local-stats-pixel fb-conv-api

Parunāsim par nopietnu tēmu2

-Mums rūp YouTube sfēra Latvijā. Mēs gribam, lai tā attīstās. Bet pēdēja laikā sāk notikt pretējais. Kas tas ir? Par to video! 
-Reiz mēs bijām kanāls ar 1000 abonentiem un brīnījāmies kāpēc visi lielie vietējie kanāli nerūpējas par YouTube attīstību. Tagad, kad esam #1 kanāls valstī starp latviski runājošiem, mēs varam izteikt to, ko domājam. Mums mērķis ir pacelt YouTube platformu vēl augstāk, bet vienīgais veids ir to darīt kopā, ar oriģinālu materiālu, dažādību un degsmi. Sāp redzēt, ka cilvēki, kas iegulda darbu tiek aizmirsti un tie, kas seko trendiem un tam, kas ir ''stilīgi, tiek atbalstīti. 
-Visi strīmo! Ir ļoti maz cilvēku, kas iegulda reālu darbu un izrāda degsmi ražot oriģinālu materiālu. Visi tikai strīmo, jo tas sāk palikt kā populārs trends. Smieklīgi, ka šajā valstī tas ir visvairāk. Nekur citur tas nav tik izteikti. Savā ziņā tas parāda daudz ko par cilvēkiem valstī. Cilvēki paļaujas trendiem, ne veido paši savu trendu. Un tas ir skumji. 
-Pirms cilvēki par šo teiks, jā, mēs strīmojam bieži, bet kā video tas ir teikts, mums ''geimings'' jau sirdī ir sen. Un strīmošana arī palīdz iegūt vairāk abonentus, kas pēc tam ies cauri kanālam un sapratīs, ka tiek darīts kaut kas vairāk!
Ja izskatās, ka kaut kas viegli nāk, paskatieties dziļāk un redzēsiet, cik smags darbs ir jāiegulda.

8 8 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Neesmu redzējis, ka viņi prastu kaut ko nopietni pateikt.  emotion 

3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt