local-stats-pixel fb-conv-api

Zviedri izdomāja ģeniālāko veidu, kā aizbaidīt krievu zemūdenes (VIDEO)5

"This way if you are gay."

Pagājušā gada oktobrī Zviedriju satrauca draudīgas zīmes - teritoriālajos ūdeņos iepeldējušas zemūdenes. Pamats uzskatīt, ka krievu. Ziedrijas valsts amatpersonas šo notikumu komentēja piesardzīgi, ko nevarētu teikt par medijiem. Bet Krievijas aizsardzības ministrija noliedza jebkādu sakaru ar šiem neatpazītajiem peldošajiem objektiem. Tās esot bijušas holandiešu.

Tomēr neomulīgi.

Tā kā Zviedrija nav NATO dalībvalsts un viņu aizsardzības budžets ir pavisam niecīgs, bet no krievu zemūdenēm bail - neatliek nekas cits, kā ķerties pie netradicionāliem līdzekļiem. Ja nevaram ar ieročiem, jādomā - no kā vēl ienaidniekam ir ļoti, ļoti bail.

Zviedrijas Miera un arbitrāžas biedrība nāca klajā ar piedāvājumu: sūtīsim zemūdenēm homoseksuālisma propogandu Morzas kodā. Visi, kuri tuvojas zviedru teritoriālajiem ūdeņiem, tiek sveikti: "This Way if You Are Gay" jeb "Brauc šurp, ja esi gejs."

Raidītājs ievietots ūdenī, netālu no vietas, kur tika manītas svešās zemūdenes. Blakus siltajiem sveicieniem un aicinājumam iepeldēt Zviedrijas gejiskajos ūdeņos, sūtīts arī paziņojums, ka valsts jau kopš 1944. gada ir homoseksuāla. Tas ir gads, kurā homoseksualitāte šeit tika legalizēta.

Ja krievu zemūdenes matroži izdzird šo sveicienu - viņi ir laipni aicināti piedalīties Stokholmas Pride parādē 1. augustā. Tā šo ziņojumu komentē Miera un arbitrāžas biedrība.

Vienlaikus akcija ir arī ziņojums Zviedrijas valdībai, kurai jālemj par aizsardzības budžeta palielināšanu gandrīz 2 miljardu ASV dolāru apjomā. Biedrība uzskata, ka mūsdienās var atrast daudz progresīvākus un radošākus veidus konfliktu risināšanai. "Ja tos varētu atrisināt ar ieroču palīdzību, tad pasaulē šobrīd valdītu miers."

Biedrība uzskata, ka arvien pieaugošā valstu bruņošanās ir iemesls, kāpēc militārie konflikti pasaulē nenorimst, bet kļūst arvien vardarbīgāki un destruktīvāki.



68 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Speciāli nolasīs zemūdeni pilnu ar gejiem emotion

3 0 atbildēt

var arī atskaņot Kanādas himnu, acīm redzot, dzirdot to, krievi mūk prom.

3 0 atbildēt

Ja tik viegli butu atbaidit zemudenes..

0 0 atbildēt
Līdzeklis pret krieviem. emotion
0 0 atbildēt

Labs.

   

 

 
0 0 atbildēt