local-stats-pixel fb-conv-api

You have the right to know the truth10

22 2

Help by spreading this information, and facts they don't want you to know.

22 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Thx for sharing.

3 1 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Internets nav īstā vieta, kur meklēt vai atrast taisnību. 

1 1 atbildēt

Godīgi sakot, ir tāda sajūta, ka "Anonymous" YouTube, Facebook u. c. sociālo mediju kontu pārvaldītāji ir 15-gadīgi muļķīši, kas tikai saliek kopā dažādu mediju rakstus (+ pieliek dezinformāciju, melus, konspirācijas) un cenšas atstāstīt ar dažādiem draudiem, murgojumiem par "pretatbildi" valstu bezatbildībai (pēc tam nekas nenotiek, jo šie 15-gadnieki nav tie paši hakeri, kas zem grupas idejas darbojas, viņi te ir tikai naudas pelnīšanai ar smadzeņu skalošanu un konspirācu teoriju publicēšanu - un tad "gudri" cilvēki tajā iekrīt, jo redz, to saka "Anonymous" ).

Anonymous nav reāla grupa, tā ir ideja un jebkurš cilvēks var tā vārdā kaut ko darīt. Dažu cilvēku veidots "Anonymous" sociālo mediju tīkls pilnībā iznīcina visas idejas jēgu un to diskreditē, izplatot pilnīgu sviestu. Bieži vien viņu paziņojumos ir nepatiesi apgalvojumi, neuzmanības kļūdas, un šie paziņojumi regulāri izmanto zemisku mediju trikus - "clickbait" virsraksti, emocionāli paziņojumi bez faktu bāzes, baiļu iedvešana cilvēkos utt. - tas viss dod vairāk "like" un "share", bet tam nav pilnīgi nekādas substances.

Varbūt šie 15-gadnieki varētu beigt izplatīt šos propagandas murgojumus un atstāt (ģeo-)politisko notikumu analīzes cilvēkiem, kas reāli šajā jomā ir izglītoti, nevis turpināt dezinformēt cilvēku masas un paplašināt stulbuma problēmu mūsdienu sabiedrībā. emotion

Kādu brīdi arī sekoju "grupas" Facebook kontam - tur tika publicēts tāds sviests, ka pat Breitbart un Fox News nobālētu viņu dir**** spēju priekšā. Šiem 15-gadniekiem nav vispār nekādi principi - ka tik izdomāt murgaināku konspirācijas teoriju, lai būtu vairāk "like".

#MyTwoCents

2 7 atbildēt