local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Tu izdzīvotu zem sniega lavīnas?5

Vai esi kādreiz sapņojis doties slēpot vai vienkārši pārgājienā uz kādu augstu, sniegainu kalnu? Neaizmirsti, ka šis skaistums ir arī bīstams. Izpildi šo testu un uzzini, vai Tu zini, kas ir jādara, ja Tu nonāksi aci pret aci ar sniega lavīnu.

118 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Ka man besi,kkads interesants virsraksts un ieksa hu*aks kkads suda youtuba video,tas nav spokiem lv kuru grubeju,vajadzeja riksraksta pieminet “youtuba video”
3 0 atbildēt

Pēc jautājumiem sapratu, ka man nav ko darīt sniega kūrortos. Labāk sēdēt pie PC mājās.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Pameklējot nelielu informāciju google var atrast, ka ar to gaisa kabatu pietiktu gaisa tikai 30 minūtēm, un protams, ir ļoti maza iespēja ka izdzīvos sniega lavīnā, jo ja sniega lavīna nebūs tevi izšķaidījusi pret kokiem, tad noteikti no lielā smaguma būsi beigts. Droši var teikt, ka sniega lavīnas nav iespējams izdzīvot, jo ja pat mēs domājam ka glābēji mūs izglābs, tad jāpadomā, kā glābēji tevi atradīs? Protams, atrast jau atradīs, bet nav liela iespēja ka būsi vairs dzīvs.

Ja kādsspēj atrast legit rakstu par to cik daudz ir izdzīvojuši sniega lavīnas, tad droši piekritīšu ka ir iespējams, bet līdz tam mans skeptiskais viedoklis ir nemainīgs.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt