local-stats-pixel fb-conv-api

Triks par 50 centiem4

109 7

244.diena

Bišķi neveikls triks...



109 7 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Tas tak ir acīmredzamāk, nekā Kobzona kunga plikpaurība, ka visu trika laiku Tev bija ILUMINOOOTU monēta rokā, kura nemaz nav īsta monēta, un kuru Tu iesmērēji šim nabaga studentam, kuram pat nebija tik lielu monētu makā. Izmantojot puiša koncentrēšanos uz savas draudzenes spēju saturēt monētu, Tu ātri ieslidināji īsto monētu savā jakas ķeselē, pēc kā Tavas rokas kustības kļuva par 3 pirkstiem aktīvākas. (That's what she said *maza puisīša smiekli* ). Kā Tev nav kauna, atņemt nabaga studentam naudu, jau otrajā skolas dienā?!

Un kas tas par cilvēka vārdu, Ievucis? Veci. Tik pat labi, Žannibaldis, Vidvuds, Rastislavs un Maigonis arī ir uzskatāmi par īstiem cilvēku vārdiem.

Un kur halāts? Tev kauns iet ārā no mājas ar halātu? Tev kauns citiem parādīt savu orientāciju? Kauns, čali, kauns.

3 0 atbildēt

Man te viss ir skaidrs,

upuris atrasts, nevainīgs students, kuram jau tā maz naudas, un staigā tu apkārt ar ielocītām monētām.. Nofenderēji nabagam pusdienu naudu, un šitā krāp cilvēkus.. Kaunies..

Halāta arī trūka.. Būtu parādījusies vismaz operatore, būtu savādāk.. Kaut gan arī viņai šis nav labākais darbs, jo fona aktieri kaut kā pārāk skaļi bija, man traucēja..

Un kāpēc 50 centi? Mož vēl piečuku varētu pārlocīt, spēkavīr, m? 

Bet malacis, sagandēji jau tā nabagam finansiālo stāvokli.. 

3 0 atbildēt

Es tavā vietā to darītu ar 5 eiro banknotēm , vairāk nopelnīsi.

2 0 atbildēt