local-stats-pixel fb-conv-api

Es aicinu neieciklēties uz lētām un nevajadzīgām Ziemassvētku dāvanām.10

122 2

Mani mīļie !

Vēlos Jums visiem un ik katram personīgi, no visas savas mazās sirsniņas novēlēt gaišus un svētīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno 2017. gadu!!! Lai sirds siltums un vienkārša, bet ļoti spēcīgā līdzcilvēku mīlestība, ieskauj Jūs un iedvesmo. Lai Jūsu mīļie ir stipri garā un vesli miesā.

Šodien Latvijā un arī visā pasaulē notiek ļoti lielas pārmaiņas. Un dažubrīd sirds sažņaudzas no tā, ka cilvēki var būt tik vienaldzīgi un ļauni viens pret otru. Ka var pacelt roku un idejas vārdā atņemt kādam dzīvību un iespēju dzīvot uz šīs skaistās zemes, zem šīs siltās un spožās saules.

Es daudz nemoralizēšu, jo zinu un ticu, ka Jūs paši sajūtat sirdī, ka ir kaut kas jādara un to arī darat. Cik nu katrs spēj un var.Neskatoties uz to , ka esam ļoti daudzas reizes nodoti, apkrāpti, pazemoti un aizvainoti! Un iespējams, neredzam pagaidām gaismu tuneļa galā.

Es aicinu pacelties pāri šiem pāridārījumiem. Un piedot visiem un ikvienam, tai skaitā arī sev, par to, kas nav sanācis tā kā mēs to vēlamies. Par to, lai smaids rotātu mūsu bērnu sejas. Par to , lai latvieši un ikviens, kurš dzīvo Latvijā, būtu lepns par latviešu tautu.

Es aicinu nepārdoties un nekalpot naudai. Lai nauda NEKAD nebūtu strīdu iemesls un attiecību bojātājs mūsu dzīvē. Nauda nāk un iet, cilvēki un mūsu mīļie ir tagad, bet var nebūt rīt! Bez naudas mēs spējam dzīvot, bez mīļajiem līdzās mēs esam vientuļi un mirstam.

Es aicinu jau šovakar apskaut vienam otru un pateikt vienkāršo cilvēcisko PALDIES - Paldies Tev Draugs, ka Tu man esi!!!

Es aicinu neieciklēties uz lētām un nevajadzīgām Ziemassvētku dāvanām. Nevajag pirkt vienam otra mīlestību. Mēs mīlam, jo tas ir dabiski un mums nepieciešami.

Man nevajag Jūsu dāvanas, vien esi līdzās un sniedz man savu smaidu, padomu un sirds siltumu, lai es varu kļūt spēcīgs un patstāvīgs. Lai es varu kļūt pašpārliecināts un iedvesmot citus kļūt tādiem. Lai es varu stāvēt pāri ļaunumam un merkantīlām iegribām. Lai es varu būt cilvēks, kuru mīl un kurš mīl!!!

Vēlos pateikt lielu paldies Latvijas Audžu ģimenēm, kuras savās 'ģimenes ligzdiņās pieņem un ar mīlestību apauž svešus bērniņus. Dod cerību un māca to kā būt cilvēkam.

Es ļoti lūdzu Jūs , mani dārgi latvieši vienmēr atcerēties, ka aizvainojums un dusmas, NAV mūsu draugi un līdzgaitnieki.

Latvieši ir ļoti spēcīga tauta. Ļoti garā stipra. Ļoti toleranta un iejūtīga.

Latvieši ir tauta, kas nes pasaulei gaismu, saticību un mieru. Kā mīl Latvieši, nemīl neviena cita pasaules tauta. Latvieši ir sirdsgudri, taisnīgi, talantīgi, intelektuāli un pilni ar mīlestību.

Es aicinu neļauties dažādām provokācijām un centieniem mūs nomelnot, pazemot un graut mūsu pašapziņu!

Jūs zinat, kas ir Jūsu vecāki, vecvecāki, no kurienes mēs nākam, kas esam un ko daram.

Mēs esam pelnījuši cienīgu attieksmi pret sevi! Tā vienkārši ir!

Mums nevajag svešas , surogātas vērtības!

Mīļie mani!

Novēlu Jums visiem un katram atsevišķi. Esiet laimīgi ar to , kas Jums ir, nevis bēdējaties par to , kas Jums nav un iespējams nekad nebūs, vai arī tas Jums nemaz nav vajadzīgs, lai Jūs būtu laimīgi!

Lai Jūsu ģimenes ir skaistas, veselas un dzīvespriecīgas!

Lai Jūs uz sliktu vārdu atbildat ar labu!

Nevairosim naidu, dusmas un aizvainujumu! Vairosim Prieku, Mīlestību un Cilvēcību!

Es Jūs mīlu par to, ka Jūs esat !

Priecīgus Ziemassvētkus!!!

Ar cieņu un mīlestību

Jūsu tautieties

Latvietis - Kaspars Pudniks

Ar lepnumu par latviešiem SIRDĪ !!!

122 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Nekad nedrīkst ieciklēties uz lētām dāvanām. Tikai dārgajām ir nozīme!

9 0 atbildēt
Svētākais un nevainīgakais spoku raksts jebkad emotion
4 0 atbildēt

Super raksts! emotion Lai Kasparam arī jauki un sirsnīgi svētki! emotion 

4 0 atbildēt

Otrā rindkopa uz sektantu pusi velk. O slavēts tas Jēzuliņš tur debesīs!

2 0 atbildēt
Paldies par labiem vārdiem. Tautietis - Pliiners.
1 0 atbildēt

"Mums nevajag svešas, surogātas vērtības."

"Priecīgus ziemassvētkus!!!"

http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/015/652/230114_908223010.jpg

1 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt
Kāpēc tik daudz kļūdu?
0 0 atbildēt

Uz labdarību māki aicināt? Parādīt, kur cilvēki var ziedot naudu, ko savādāk iztērētu liekām dāvanām? Noliegt tomēr ir tik vienkārši...

1 1 atbildēt