local-stats-pixel fb-conv-api

Eiropas Savienotās Valstis11

48 18

Pēdējos gadus ar vien biežāk mēs dzirdam publiskus aicinājumus Eiropas Savienoto Valstu izveidi. Par to tad arī šajā video.

Kā Tu domā par Eiropas Savienoto Valstu izveidi? Ieraksti komentārā...

Neaizmirsti soc.tīklos meklēt - Jānis Sondars, lai pievienotos domubiedros..

48 18 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Nepiekrītu Eiropas Savienības salīdzinājumam ar PSRS. ES ideoloģija - liberalizācija (un ne tikai ekonomiska). Bez ES, Latvija paliktu neattīstīta, nevarētu normāli eksportēt savu produkciju, jo visas valstis iekasētu naudu par produktu importēšanu. Savukārt, ar ES vienotu tirgu mums nav robežu Eiropas Savienībā, kā arī ES ir līgumi ar daudzām pasaules valstīm, lai mēs bez nodevām vestu savu produkciju arī uz daudzām valstīm ārpus ES. 

Tikai pateicoties ES, Latvijas Pilsoņa pase ir 10.brīvākā pase pasaulē!!!! Latvietis drīkst ceļot uz pasaules 154 valstīm BEZ VĪZAS. Un tas ir tikai tāpēc, ka ES ir vienojusies ar lielāko daļu no šīm valstīm, lai ES pilsoņiem nebūtu vajadzīgas vīzas.  Un kā ar ES fondiem? Tie ir domāti mazāk attīstītajām valstīm, lai panāktu ātrāku ekonomikas izaugsmi.

Kāda sūdа pēc tu salīzini ES ar PSRS??? PSRS tev nebija nekādu tiesību (no liberālas politikas ne smakas), ceļot tu nevarēji, no Latvijas ņēma vairāk, nekā deva Latvijai. PSRS nebija nekādas ekonomiskas domāšanas. Tehnoloģijas viņiem stāvēja uz vietas, jo nepastāvēja konkurence. Lai izbrauktu no PSRS, tev vajadzēja izbraukšanas vīzu, un tikai pēctam bija jākārto valsts vīza uz kuru tu dodies. ES dod mums ļoti daudz.....arī veselības, drošības, izmešu, u.t.t. standartu ziņā. PSRS fabriku strādniekiem masīvi bija vēži un valdībai bija vienalga. Lūdzu nerunā tik absurdi..... daļai latviešu jau tā ir izskalotas smadzenes, pateicoties Krievijas TV kanāliem.

5 0 atbildēt

Populisms. Tuvojas vēlēšanas. Sponsoru nav atraduši, tāpēc spokojas. Eiroskeptiķu rīcības partija 😂😂😂😂

4 0 atbildēt

Cik video ir vecs? Tas taču nav nesen taisīts. Kā tad ar visām valstīm, kas vēlas izstāties no ES? 

1 0 atbildēt

Zinu tevi Janka kops 2012 gada, vairak muzikas regeja utt nebus/ emotion 

0 0 atbildēt

Eiropas savienotās valstis latviešu tautai ir tik pat nāvējošas kā padumjo savienība. 

3 3 atbildēt

Muzončiks? emotion

0 3 atbildēt