local-stats-pixel fb-conv-api

Vieta, kur mainās dzīves. Sludina Mārcis Jencītis. 18.02.2018.43

Bībele saka, ka Jēzus ir draudzes galva, bet pati draudze ir Dieva rokas un kājas, kas nes evaņģēlija vēsti savai tautai un visai pasaulei. Draudze ir patiesības balsts un pamats, un mēs kļūstam pilnīgi caur Jēzu Kristu, esot draudzē. Lai cik grūti arī tev ietu, nekad neatstāj savas personīgās attiecības ar Dievu un savu draudzi, jo kopā ar Dievu tev vienmēr ir cerība un tu nepadosies. Līdzīgi kā dzīvnieki izaug veselīgi, esot labā vidē un ēdot labu barību, arī cilvēkam ir nepieciešama pareizā vide un garīgā barība izaugsmei, un to mums sniedz draudze, kur ir pareiza mācība, sadraudzība, disciplīna un Svētais Gars. Nekad, nekad neatstāj savu draudzi, jo tā ir vieta, kur mainās dzīves.

53 22 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000
Tiešām vieta kur mainās dzīves, cilvekam tiek izskalotas smadzens un aizbāztas brūces ar plāksteri,kas saucās dievs, jezus vai citi personāži, ticība savā būtībā ir nejēdzīga, jo nostāda cilveku, kā neko nevarošu radību, kam jādzīvo bailēs par katru izdarīto lietu, ticība nav dabiska, tā ir pret dabisko. Ja dievs ir visuvarens, kādēļ viņš ļāva nomirt savam dēlam? Kāds labums, ja viņa dēls nomirst par citu grekiem, kāda jēga no tā, ja dievs ir visuvarens? Ja pasaule ir dieva griba un dievs ir visuvarens tad dievs ir radījis visu uz šīs pasaules un ja dievs kontrolē cilvēku, tad tā ir dieva griba, ko cilveks dara , lidz ar to tas noved pie paradoksa, ka nevar pastāvēt tāda lieta, kā grēks, jo tā ir dieva griba! Kādēļ starp dievu un cilvēku ir jābūt starpniekam baznīcai? Baznica liek cilvēkam akli ticēt tam, ka ja ticesi dievam, tad viss būs kartībā!Dieva vardā ir pastrādāti necilvēcīgākie noziegumi pret cilvēci, tā pati inkvezīcija, krustneši, kuri ar varu uzspieda ticību, kā kaut kas ar varu uzspiests savās saknēs var būt paties un īstais ceļš? Labāk atvērt acis un uzdot sev jautājumu, kas es esmu! Palasi osho. Laba gramata ir OSHO Sazvērnieku dievs. Sāksi dzivi uztvert pavisam citādi un pieņemsi nevis uzspiestu ticības dogmu bet paša pieņemtu lēmumu un rezumējumu par sevi un pasauli.
10 2 atbildēt

ŠAUSMAS!!!

Es pats esmu kristietis, un varu apgalvot, ka kriestiešu dzīvesveids nearko neatšķiras no parastu cilvēku dzīvesveida. Šajā video es redzu, ka "sludinātājs" ir vienkārši reliģisks fanātiķis, kas mēģina iezombēt cilvēkus!

Pēc būtības bībele vispār māca, ka cilvēkam ir jātic sevī, nevis jāpierāda tas ģimenei, draugiem vai draudzei.

Pat ja cilvēks pamet draudzi vai vispār nav draudzē un nekad tādā nav bijis - tam nav pilnīgi nekādas nozīmes!

NEUZĶERATIES UZ TĀDĀM APLAMĪBĀM! Ja ticat - ticat un turiet to sevī!

(Baznīca nekad nav bijusi vieta, kur skalo smadzenes! Tā ir vieta, kur var atnākt, pasēdēt, lūgt, un pat vienkārši atnākt, lai kāds tevi uzklausītu! Tev pat nav jātic Dievam, lai ietu uz baznīcu! Baznīcā stāsta arī lietas, kas noder parastā sabiedriskā dzīvē!)

6 2 atbildēt
Valērija Siņeļņikova grāmatas var palīdzēt cilvēkam izprast, kas ir slimība. Pēc ezotēriskās mācības cilvēks pats var sevi attīstīt, būt tuvāk Dievam vai Visumam. Nav vajadzīgas sektas vai reliģijas, lai to izdarītu.
4 0 atbildēt

Manuprāt, spoki nav īstā vieta šādām lietām...

3 0 atbildēt
Man ir gadījies darba darīšanu dēļ būt diezgan ciešā kontaktā ar dažiem šī konkrētā sludinātāja sekotājiem. Protams, viss atkarīgs no cilvēkiem un tā, bet tas, ko redzēju un piedzīvoju man nelikās normāli. Sajūta, ka cilvēki, atvainojos, pazaudējuši prātu - visa dzīve grozās tikai ap šo "vienīgo un pareizo dzīves ceļu". Citu interešu nav vai ir maz. Citu cilvēku nevēlēšanās iesaistīties tiek tolerēta minimāli. Uzbāzīgā veidā aicina iesaistīties citus, drīz vien sāk likties, ka atteikties pieklājīgā veidā vairs nav iespējams. Visas sarunas grozās tikai par un ap ticības tematu, Māri un brīnumiem (kuri notikuši TIKA un vienīgi pateicoties šim konkrētajam grupējumam, protams). Esmu diezgan brīva savos uzskatos par religiju - lai jau katrs pie sevis tic kam grib. Bet tas, ar ko saskāros, kontaktējoties ar šiem fanātiskajiem cilvēkiem šokēja pat mani. Un atbaidīja. Ar šiem cilvēkiem nekomunicēju.
3 0 atbildēt

It kā relaiģijas brīvība, bet neatbalstu sektantu mēģinājumus vervēt Spoku vidū.. 

3 2 atbildēt

Piedr... tavu draudzi...ja tev smadzenes izskalotas, pats vainīgs...

4 3 atbildēt

Baznīca nav jauniem cilvēkiem. Tā ir drīzāk pusmūžam, kad gana jau dzīvē ir redzēts, cilvēki redzēti apkārt mirstam jauni un veci. Jauniešiem dzīve tāpat ir laba - nafik viņiem kaut kādu baznīcu!  emotion 

Šitādas tēmas likt spokos ir absolūti bezjēdzīgi (neapspriedīšu konkrētās organizācijas ticamību un biznesorientētību, bet skepsi vairo arī reklāmas pastkastītēs). Mans uzskats - kļūsti labāk par stabilu veci. Ja vari. Kas gribēs - painteresēsies, kā tev tas sanāk. Pats esmu izdarījis kļūdas šajā sakarā - kā ir, tā ir. 

Bet spokos nevajag neko reklamēt. Te jau ir tādi jaunieši, kuri daudz vairāk sāls apēduši par autoru šajā sakarā - citās diskusijās ir pavīdējuši. Draugu lokā ir vesela rinda - arī jaunas sievietes, kas pēc 5. attiecībām sāk pārdomāt dzīvi, iet uz terapijām, sāk dzīvē pamanīt daudz ko vairāk, nomierinās un beidzot sakārto savu dzīvi, ja līdz tam nav sanācis (visu cieņu tām 3, ko pazīstu - reāli inteliģentas sievietes). Ne visas. Citas diemžēl labāk līdz traķenei nonāk (radu lokā diemžēl piemērs), jo baznīca taču fuj un pē pie krīzēm. Bet autors ir vienīgais, kurš uz jencīti ir pavilcies. Brīva izvēle, taču es tā nedarītu.

0 0 atbildēt

Kamēr strādāju, uzliku fonā klausīties. Noklausījos ~40 minūtes.

Autoram uzdošu vienkāršu jautājumu: Ja tā ir draudze, tad vai autors uzaicinātu to cilvēku uz savu radinieku vai savām bērēm, kur ir bars šņukstošu cilvēku? Ja jā - ko viņš tur darītu un vai tāpat ākstītos kā klipā uz skatuves?

Noskatījos un secinājumi tādi - tas izskatās pēc jauniešu klubiņa ar kristīgu ievirzi. Cilvēks, man domāt, vienkārši taisa biznesu. Jā, tas ir forši, ka jaunieši savācas un runā, ka vajag atmest dzeršanu un dzīvot kārtīgi, bet ko viņš darītu darbadienās un svētdienās turpmākos 10 gadus, ja šādus pasākumus viņš nebūtu sācis rīkot?

0 0 atbildēt

Domā ka Jēzus ir priecīgs par to ka tu ta kā mudaks ej un visiem pēc kārtas liec mīnusus, vai to māca kristīgā ticība? emotion 

2 2 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Buda ir pāris tūkstošus vecāks. Pie velna tavu Jēzu  emotion 

1 2 atbildēt