local-stats-pixel fb-conv-api

Biju spēlēt NFS PAYBACK1

haha, neesmu postojis seit neko kadu laicinu, + atvainojos par neesosam garumzimem!

Principa, NFS uzaicinaja mani iztestet NFS PAYBACK, aizsutija mani uz gamescom, paspelet loti early build, dabujam ari kautko ierakstit lai ieliktu savos yt kanalos, bet parsvara viss notika aiz slegtam durvim, par ko nedrikstam runat utt! Pilnigi neticas ka devos tur kopa ar parejiem youtuberiem BlackPanthaa, AR12, DomesticMango, GTAWiseguy utt! Nebij jau slikti beidzot vinus visus satikt dzive nevis twitteri! Pec visa gamescom pasakuma tika rikots NFS Party, nemelosu bija dieazgan iespaidigi, apaksa pieliksu dazas bildes un video!

Menesi atpakal atkal mes visi tikam uzaicinati uz GHOST studiju Zviedrija, paspelet jau gandriz pabeigtu versiju, mums tika dotas 3 dienas, lai vienkarsi speletu speli, iztestetu un pateiktu ko mes domajam par speli! Spelee ir principa viss ko mes prasijam, nevar salidzinat ar NFS15!

Driz jau braucam atkal uz GHOST studiju lai paspelete pabeigto versiju, un dabutu early acces speles, lai varam jau sagatavot video pirms nfs nak ara! Pilnigi neticas ka ar savu mazo yt kanalu tiku pamanits. Smags darbs atmaksajas!

+ mans logo bus spelee ^^

4 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Tās avāriju ainas baigi atgādina ''Burnout: Paradise City''  emotion 

0 0 atbildēt