local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējoši: Vai tiešām Polijas upē Vislā atrod īstu nāru?8

Par īstu interneta hitu kļuvis video, kurā redzams brīdis, kā cilvēki aizsargkostīmos no Vislas upes iznes krastā būtni ar zivs asti, pie tam ķermeņa augšdaļa ir tāda pati kā cilvēkam. Daudzi interneta lietotāji bija pārliecināti, ka Polijā atrasta īsta nāra.

Daļa interneta lietotāju ir pārliecināti, ka pirmo reizi cilvēkiem izdevies noķert īstu nāru, savukārt daļa ir skeptiskāk noskaņota, sakot, ka Polijā vienkārši notiek filmēšanas process.

Pēc Varšavas mēra vietnieka Jaroslava Juzvjaka teiktā, no Vislas tiešām tika izvilktas vairākas nāras, kurās pēcāk tika nosūtītas uz labaratoriju pārbaudei. Viņš precizēja, ka glābēji izvilkuši no ūdens sirēnas, kas naktī iekļuva kanalizācijā un nespēja tikt ārā.

Pie tam amatpersona apgalvoja, ka būtnēm nekādas briesmas nedraud, viņām plāno piešķirt Polijas pilsonību un goda pilsoņa statusu, jo nāras ir Varšavas simbols.

Vēlāk atklājās, ka šis video bijis joks. Video tika filmēts, lai izjokotu cilvēkus Jauno varšaviešu festivālā, ko organizē vairāki muzeji un kultūras centri. Cilvēki baltos tērpos no ūdens izvilka aktieri. Ar šo video organizatori vēlējās mudināt cilvēkus uz kritisko domāšanu.



52 6 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://topraksti.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Es ar ļoti ierobežotiem līdzekļiem un nelielu cilvēku skaitu ar varētu izveidot šādu video.

 

Bet būtu kruta ja izrādītos patiesība.Nāras praktiski sastopamas katrās tautu leģendās.

13 0 atbildēt
Paši esam ka briesmoni
6 1 atbildēt

taapec jau ir vietnieki un citi mulki kuriem liek stastit tas mulkibas , tie kas to visu izdoma , necakare savu karmu tam viniem ir pakalpini . 

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

nekādi briesmoņi nepastāv emotion

1 4 atbildēt