local-stats-pixel fb-conv-api

Vai pamēģināsi ?23

68 25

Klejojot netā, uzgāju video par to kādas var būt sekas pēc vienas exstasy tabletes.Ne vienmēr tā ir bet tā var noikt.

Ekstazī grupas narkotiku ietekme sākas pēc 20 līdz 60 minūtēm. Iedarbības kulminācija sākas pēc 1.5 līdz 2 stundām, bet vielu iedarbība ilgst līdz 6 stundām. Pēc lietošanas seko dezorientācija, neliela muskuļu raustīšanās, kam seko enerģijas pieplūduma sajūta un eiforija. Rodas sajūta par spēju vieglāk saprasties, drošību, saasinās uztvere un parādās pašpārliecinātība

Visbiežāk starp īslaicīgajām sekām var novērot garastāvokļa pasliktināšanos, depresijas attīstību, domas par pašnāvību un reālus pašnāvības mēģinājumus. Pat pēc tam, kad tiek pārtraukts lietot narkotikas, cilvēks var piedzīvot redzes un dzirdes halucinācijas. Ilgākā laika periodā Ekstazī ietekmē atmiņu un palielina iespēju saslimt ar kādu garīgo slimību.

Lietojot Ekstazī cilvēki neizjūt savu spēju robežu, kas var novest pie ķermeņa pārslodzes, kas nozīmē, ka Ekstazī ietekmē cilvēks ir neaizsargāts pret ārējiem faktoriem, kas varētu ietekmēt viņa ķermeni.

Nelegāla sintētiska narkotiska viela, kura ķīmiskā savienojuma saīsinājums ir “MDMA”.

Baltas, brūnas, rozā vai dzeltenas tabletes, vai daudzkrāsainas kapsulas. Bieži vien tabletes ir ar zīmējumiem – sirsniņs, kāravs utt. Tās visbiežāk izplata nakts klubos, diskotēkās, plaši izplatīta arī viltotu tablešu pārdošana (kas vispār nav MDMA, bet satur LSD, amfetamīnu u.c. vielas).

Reibuma simptomi:

Vielas narkotiskā iedarbība ilgst 3 līdz 6 stundām, palielinās izturība, jūtams fiziskā spēka pieplūdums, paātrinās visas organisma reakcijas, sajūtas kļūst spilgtākas. Šīs narkotikas iespaidā tās lietotājs var izturēt ārkārtējas fiziskas un emocionālas slodzes, negulēt un nejusties noguris. Kad narkotikas iedarbība beigusies, iestājas apātisks stāvoklis, cilvēks kļūst depresīvs, noguris un miegains.

Lietošanas sekas:

ātri rodas psihiskā atkarība – bez vielas cilvēks vairs nav spējīgs produktīvi strādāt; lietošana noved pie fiziska un garīga izsīkuma; iespējams šiltuma šoks” no pārkaršanas, kas rodas sakarā ar termoregulācijas traucējumu; garīga iztukšošanās izraisa depresijas, pašnāvības; pasliktinās organisma spēja pretoties slimībām, īpaši sievietēm veicina urīnceļu un dzimumorgānu slimības; negatīvi ietekmē aknu darbību, var izraisīt "dzelteno kaiti"; var kļūt par pēkšņas nāves cēloni, izraisot sirds mazspēju, asinsizplūdumus smadzenēs, plaušu darbības traucējumus un organisma atūdeņošanos; lielās devās parādās halocigēnā iedarbība ar stipru izmainītu redzes un dzirdes uztveri.

Puisim smagi nepaveicās, jo ķermeņa reakcija uz tableti bija graujoša, skatamies video.



68 25 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000
Gribi zaudēt galvu? Paņem 0.7 un tāpat to zaudēsi...Nafig vajag šito hui*u lietot? Lētāk? Labāk dažus eirikus vairāk bet nākamajā dienā slimosi ar tuksnesi mutē un iespējams spēcīgām galvas sāpem...
10 1 atbildēt

man bij tā ka pēc kādu 8 reižu lietošanas moraļņiks ilga kādus 3 mēnešus,vispār nekur iet negribēju runāt arī ne. visu ienīdu un vispār labi jutos tikai kad gulēju un tad ilgi domāju kādēļ tā un tad sapratu ka tas no mdma un ar laiku viss ok,galvenais nekad nepārforsēt un ar alkoholu nejaukt,man chomam diezgan traki bij, vispār kosmosā kautkur aizgāja viņš, apmēram tikai pēc pusstundas dabūjām viņu atpakaļ un viņšneko neatcerējās no visa kas bija noticis.. bet nu katrs dar kā zin.. varētu jau te daudz dziļāk izplūst visos sīkumos utt,bet, aj lai nu paliek. Un vispār jā..smadzenes diezgan rauj nost. Un btw, viņam šitas aties pēc kāda laiciņa, ļoti reti kad paliek uz dzīvi ,bet arī no otras puses.. šaubos vai tur maz normāls mdma bij..

9 0 atbildēt

Dod šurp emotion

7 0 atbildēt

Ir cilvēki, kuri no viena aliņa piedzeras, pēc vienas cigaretes vemj, pēc viena blova izrubās, pēc puses ekstasī tabletes klausa uz vārda kā sunītis un skraida pa māju kā aptaurēti, un nav apturami, un tā varētu turpināt un turpināt.

Ir cilvēki, kas mauc amfiku 15 gramus pa dienu, ir tādi, kas dzer 10 tabletes ekstasī vienā vakarā + zāli pa virsu un normāli runā, protams dziļi iet savā tēmā, bet nekā traumatiska tajā nav.

Variantu ir daudz, un tie visi ir atkarīgi no vielu kvalitātes un cilvēka fiiskās un garīgās sagatavotības, un protams no tā, kas atrodas blakus, bet parastais variants ir ektasī+alkohols+nenormāli skaļa mūzika+aptaurētu tirliņu sabiedrība = taisnākais ceļš uz smadzeņu sadedzināšanu.

6 0 atbildēt
Absoluti subjektivs un vienpusejs raksts, kura uzradita tikai visa negativa informacija, un pie tam viss copy-paste varianta! Kada jega no sada raksta? Iebiedet kadu? Ja taisi tadu rakstu, tad atspogulo vairak zinatnisku faktu, jo ne viss ir tik slikti, ka seit uzrakstits, un kaut kadau personisko pieredzi, bet ta kaa skaidri redzams, ka vinas nav, vismaz savas pardomas par temu... Ta ka kopuma diemzel - emotion
7 1 atbildēt

Kaut kā nebūt atturēšos, tuvākajā laikā vēl nepieciešams funkcionējošs organisms. 

3 0 atbildēt

You will be amazed when You start caring for what You believe, not what everyone else says to You because they are scared or angry. Or just listen to them for the rest of Your life. Peace.

1 0 atbildēt
Žēl tā puiša kas raustījās. Tas narkotikas vispar vajadzētu sadedzināt lai vis butu veseli. Tu tukai sabojāsi savu dzīvi.😕
2 1 atbildēt

tie kas grib kko pamēģināt- pieturaties pie zālītes un sēnēm. un ar jums viss būs perfektā kārtībā   emotion    emotion  

0 0 atbildēt

Aprauties var viegli. Un tavs centiens glābt esošo situāciju ir neveiksmīgs un izskatās vienkārši ridiculous no malas. emotion Joprojām gaidu pamatotu atbildi, kāds sakars manam nikam ar to ko lietoju un nelietoju?

0 0 atbildēt

Mani nevar aizskart neaprobežoti un neargumentēti komentāri. emotion emotion Šeit ar dirsu domā TU, ja reiz domā ka ja mans niks ir extasy tad es lietoju extasy. A ko darīt ja mans niks būs Hitlers? Es būšu Hitlers? emotion emotion Da je!@# vnk tavu komentāru un domāšanas virzienu. emotion

0 0 atbildēt

Redz, nav pamatotas atbildes. Aprāvies un diezgan smagi.

0 0 atbildēt

Un ja mans nickname ir Vējonis, tad es esmu LV prezidents? Ja mans nickname ir Tramvajs, tad es esmu tramvajs vai varbūt transformers??

Atvaino, bet nikam ar to ko lietoju vai nelietoju nav NEKĀDA sakara. Pilnīgi un ABSOLŪTI nekāda sakara.

0 0 atbildēt

Visiem nav vienāds organisms, vieni to panes un citi pēc pirmās lietošanas reizes atstiepj kedas vai jūtās sūdīgi.

0 0 atbildēt

eh UK man liekas ka katrā otrajā ģimenē bērni lieto narkotikas 

bet tā jau ir viņu pašu izvēle un vecāku audzināšana

0 0 atbildēt

Tā ir kad hu**u lieto... Vai arī pārlietojas....

2 2 atbildēt

emotion emotion emotion so FU**ING lame. emotion Aprāvies, ko? Pār lūpu pārspļaut vari, bet pamatot nevari. Tu zini kas tā par pazīmi? Orālā caureja. emotion

0 1 atbildēt

stulbs cilvēks!!!!!!!!

0 1 atbildēt