local-stats-pixel fb-conv-api

Videoblogs "Paldies, Jēzu!": Par Latvijas labākajām tualetēm4

48 6

► Kura ir labākā Latvijas tualete?
► Kāpēc visi labie vīrieši ir vai nu aizņemti, vai geji?
► Vai Nils nošēros mūsu video?
► Cik kuņģa plīsumi ir nepieciešami, lai noskaidrotu labāko Latvijas vecmāmiņu?
Negarantēju, ka uzzināsiet atbildes uz šiem jautājumiem. Neko nesolu.



48 6 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Noskatījos vairākus video, ar domu, ka pēc viena video neko nevar secināt, taču pirmo iespaidu tas tā arī nespēja mainīt.

Vadītāja ir vizuāli simpātiska meitene, bet ar puicisku un kaitinošu runas veidu un ņerkstošu balsi, kas kopsummā viņu padara ne pārāk pievilcīgu, jo pēc manierēm atgādina džeku. Tas savukārt rada iespaidu, ka viņa ir lezbiete (piedodiet ja kļūdos).

Raidījumā pamatā lēti atejas joki, sekss, pastulbs un samocīts sarkasms, kā arī sekls un aprobežots skatījums uz pasaulē un Latvijā notiekošajiem politiskajiem un kultūras notikumiem, kas raidījumu padara par lētu un vulgāru tirināšanos kameras priekšā, bez vērā ņemama satura un intelektuālās vērtības. Palasot YouTube komentārus, ko visticamāk sarakstījuši tuvākie draugi un paziņas, jaunās paaudzes degradācija, zaimojot kristiešu pravieša vārdu, kādu laiku vēl turpināsies.

10 2 atbildēt

Jums vajadzētu vēl nedaudz nākamajā raidījumā pajokot par Svētdienas un Latvijas pirmdienas Nilu... Vācijas Nils "Ušakovs" nedaudz papostīja Vācu, Dāņu, Liepājas un Ventspils pludmales.emotion

0 0 atbildēt