local-stats-pixel fb-conv-api

Studentu dzīve48

349 8

Sveiki!
Šoreiz tiek piedāvāts videoklips, kur pa tiešo tiek parādīta studenta dzīve. Dažreiz tā mēdz būt viegla, bet tā ir sūra un smaga, jo katrs vēlas beigas iegūt to diplomu.
Ciešanas, sāpes, prieki un b'das - tas viss šajā video.



349 8 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000
Šis video mani nedaudz nobiedēja īpaši sākums. Man ir šogad jāpabeidz 9 klase un jāiet studēt. Bet es pat nezinu ko es gribu mācīties.
3 0 atbildēt

Ak tad tu RTU mācies, spriešot pē fakultātes koda(nummura, vai kā lai to nosauc) esi no Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes?

Pati arī esmu no RTU tkai no Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes (vides zinātnē mācos 1. kursā).Vienīgi man tā laime ka manā dzimtajā pilsētā (Cēsīs) ir RTU fileāle un pirmie divi gadi ir uz vietas, labi ka nav kojās jādzīvo.

3 0 atbildēt

Studentu dzīve ir forša. Vēl neesmu iepazinusi nevienu studentu, kas teiktu, ka studiju gadi nav bijuši labākie gadi. emotion Jāmācās ir visur, lai kaut kas Tu beigās būtu. Papīram mierīgi vari sēdēt un pelnīt 4, bet tai pašā laikā vari arī nedeldēt vecāku naudu un iet jau pats strādāt, ja izglītība tev ir tikai papīrs.

Es mācījos vidusskolā, ko pilnīgi nemaz nenožēloju. Pat nebija domas iet kādā arodenē vai teķī. Zināju, ka iešu videnē, kā arī, beidzot 9. klasi, nemaz nezināju, kādu arodu vēlētos apgūt, mācīties gan gribēju, tāpēc izvēlējos videni.

Uz teķiem/arodenēm ieteiktu iet tiem, kam tiešām attiecīgā programma ir nākotnes vēlamā profesija, ko arī varētu tālāk apgūt kādā augstskolā, piemēram, mežinieki pabiedz Ogres tehnikumu dodas uz LLU turpināt mācīties saistībā ar mežu, tāpat arī kādi pavāri (vai kaut kas uz to pusi) dodas pārtikas zinības apgūt, vetārsti uz vetiem, mehāniķi uz tehniskajām programmām.  Uzskatu, ka nav baigi forši izmācīties kādā tehnikumā par pavāru, pēc tam aiziet uz augstskolu un mācīties par autoatslēdznieku. Man tas kaut kā nelīmējas kopā, bet, protams, tā ir katra cilvēka brīva izvēle.

Novēlu jauniešiem kārtīgi apdomāt savu izvēli par mācībām, kārtīgi izpētīt piedāvātās profesijas, jo tādu tiešām ir daudz. Katrs var atrast sev ko vēlamu, taču ne katram ir pa spēkam virzīties uz mērķi. Lai izdodas! emotion

3 0 atbildēt

Tikko beidzās sesija un ja kāds man te sāks klupt virsū, ka studentam būt ir haļava, dabūs no manis sniega piku sejā!!!!!!!!!!!!! 

1 0 atbildēt

ehhh.. emotion kā man paveicies ka man nav fizika tehnikumā emotion

1 0 atbildēt

Mērķis nav iegūt Diplomu, bet zināšanas emotion Diplomu var arī nopirkt emotion

1 0 atbildēt

Azenes 14? emotion gadijuma nav pie Anzelikas Blumas? emotion Paldies dievam, ka man beidzas shi fizika un viss nolikts, murgs.

0 0 atbildēt

šo drīzāk vajadzētu porālam www.vissirslikti.lv

pats izvēlējies studentu dzīvi. Nežēlojies par to! Pati mācos medicīnu, kas nebija super viegli, jo gulēju vidēji 3h/ diennaktī un vēl pie tam bija jāmāk domāt loģiski (kas īsti nebija iespējams bez miega) 5 eksāmeni semestrī, kur praktiski jāzina 300lpp no galvas katrā. Studijas Tev iemāca operēt ar lielu informācijas apjomu un tu kļūsi stiprāks cilvēks pēc tā visa! 

0 0 atbildēt

baigi šikās kojas

0 0 atbildēt
Mjaa.. Pati esmu 1. kursa studente Vidzemes augstskolā un dzīvoju kojās. Es tiešām nesapratu to video. Nu nav tik traki tajā studentu dzīvē. Ja neielaid nevienu parādu, bet visu nodod laikā, tad noteikti skatījums uz visu to studentu padarīšanu būtu daudz savādāks. Protams, neesmu balta un pūkaina, arī man bija iekavētie darbi, kurus mocīju negulētās naktīs, noslinkoju, tāpēc 3 automātu vietā dabūju tikai 1, man bija jāpārraksta eksāmens, jo ar pirmo reizi to nenoliku, bet nu - pati vainīga. Tas tak nenozīmē, ka ņemšu kameru rokās un stāstīšu visiem, cik sūdīgi ir (spriežot pēc sākuma). Čali, tici man, negulēta VIENA nakts nav nekas - tas ir tikai sākums. Kad tev būs 4 svarīgi un vienlīdz grūti eksāmeni 4 dienas pēc kārtas, tad apskatīšos, kāds tu būsi ceturtajā dienā (vēlams video arī nofilmē). Klau, varbūt tu neesi 'savā vietā'? Pameklē kaut ko, kas tevi var aizraut. Es pati esmu mācijusies LU (veselus 3 mēnešus), bet sapratu, ka absolūti nav mans. Aizgāju prom. Tagad sēžu Valmierā un esmu pilnīgā starā - mācos tūrisma jomā (precīzāk gidus - ceļojumu un pasākumu organizatorus) Jā, jā, jā, tūlīt sāksies komentāri, ka tūrisms, salīdzinot ar fiziku utt, nav nekas grūts. HA! Ir grūti, un vēl kā!! Bet, ja tas patiesi patīk un tu esi aizrauts ar to, ko mācies, tad visi darbi - parādi un nenokārtoti eksāmeni vai kontroldarbi, ir tikai stimuls visu darīt labāk, nevis liet gaužas asaras asaras par to, cik viss ir slikti, cik studentu dzīve ir šausmīga un to visu vēl filmēt. emotion
0 0 atbildēt

ko studē?

0 0 atbildēt

Man tas pats bija ar ETP un Ķēžu teorijas studiju darbiem, negulētas naktis emotion

0 0 atbildēt

A kurā universitātē mācies?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt