local-stats-pixel fb-conv-api

Tas viss bija pareģots!0

8 2

1. Video- aj, nav ko te izplūst.

Skatieties un spriediet paši!

Cerams liks aizdomāties par to ka kaut kas nav īsti kārtībā ar šo pasauli/zemi, un ka tā ilgi neturēsies pie dzīvības.

Tie optimisti, kas domā kas viss būs labāk, vēlu veiksmi! Ja arī tā liksies, tā būs tikai vēl viena ilūzija priekš tiem, kam nav nejausmas kas notiek!

P.S. Pozitīva domāšana, attieksme ir vēl viena mācība ļaunā virzienā ( lai arī cik dīvaini tas neliktos, tā ir! ) 3. video. Pats kādreiz piekopu visus šos pozitīvās domāšanas, pievilkšanās likuma un vēl daudz citas mūsdienu mācības. Nav tas ko meklējat, ticiet man! Es arī domāju ka tā ir atbilde..ha

Protams, visticamāk jums tas liksies aplami un nepieņemami. Es jums liekos kā prieka bojātājs un visa foršā sap*sējs. Cilvēks, kam vienkāŗsi pašam nav savas dzīves un kurš ir totāli reliģisks ķēms, kam nav cita nekā ko darī kā čakarēt galvu citiem ar šiem rakstiem utt.

Visu cieņu, nekāda naida, es izplatu patiesību, un ja jūs sevi saucat ar brīvi domājošiem "open minded" cilvēkiem (neiet runa nemaz par tiem, kuriem vispār nav intereses neparko.) tad vēlos jums pateikt savu viedokli un nostāju par to ko tas nozīmē.

Brīvi un atvērti domājošs cilvēks, nevis cenšas apspiest otra vēsti, bet gan cenšas to saprast, kāpēc viņš tā domā un ir pieņēmis par patiesu. Tas nozīmē pašam pētīt un meklēt un atrodot patiesību par šo dzīvi un visu kas tajā, šo patiesību pieņemt, lai arī kāda tā nebūtu un lai arī kā tā neliktu mums justies.

Saku kā ir, tas nav viegli, sākt beidzot saprast kas notiek!!! Pašam negribas tam ticēt, bet ja es censtos to apspiest un nepieņemt...par ko gan tas mani padarītu. Par cilvēku kas ir vājš un meklē tikai savu labumu..

Pareģojums piepildās, un piepildīsies līdz galam.

Pēdējā grāmata jau ir tuvu beigām.

Nezinu kā man izdodas, bet ceru jūs arī sāksiet interesēties un meklēt patiesību, un es mudinu 'jūs to darīt, kaut nedaudz ceru ka kāds video jūs kaut nedaudz paņem.

Mēs esam maza nācija, mēs dzīvojam mazā kastītē, ja tā to nosaukt. Un saukdami sevi par kristīgu valsti..mja.. var redzēt kā Latvija ir svētīta...saukdami sevi par kristiešiem, tas mūs par tādiem nepadara. Lai gan daudzi mūsu valdībā sevi par tādiem sauc.

Bet daudziem, it īpaši jaunajiem cilvēkiem, visa šī padarīšana, garīgā izaugsme ir nezināma un nepazīstama. Diemžēl mēs nedzīvojam garīgām vērtībām atbilstošā laikā.

Ticiet vai nē, bet jo atrāk sāksiet interesēties jo labāk. Jo pēc tam', tam ko es te cenšos pasniegt, jūsu acīs ja tagad ir maza vērtība, tad vēlāk tai vispār nebūs nekāda.

Paldies.

Miers.

neizskaidrojamās  dzīvnieku nāves

trakākā narkotika, kas strauji izplatās

8 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000