local-stats-pixel fb-conv-api

Sliktākais videoklips Latvijā351

1582 117

Iespējams, jaunā dziesma no Liene Candy repertuāra ''Party Aint Over'' ir sliktākais videoklips kas jeb kad ir bijis Latvijā. Tēlojums, video tēls, noformējums ir ļoti slikts un maucisks, kas skatītājiem rada nevis prieku, bet riebumu.

Lielākā daļa skatītāju, video komentētāju šo klipu dēvē kā maucisku un ka Liene esot īsta Latvijas mūzikas industrijas ''mauka'', protams, videoklips ar visu dziesmu kopumā no skatītājiem vērtēts negatīvi un lielākajai daļai nekas no tā visa nepatīk un neredz jēgu, šādai dziesmai, ar šādu videoklipu.

Mūzikas videoklipā Liene Candy dzied, kratās, atkailinās, un es piekritīšu, ka klips ir lēts un nekāds, jo pašās beigās Liene satiek kaut kādu nēģeri un jau pēc pirmā acu skatiena ar to saspiežas rokām un dodas iedzert uz kādu viesnīcas numuriņu, tikai dažu sekunžu laikā, Liene jau ir ievilināma 3 nēģeru ''apskāvienos'' ar kokteilīšiem, ar kuriem arī Liene sāk flirtēt ar visiem 3 nēģeriem, ar nerātnu skatienu.

Diezgan nožēlojami, jo tagad jau raksturīgi, daudzām latviešu meitenēm ārzemēs pārdoties nēģeriem, tāpēc Liene to publicē savā videoklipā un parāda sevi kā vieglas uzvedības meiteni, viegli pērkamu mauku. Atliek tik izmaksāt nēģerim dzērienu, kā Liene Candy jau metas apskāvienos ar 3 nēģeriem un gan jau pēc video ir kāds sex tape turpinājums... :))

Pašās beigās lieliski redzam, ka Liene ir atradusi savu mīļoto un izvēlējusies vienu no 3 nēģeriem.

Kopumā es vērtēju videoklipu ar 4 ballēm, jo dziesmai nav ne vainas, bet Liene un viņas videoklips izskatās pēc vienas, lielas, lētas maukas, kura nekam vispār neder... Un pašā sākumā uz painta uzrakstītais ''Liene Candy'' jau parāda videoklipa lētumu, kvantitāti.



1582 117 351 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 351

0/2000

Es labāk skatītos video, kur bomzis liek kluci emotion

417 31 atbildēt

njā.. skumji un lēti.

 

un vēl tie tetovējumi...   izskatās tā, ka viss vēders būtu ar sūdiem nosmērēts :D

249 24 atbildēt

Labāk pie mums filmētos,jo pie mums ārzemniekiem patīk vairāk nekā tajās apnikušajās-Grieķijās,Turcijās,Spānijās!!!+lol paskataties,kāds niks youtūbā tam čalim,kas ievietoja šo video-JOBANIJPIDARAS!!!!XD

187 0 atbildēt

man tas klips atgadina latviesu 90 gadu regeja klipus. siltas zemes, daudz puspliku meitenu, melnie, kas ap tam grabtas, un kas pats galvenais - stasts ir par to cik tur jautri iet emotion Candy ir loti skaista meica ar labu balsi, bet sis letais klips tomer ir baigi... lets.

un par to, ka vins ir lets nav jabrinas, vina pate kautkada portala stastija, ka so un vel kautkadu video vinai tur uzfilmeja bez maksas emotion

137 4 atbildēt

Manuprāt, Liene tikai sabojāja sev ne visai labo reputāciju uz sliktāko pusi, liekas, ka video arī ir kopēts no citiem māksliniekiem, tikai kā jau vienmēr tas ir smagi izgāzies.

85 4 atbildēt

Rebeka mums iemācīja nedēļas dienas; Liene mums tagad māca skaitīt laiku.

78 0 atbildēt

No sākuma domāju ka parodija... Tik slikts videoklips sen nav redzēts... Un man arī  nepatīk dziesma.emotion

82 4 atbildēt
MrT avatarsMrT

Viņai nav jādzied! Viņa varētu vnk dejot striptīzu..

67 3 atbildēt

tas izskatās tā: " Es gribu līdzināties JL, bet izskatos pēc muļķes".

55 2 atbildēt

Pati dziesma jau arī nav īpaši liriska un daudzsološa.

Kopumā riktīgi sūdīgi.

48 3 atbildēt

man labāk patīk lietotāja niks (kurš ielika šo klipu youtubā) :D

43 1 atbildēt

Kādriaz viņa likās tīri tā neko, vismaz pēc paskata... a tagad tāda šmara palikusi... un tie zobi...protēzes?

33 3 atbildēt

tās debīlās kustības.. Lēta mauka.

31 5 atbildēt

Nu nezin gan, ipasi nekada atskiriba nau no visam tam stulbajam uzlecosajam zvaigznem, ko rada pa MTV. Visas jutas ahujenna seksigas un telo ka m*ukas. Vienigais tas, ka si ir latviete un tape jau vina ir jaapdirsh ar komentariem!

41 17 atbildēt

OMG vnk trukst vardu emotion Tik zems limenis emotion

29 8 atbildēt

rasistisks apraksts. un kāpēc ir uzsvērti tieši melnādainie? pārdoties baltajam ir mazāk mauciski?

20 2 atbildēt

Tiešām skumji, video ir uz ātro uztaisīts, viņas izturēšanāš - tiešām lēta. Žēl, likās, ka šai meitenei tomēr bišku smadzenes ir, bet laikam jau tāpat kā lielākā latviešu meiteņu daļa ģībst no tūristu un ārzemnieku "sabiedrības". Blonds paliek blonds.

18 0 atbildēt

forša ballīte vienai pludmalē

14 0 atbildēt

dzied par party skaidrs esmu jau šo dziesmu dzirdejis :D

7 0 atbildēt
GAY avatarsGAY

Klipā veči grābstās kā ap tādu mauku...

7 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »