local-stats-pixel fb-conv-api

"Raw" filmas apskats13

125 1

iedzeriet katru reizi, kad vārds kanibālisms tiek pateikts..!

125 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Runā angliski vai latviski, bet lūdzu izvēlies vienu valodu - tas ka Tu zini vārdus angliski nepadara Tevi par kulturālu cilvēku un beidz lamāties te nav stacijas tunelis. Būtībā apskats sakarīgs, bet izpildījums drausmīgs.

3 1 atbildēt

Laikam neskatiishos sho muuviju, jo tas, ko redzeeju Tevis piedaavaatajaa video, galiigi neuzrunaa.

Un jaa, dzuude tok peec zombija izstaas emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

1 1 atbildēt

Jebanutā filma ! Ahu*S.

1 1 atbildēt

   Man patīk filma "Raw"un to es uzskatu par melno komēdiju,lai gan skatījos viņu krievu valodā,iespējams tas kaut ko maina.Toties tavs video ir super,ir ļoti reti cilvēki PASAULĒ,kuri prot veidot labus video!Par to tev no manis   emotion   super mega skill +

1 1 atbildēt

Un mani Tu sauc par činkstuli? Viens cilvēks pie Tava video ieraksta pat ne negatīvu komentāru, bet kritisku un Tu sacepies kā nevainīga meitene pēc pirmā aborta.  emotion 

Un par Tavu video runājot - nav jau problēma, ka Tu vispār lieto necenzētus un angļu vārdus, bet tas, ka Tu tos lieto pārspīlēti un var saprast, ka Tu vēlies būt asais filmu kritiķis ar vispusīgām zināšanām, bet izklausās muļķīgi un samāksloti. Saproti pareizi pēc manām domām ar saturu viss ir labi, bet man bija nepatīkami klausīties un es izlēmu Tevi mazliet pakritizēt un tālāk jau ir Tava darīšana - vari neņemt pierē, vari par to padomāt, bet tā kā Tu cepies nav veselīgi.

Un vēl jāpiebilst, ka nav svarīgi vai es esmu taisījis savus kino apskatus vai nē, svarīgi ir tas, ka es esmu skatījies citus apskatus un ja Tu esi pievienojis savu apskatu man ir tiesības to kritizēt jo ja Tu nevēlies dzirdēt kritiku Tev internetā nav ko darīt.

0 0 atbildēt
Diezgan sen jau noskatījos. Tikko pamodies?emotion
0 0 atbildēt