziemassvētku dziesma!3

124 1

Kaspars Pudniks un Ravita Kreicberga piedāvā jaunu ziemassvētku dziesmu

SASILDI MANI

Ziemassvētku dziesmas Sasildi mani mūzikas un teksta autors ir Kaspars Pudniks. Skaņu režisors un aranžējuma līdzautors ir bijušās grupas Z-Scars bundzinieks Artūrs Šaicāns.

Šī dziesma ir veltījums ģimenes svētkiem. Atgādinājums par patiesajām cilvēka un ģimenes vērtībām, mūsu Latvijā. Brīdī, kad mums tik ļoti patīk skatīties apkārt, skriet pakaļ dažādām surogātvērtībām, tukšām izklaidēm un baudām. Bļaut pa labi un pa kreisi, redz viņi tur dara tā, mums arī tā vajag, tai pat laikā nemaz neaizdomājoties, kādēļ viņi tā dara un kādas sekas tas var radīt.

Es aicinu atcerēties svarīgāko pamatu, uz kā būvētas mūsu tautas un šeit dzīvojošo ģimeņu vērtības. Un šī vērtība ir - Cilvēks ! Liels vai mazs, ar brillēm vai bez matiem, ar knupīti vai bez tā, gudrs, ar raksturu, māte vai brālis, Jānis vai Anna - ikviens! Ikkatrs no mums, kurš jūtas piederīgs šai zemei un kultūrai.

Aicinu neaizmirst to, kas mēs katrs sev sirdī esam, no kurienes nākam un kas ir mūsu vecāki. Aicinu vairāk ieklausīties sevī un sajust siltumu un mīlestību savā būtībā. Siltumu, kurš ir cilvēkam piemītošs un tik ļoti nepieciešams, lai tas spētu būt cilvēcīgs. Tas ir ļoti svarīgi šajā laikā, kad mēs sākam aizmirst, kā tas ir runāt ar otru, samīļot otru, dzirdēt un uzklausīt. Mums arvien tam sāk pietrūkt laika, jo “jābaksta” telefons. Pat brīžos, kad mēs it kā runājam viens uz otru.

Sasildi mani, sasildi…. apskauj un nelaid prom…..

Mums taču tik maz vajag, lai būtu patiesi laimīgi! “

Priecīgus un gaišus Ziemassvētkus!

Ar cieņu Kaspars Pudniks



124 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Kaspars Pudniks
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

bučazz Arturikam emotion

1 0 atbildēt

Jauka, skaista, viegla dziesma. Malači!

1 1 atbildēt

ļoti laba dziesma  sanākusi emotion

0 1 atbildēt