local-stats-pixel fb-conv-api

Tā nav māte, tas pat nav cilvēks.11

Šajā video redzams, kā māte grūsta, iedunkā un sit savu 1,5 gadus veco dēlu. Tēvam bija aizdomas, ka sieva varētu būt uz ko tādu spējīga, jo viņas reakcija bērnu klātbūtnē bija neadekvāta, kas tēvam radīja šaubas. Tēvs nolēma guļamistabā novietot slepeno kameru, lai pārbaudītu savas bažas, kas beigu beigās bija visai pamatotas. Mātes parasti ir tās kuras cenšas pasargāt savus bērnus, bet ne šajā gadījumā. Dažiem var būt nepatīkami skatīties šo video, tāpēc ja esat ļoti jūtīgs cilvēks, iesaku nemaz nespiest "play" pogu. Video filmēts Indijā. Citi mani raksti:

Tēvs sadragā meitas Audi ar kompaktiekrāvēju

Strādnieki izglābj iesprūdušu lāci

Šis operators ir pelnījis zeltu

23 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Kā šādi cilvēki nesaprot, ka bērni NEVAR būt vainīgi pie viņu (t.i. savu vecāku)  problēmām un nelaimēm...Izvēle radīt vai neradīt bērnus vienmēr ir pieaugšo ziņā nevis pašu bērnu. 

3 0 atbildēt

tāpēc sievietes nevajag izvarot huh? ;D

2 1 atbildēt

Nekā tik traki tur nau 

1 0 atbildēt

Nebija, taču tik traki un labi, ka pa galvu nesita. emotion 

0 0 atbildēt
Žņaugšana visbriesmīgāk.
0 0 atbildēt

Nu ja sieviete nav laimīga un vīrs uz viņu kacina no rīta līdz vakaram, attiecīgas sekas izriet uzvedībā pret bērniem. Ko viņa ir jutusi pret sevi, to viņa sniedz citiem tālāk, tā ir sieviete. Ja sieviete ir pati sista žņaugta un mocīta, tad viņa to dara tālāk.

2 5 atbildēt