local-stats-pixel fb-conv-api

Skaties, kā Putina baikerus izsvilpj Prāgā!13

102 1

"Nakts vilki" tautā saukti ari par Putina baikeriem, lepni ierādās Prāgā, gluži kā atbrīvotāji, taču tavu nelaimi, viņus sagaidīja demonstrantu pūļi, ar saukļiem “Okupanti brauciet mājas”, “Vācāties prom”, “Zaļie cilvēciņi” un vel citiem nepārāk glaimojošiem vārdiem.

Lūk, tos sauc par cilvēkiem kuriem nepielec, ka viņus neviens nevēlas. Bet tik un tā brauc. Lieki piebilst, ka Čehijā izjuta pilnu Krievijas(PSRS) mīlestību 1968.gadā un šī mīlestībā izpaudās kā tanku uzbrukums!

Policijai nācās ar spēku izlauzt ceļu šiem “vilkiem.

102 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Kurš viņus vispār eiropā ielaida?

25 1 atbildēt
Kas izmainītos? Ļoti daudz kas. Čehi ( ČEHI, nevis čehijā dzīvojoši imigranti) dzīvotu attīstītā valstī zem nevis ES karoga, bet zem Lielvācijas reiha karoga. Nebūtu bēgļu, nebūtu dažādu cilvēku, kuri nodarbojas ar dažādām mahinācijām, meliem un noziegumiem ( neprecizēšu kuri). Būtu attīstīti ceļi, infrastruktūra... utt. P.s. Hitlers pirmais uzsāka pretsmēķēšanas kampaņu, tāpēc nebūtu arī smēķētāju un cigarešu.
10 0 atbildēt

Raksta vērtību nevaru novērtēt, bet +++ par to , ka pacēli šo jautājumu, mēs nedrīkstam aizmirsts, kas ar mums notika 50.gadus un arī citas tautas cieta. Neesmu nacionālists, bet paldies par rakstu. emotion 

10 0 atbildēt

Atšķirībās nav ...tāpēc nesaprotu ko Krievi svin 9.maijā .  Ja , sabiedrotie nebūtu atnākuši palīgā būtu dabūjuši pa Dupsi .  Bet , nu tā jau ir Krieviem jau patīk lielīties kā viņi pa desmit vienu atspārda . 

Ko Krievi mums var iztīrīt ? emotion emotion emotion emotion  Krievija pati ir tādā dupsī emotion 

8 0 atbildēt

īzī - salīdzini zaudētājvalsts Vācijas līmeni un uzvarētājvalsts krievijas līmeni. Ar ko šīs valstis atšķiras, un no kuras uz kuru valsti vairāk aizbrauc bagātnieku bērni. Urrā, tovarišči, karu uzvarējām un viss, ar to mūsu misija ir izpildīta, turpmāk varam katru gadu pieliet purnu uzvaras dienā, jo vairāk sasniegumu mums nav un, izskatās, ka nebūs

7 0 atbildēt
Pēc video spriežot, izskatās ka aziātu motociklistiem to arī vajag, vai nesaprata, ka izsvilpj. Jo brauca cēli paceltām galvām. Vismaz man tā izskatījās.
5 0 atbildēt

Respekts!

3 1 atbildēt
Vissi bļauj: "Putins slikts, Putins ir ļauns!" kaut arī paši eiropieši un amērikāņi nav labāki. Lien kur nevajag un taisa paši sūdus, Eiropa un Asv lien viens otram dirsā....bet Putinam, viņam Похуй viņš sēž un skatās kā eiropa slīkst paši savos mēslos un vel plusā Bēgļu mēslos un kad eiropa sabruks tad putins uzbruks. Visiem skalo smadzenes un saka ka krievi ir slikti, jo baidās no viņiem.
2 1 atbildēt

Nu bet dīvaini jau ir, ka čehi vicina Ukrainas karogus. Ukraina taču bija PSRS sastāvā un bija viena no valstīm, kas lika pamatus PSRS, kura uzbruka ar tankiem  emotion 

0 0 atbildēt