local-stats-pixel fb-conv-api

Tāpēc agrāk visi baidijās no zemessargiem.47

410 6

Latviešu (Jūrmalas) zemessargi piesmej PSRS desantniekus 1992. gadā



410 6 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Daži teiktu ka viņi nebija to pelnijuši, taču paskatoties uz viņu uzvedību un ko viņu seņči mums nodarija es teiktu ka tas ir mazākais ko viņi bija pelnijuši!

66 4 atbildēt
Hmm avatarsHmm

Vienīgie, kas šeit izcēlās, bija afroamerikāņi.emotion

40 0 atbildēt

Kāpēc tagad zemessargi tādi mīkstie?... pamācijušies būtu no šiem kā izturēties pret okupantiem.. Pareizi visu izdarija, prieks skatīties.

40 6 atbildēt

silda manu sirdi, šis video  :)

25 0 atbildēt

Pareizi izdarīja!

23 1 atbildēt

drusku vairāk vajadzēja viņus paklapeet..emotion

19 0 atbildēt

Mēs stīsim tos utainos arvien, arvien....

18 0 atbildēt

laikam tu sūdīgi zini konkrēti šāda tipa krievu tautības čaļus... tici man būtu tur 2-3īs zemīši viss tas "sieru" bars viņiem uzmestos virsū ar vel lielāku "krievu spēkavīru bravūrību".. bet tā viņi redzēja, ka zemīši ir gan tādā pašā skaitā kā viņi (nu tā daudz maz) un vel bruņoti.. lūk arī sanāca ar muti pabraukt tikai.. un pa muti ar dabūt attiecīgi... turklāt neaizmirsti kas tie par gadiem - "jautrie 90tie" Letiņi ir dabūjuši sen loloto brīvību, krieveļi nespēj samierināties ar to, ka vairs nevar dirst latviešiem virsū no augsta torņa nesodīti.. viss ir tikai likumsakarīgi, ka emocijas sita augstu vilni :)

15 0 atbildēt

Ak tad tā? Viss bija godīgi kad Krievija kura ir 200x lielāka valsts iekaro Latviju? Kas pēc tavām domām viņi ir...... Un atrunas ka tas ir karš neinteresē. Nekādas aizbildināšanās, viņi prauc svinēt svētkus uz valsti, kuru bija iekarojuši, nu saņemies. Ja būtu klusi tur pieminējuši savējos senčus, kuri krita no vāču lodēm, neviens neko neteiktu, bet viņi tak gan jau ālējās un bravūru izrādija, valstī, ko bija iekarojuši. Padomā 2x

14 0 atbildēt

Ak, pasaule !   Cik viegli nabagais kļūst lepns !   / V.Šekspīrs. /

Palasot komentārus, nolēmu arī savu viedolki izteikt, daļa komentētāju par tiem laikiem tikai no nostāstiem kaut ko zin, vienkārši brīnos par to naidu, kas cilvēkos. Kam vara un ierocis, tam taisnība, nevienu neaizstāvu, bet konflikti jārisina mierīgākā ceļā, neaizejot galējībās... dēļ nieka miskastes redz kādu konfliktu uzkurina emotion Katrai paaudzei pret krieviem savi aizvainojumi, es arī esmu ne mazums cietis, pat piespiedu  labprātīgi krievu armijā dienējis, bet kas naidu turēs, tam aci ārā.  

14 2 atbildēt

ai, malači!

9 0 atbildēt

чемодан, вокзал родина.

8 0 atbildēt

bij redzets ,bet bija prieks skatities! vajag sist un sist tadus kverpļus!

7 0 atbildēt

"Mēs sitīsim tos utainos arvien, arvien..." :)

7 0 atbildēt

Nice!!! Kur izraki šāda veida video????

7 0 atbildēt
sākās jau cilvēktiesības,pēc neatkarība atgūšanas domaju gan ka gribējās sadot pa muti jaunajām balamutēm.a ko tad vajadzēja paijāt viņus, varbūt dažiem zemessargiem palika atmiņā kādi bēdīgi mirkļi no cccp laikiem vot i arī sadeva.
7 0 atbildēt

Klau, a tie krievu desantnieki nav kaut kādi klauni? Cik ir redzēts video, viņi tikai staigā apkārt savās formās un sadzērušies sevi apkauno, tepat nesen vēl bija vid. kur Omons šos savāc utt.

Fallschirmjäger... lūk, to varētu saukt par desantu.

5 0 atbildēt

Nesaku ka nebija pelnijuši, bet tik daudz cilvēktiesību pārkāpumi šajā video redzami..

8 3 atbildēt

Nemuldi gan, paši savā starpā runāja tīrākā latviešu valodā kā mūsdienu jaunieši...

4 0 atbildēt

Tagad arī piedāvā mums patrulēt kopā ar policiju... Bet pirms tam jāiziet apmācība, kā risināt konfliktus diplomātiskā ceļā... Tas nozīme, ka ja urla diršās - nevar šo atskaldīt un aizvest uz batiņu par mācību materiālu jauniņajiem, kā agrāk... Jāciešās un visu jāmēğina atrisināt pārrunu ceļā... Tādēļ arī faktiski neviens uz to neiet... ;) Ja nebūtu tik debīlu noteikumu, tad gandrīz katrs zemītis būtu gatavs savā rajonā iet patruļās... ;)

4 0 atbildēt