local-stats-pixel fb-conv-api

Video: LED zibspuldzes un 2 sieviešu rokaspulksteņu unboxing2

82 2

Šajā video izpakosim portatīvu LED zibspuldzi, kuru var pievienot tālrunim, kā papildus apgaismojumu. Arī 2 sieviešu rokaspulksteņi - sarkans un balts.

Abonējiet kanālu! Drīzumā leģendāras NOKIA apskats, action kamera un vēl daudz kas cits.

82 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

dzheks veel maacaas, gan ar laiku iemaaciisies taisit labaakus video... protams daudz interesantaak buutu ja vairaak pakomentetu par preci, taa vietaa lai ietureetu klusuma pauzes, pastaastiit par pirmo iespaidu vismaz, ka liekas prece varetu but kvalitatiivai vai jau uzreiz izskatas ka nekaa tur nebuus + nosaukt cenu, nu un taadus kkaadus sikumus. Ari par pasta pakalpojumiem, cik tie izmaksaja ja izmaksaja, nu lai cilvekam ir kkaads reals priekshstats, kas ir aliexpress un vai ir jega tur vispar ko suutiit.

Es protams nesaku ka varetu labaku video uztaisit, 100% ka mani pirmie video butu drausmigi emotion

veel butu interesanti ja pie izpakoshanas video, velaak vel piemestu klat beigas teiksim testu... ja jau ta ir zibspuldze tad jau kkam paredzets, ka izskatas telefonam, man pat loti interesetu kada ir atshkiriiba foto ar un bez shiis zibspuldzes, vai lukturisha, nezinu ka isti nosaukt jo zibspuldze ta isti ar neskaitas peec redzeetaa bet iespejams pievienojot pie telefona tur kkaads cits darbibas princips, ka jau teicu, butu loti interesanti to uzzinaat tieshi no video nevis pasutot no linka preci un iespejams velak aplauzhoties jo nebija isti tas uz ko bija cereets.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt