local-stats-pixel fb-conv-api

IKEA iepirkšanās - Iekļuvām avārijā - R.I.P Audi!18

84 3

Braucām uz veikalu IKEA iepirkties un pa ceļam iekļuvām avārijā. Jāpērk jaunu mašīnu emotion
Bye, bye Audi !

84 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
Iisi sakot mudaks. Lai kaa, daudzas lietas neatbilst realitaatei, ko staasta tas puisis. Un liidz galam nu nezinu kas patiesiba notika uz Motorway. Policija ir informeeta par to? Ja jau braucaat uz 120km/h interesanti vai nu apdzenot juus fuuri kaa vareejat peec shaada notikuma nemaniit numuru? Nu tad sanaak ka uzreiz metaat par bremzeem uzreiz un fuure aizbrauca kosmiskaa aatrumaa. Un apdroshinataji nenorakstitu mashinu, neredzot klaatienee.
5 0 atbildēt

Buy, buy Audi ! emotion 

...tā gan - pērc, pērc Audi! emotion

2 1 atbildēt

angļi pa defaultu ir pastulbi, šitādi sīkumi un noraksta emotion

2 1 atbildēt

Jūs domājat, ka es esmu kruts vlogeris? Nekā, parasts cirvis IKEA!

1 0 atbildēt
Normāls idiots, ja lietu iesāki tad tā ir jāpabeidz, tas domāts tā, ja esi tik debīls ka braukt nemāki tad vajadzēja nosisties ne tikai avarēt, lai jūs na*hui maukas nosprāgstat, kurwas bla... Atradis debīliķis par ko lielīties: ee skatieties draugi, man ir pāri 30 es lieku viģikus kā es sasitu savu audi, rest in pīs draugi, man nav vairs audi, jo esmu lohs kurš dauza mašīnu tikai video dēļ, kā jums tas patīk draugi? Neaizmistiet nospiest laik un abonējiet manu kanālu, lai arī turpmāk redzētu cik es esmu debīls lohs!! 'Paldies par uzmanību, bet tāds tu esi!!
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Ja tev mašīna ir kas vairāk kā dirsas pārvietotās no A - Z, tad tu viņu nepārdotu, bet jūs esiet īsteni vateņi, kuri domā, kā ir baigie Eiropas dūži spēlēdamies savā smilšu kastē!!!
0 0 atbildēt
Par ko ir īsti šis video? Patinu uz priekšu... Vienā momentā kaut ko nesaprotamu muld, otrā stāsta ka kakas paliks pie dibena. Labi lai jau, var darīt ko grib, un kas patīk. Vairāk izbrīna ka ir arī šim auditorija. Tā vietā lai paskatītos kādu dokumentālo video, cilvēki skatās kā nevienam nezināma persona rāda Ikea podus... Jā pasaule mainās. Un es jau sen teicu ka, filma "Ideokrātija", īstenībā ir dokumentācija par nākotni. Šis video ir tam piemērs.
0 0 atbildēt
Nē sorry atvainojos, ja patinu tālāk... Riktīgi izdirsās... No kādas bedres esi izlīdis 😅😅😅😅
0 0 atbildēt