local-stats-pixel fb-conv-api

Slīcinu HEITERUS PODĀ (Nopietni #2)57

Sveiki, šodien ņēmu tādu diezgan sāpīgu tēmu. HEITERI, bet man ir vienalga. Es to visu uztveru ar joku. Mani tie heiteri vispār neietekmē. Kā filmēšu video, tā arī filmēšu viņus.
JA PATIKA ŠIS VIDEO, SPIED LIKE UN ABONĒ MANU KANĀLU. emotion

98 46 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000

Pats smieklīgākais ir tas, ka visiem ir tik ļoti vienalga par tiem heiteriem, bet taisa video un cepās par to.  Ja būtu vienalga, tad neveidotu video, kur ar smaidu slēpj savas bēdas, ka nav Latvijas iekāres objekts.  emotion 

21 0 atbildēt

nebiju heiteris, bet pēc šī video noskatīšanās esu heiteris, ķer mīnusu dauni

18 0 atbildēt

Gribi kritiku lūdzu,kapēc man būtu jāskatās tevis filmētā huņa,kapēc tu viņu liec vispār spokos,pašam jāsajēdz,ja filmē tizlus video,būs "heiteri" ,kā Tu viņus sauc.Cik aprobežotam jābūt,lai uzskatītu ka te kāds kādu vnk nīst,uzfilmē ko jēdzīgu būs plusi,uzfilmē mēslu gaidi kritiku un beidz čīkstēt,nespēj izturēt ka Tevi heito? Lūdzu visas iespējas pārtrauc filmēt,vai neliec publiskajos portālos,vai lasi savus skatījumus citur.Piegriezies ka Jūs lielie Jūtub speciālisti skatījumus vācat spokos,nespēj normāli noreklemēt savu kanālu,sāc piedomāt pie tā ko dari,un vai tam ir jēga.

18 0 atbildēt

Kpc uz tā poda ir brūns pļeķis? emotion

11 0 atbildēt
Neiesaku Tev filmēt šādus video. Ja nav satura, tad nav un nav vērts.
10 0 atbildēt

Ja Tu šitā visus, sev netīkamos,komentus podā noskalosi,tad jau tagad vari meklēt santehniķi,kurš aizdambēto podu iztīrīs... emotion  

6 0 atbildēt

Neesmu lietas kursā, kas autors tāds ir un par ko cepas (un pajāt patiesībā - kaut kāds "jūtūberis", kas jau ir diagnoze), bet vēršu uzmanību, ka autors draud ar vardarbību un cilvēku nogalināšanu, tos noslīcinot, balstoties uz personīgām antipātijām.

6 0 atbildēt

Es negribēju neko skarbāk teikt, taču nāksies. Vai tu vienreiz vari likties mierā ar saviem bezjēdzīgajiem un trulajiem izteicieniem uz katru, KATRU negatīvu postu sem tava video? Es atnāku, noskatos video, paskatos komentārus un saprotu, ka šī ir sūdubedre nedz raksts, jo purrito kā tāds auns cenšas kaut ko panāk ar pliku uzdirsienu.  FUI, FUI, FUI!

5 0 atbildēt

vai tiešām youtubē var tik daudz nopelnīt lai atmaksātos tādu h*iņu taisīt ? ja tev nav normāls saturs tad tu vari cerēt tikai uz to, ka tev ziedos palīgskolas skolēni kuriem ir naudīgi vecāki, par piemēru vari ņemt fftv, viņi iziet tieši uz palīgskolas bērniņiem

5 0 atbildēt

Jaunais fuck face tv Balsojiet ar - ^^ 

4 0 atbildēt

Tagad ej pa nepareizu ceļu. Strādā ar skatītājiem nevis ar heiteriem! Heiteri ir un būs. Pašlaik liecies nedaudz pārāk lepns. Jonokrīt.

4 0 atbildēt

SŪDS  emotion 

4 0 atbildēt
Ja Tev tie heiteri būtu vienalga, tad Tu nemaz nebūtu taisijis šādu rakstu...emotion
4 0 atbildēt

Rule NR1, nepievērs speciālu uzmanību heiteriem... tā tu parādi ka tev viņi rūp

5 1 atbildēt
I avatarsI

Es te ritinājos garām, iekrita acīs pods, kur slīcina heiterus, sāku domāt vai esmu heiteris, pēc tagadējo ģēniju izpratnes jebkura kritika ir heitošana, tātad esmu heiteris, bet podā tu mani nedabūsi un vispār tas skan  aizvainojoši. Vai vispār tos uztvert kā draudus un jāmeklē likumsargu palīdzība?

4 0 atbildēt
Zini, ir tāds mazs stāstiņš. Aug puika. Pirms skolas vecāki stāsta cik viņš labs un forš. Skolas gados vecāki stāsta, cik labi viņam viss padodas un sanāk. Pēc skolas dzīve riktīgi ņem un iesper viņam pa seju. Kāpēc? Tāpēc, ka tāda ir dzīve. Visiem Tu nebūsi forš un patīkams cilvēks, pilnībā viss Tev arī nesanāks. Un tagad ņemt un apvainoties, ka cilvēks Tev anonīmi iedirš dvēselē... Neliekas, ka tas ir lieki? Tu tieši otrādi, centies nodzēst uguni ar benzīnu.
3 0 atbildēt

emotion

emotion

emotion

Būtu vērtīgāk, ja Tu vienkārši ignorētu Heiterus un vienkārši darītu savu lietu. Jo vairāk tu viņie pievērsīsi uzmanību, jo vairāk iemeslu viņiem būs kaut ko "jauku" par to ko tu dari pateikt.

3 0 atbildēt

Emm šitā jau podu var aizdambēt, ja samet tik daudz parastā papīra...

2 0 atbildēt

Žēl ka man neviens neraksta HATE komentārus  emotion  Būtu interesanti palasīt  emotion 

2 0 atbildēt

Tu pats esi heiteris, jo tu heito hate komentārus emotion 

2 0 atbildēt