local-stats-pixel fb-conv-api

Spēļu komentētājiem nāksies atvainoties ar ko vairāk nekā 'piedod'.26

181 29

Jūs jau ziniet to, ka amerikāņiem beisbols ir kā latviešiem Līgo svētki, vai ne?



181 29 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Nesaskatu, ko gan tik apvainojošu viņi pateica. Visticamāk es viņu vietā būtu izteicies nedaudz skarbāk. Tās tukšgalvainās kazas atnāca skatīties spēli, vai sociālajos tīklos pavēstīt visiem, ka skatās spēli, pievienojot dažus idiotiskus selfijus?

97 0 atbildēt

emotion ārprāc emotion jā raksta autors arī laikam baigā bārbija. Ko tik stulbu uzrakstīt emotion 

Ārprāc es nevaru, tik daudz joku galvā arghhh... bet autors drošvien apvainosies. 

Besī ārā visas tās vistas, ar tukšu spaini galvas vietā. Lūk video redzema jaunatnes degradācija, pilnīgs sviets. Komentētāji vēl ļoti zolīdi nepateica nevienu rupju vārdu. 

Šito selfošanu vajag nodirst visā krāšņumā, nav nekā labāka. 

"Pagaidi, es uztaisīšu selfiju ar hotdogu!'', ''Mmm, šī ir beidzot viena normāla bilde no 300 iepriekš uzņemtajām!'' Tie tak ir zelta vāŗdi, nolasītas viņas domas emotion Skarbā patiesība, beidziet selfoties, vismaz līdz līmenim, kad katrs sīkākais notikums tavā ikdienā ir jānovočē, jāpievino "Cool" apraksts un jāieposto, jo vēlos makšķerēt uzmanību.

Video labs, ierēcu emotionemotion

40 1 atbildēt

Izskatās ka raksts kopēts no kautkāda SJW, visnotaļ normāla un CILVĒCISKA paķiķināšanās. Vai tad viņi personīgi kādai izteica piezīmes "Vot tā tur ar to hotdogu izskatās galīgi pretīgi ar meikapa kārtu". Nē, tiek apsmieta pati selfiju taisīšana. (Kas šajā gadījumā ir brutāla, kā redzams)

38 0 atbildēt

Man jau liekas,ka tās vistas laktā sevi apkauno nevis čaļi.

34 0 atbildēt

Komentārs vietā, vēlos uzslavēt komentētājus!

22 0 atbildēt

Kāds apkaunojums un kā acīs? Pareizi darīja un es tādus komentārus atbalstu. nevajag muldēt, ka selfijus taisa gandrīz visi... selfijus taisa narcisi ar ļoti lieliem mazvērtības kompleksiem. Normāls cilvēks nekad netaisīs tādas bildes...es nerunāju, par vienu bildi mēnesī...teiksim pie kāda eksponāta vai dzīvnieka zoo. bet par šāda veida degradētām tīnītēm, kam visa dzīve balstās uz uzņemto selfiju daudzuma un to bilžu vērtējuma soc tīklos.... vienkārši slima un degradēta jaunatne.

 

Vēl jo vairāk viņās ķip atnākušas "skatīties" spēli, bet neviena pat nepamana spēlē notiekošo, ko arī komentātāji piebilda...

22 0 atbildēt

Tik labs, džekiem tiešām ar humora izjūtu viss ok. Aizķēra jau tikai tos, kuri taisa ∞ selfijus dienā. emotion

17 0 atbildēt
Nu tie komentāri bij smieklīgi emotion Es no kātiem emotion
17 0 atbildēt
Pareizi vien darija
14 0 atbildēt

Vispār jau tas ir pārtraukumā. Bet nesaskatu neko nosodāmu ne vienā, ne otrā pusē. Rakstu laikam pusaugu blondīne ielikusi.

13 0 atbildēt

Neko sliktu šeit nesasaktu, kādam ar humora izjūtu tā pašvaki un jākaunas būtu meitenēm, ne komentētājiem. Malači komentētāji!

11 0 atbildēt

Šī ziņa ir izsmiekls !!! Neredzu nekādu komentētāju vainu [rupjību utt.] vai kā savādāk  !!!

10 0 atbildēt

Es vienīgais uzspiedu uz pirmās bildes? emotion emotion

9 0 atbildēt

Ja es kā hokeja fans, spēles laikā ko tādu ieraudzītu - arī sāktu izteikt līdzīgus komentārus un pasmieties, tā kā uzskatu ka komentētāji bija līmenī emotion

8 0 atbildēt

No mušas izpūsts zilonis. Es pat teiktu ,ka 80 % no ziņām ir pārspīlējums, mazsvarīgām lietām, bet ko tad lai dara, ka visi vēlās skatijumus, bet par raksta kvalitāti un domu neinteresājās!

7 0 atbildēt
Komentētāji malači emotion
7 0 atbildēt

Var redzēt,kas to meiteņu dzīvē ir svarīgāks kaut kāds like nevis dzīve !Nu lai tad jau jau selfojas un nākamais būs mkas kādā porņikā !

6 0 atbildēt

par video gribeetos likt plusu, bet par rakstu gan ne. laikam izlaidiishu plusu spokos un uzspiediishu "like" zem video ieksh youtube emotion

6 0 atbildēt

Kā gan komentētāji sevi apkaunojuši? Drizāk tās kas bildes taisa sevi apkauno, nevis komentētāji, netaisi stūlbības, tad neviens ari neapspriedīs tavus muļķīgos gājienus.  Ja es butu komentētājs, tad būtu trakāk nokomentējis, vainīgas ir meitenes ne komentētāji. 

5 0 atbildēt

Koments no Youtube : It's not easy getting a boner when I'm laughing this hard but I made it work.emotion

4 0 atbildēt