local-stats-pixel fb-conv-api

Šoks - Mirklis kad Mariupole saņem Grad triecienu.39

146 1

Kādam autobraucējam Mariupolē izdevās izvairīties par matatiesu no drošas nāves, kad viņa auto priekšā piezemējās Grad lādiņi, kurus izšāva Pro- Krieviskie kaujinieki.(Kurus nekādā veidā neatbalsta Krievija, un visu bruņojumu viņi ir nopirkuši vietējos veikalos)

Tiesa ne visi bija tik veiksmīgi kā šis autobraucējs un diemžēl ir ap 100 ievainotajiem un 30 bojāgājušajiem, tai skaitā ari bērniem.



146 1 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000
Drausmas. Pasaulei vienoti vajadzētu tos krievus sodīt.
20 3 atbildēt

Dzimis laimes krekliņā!

4 0 atbildēt

psc tas viss ir! mēles nogriezt kremļa propagandistiem.

4 0 atbildēt

Redzi, ir liela juridiska atšķirība starp "aizstāvēt valsts suverenitāti un vienotību" un "izvērst bruņotu separātistu kustību"... emotion

Bet principā nav jēgas strīdēties... Šāda veida materiāli (vienalga vai pro-ukrainiski, vai pro-krieviski) ir pārsvarā domāti cilvēkiem, kas jau sen izdarījuši savu izvēli.... Runa ir tikai par "sprieguma" uzturēšanu. Un spriegumu informācijas karā ir spiestas uzturēt abas puses... Tā ir kā cīņa ar vējdzirnavām, kad abas puses met publiskā telpā aizvien vairāk un vairāk informācijas, kuru saturu parastam pilsonim nav vispār iespējams objektīvi izvērtēt, kur nu vēl pārbaudīt...

Tā kā strīdēties pie katra šāda video nav jēgas- pirkstus aplauzīsiet... emotion

2 0 atbildēt

Tie nebija Ukraiņi, bet gan krievi, krievija to darīja Čečēnījas karā un dara ari arī tagad, padomā kāpēc uzreiz pēc apšaudēm uzvietas ir krievu žurnālisti, it kā jau zinātu kur iepriekš jābrauc filmēt!

1 0 atbildēt

Gadījumā tur nav jābūt Marijampolei, nevis Mariupolei ? emotion

0 0 atbildēt