local-stats-pixel fb-conv-api

Samara Morgan History13

Šīs ir stāsts par kādu meiteni kuru noslīcinājā viņas māte un tad viņa palika ļauna un nogalināja cilvēkus es esmu viens no tiem kas tics šim stāstam citi uzskata kad tad nav paties un kad tie ir meli un uzskata tos cilvēkus par dīvainiem. Īstenība pastāv šadas būtnes kuras nemirst un piemēram kā Samāra dzīvo akā jau simtiem gadu. Citiem tas liekas smieklīgi. Vēl arī pastāv sātana iemiesojumi kas mīt citos cilvēkos un nepametto ķermeņus un pārvalda viņu prātu un liek darīt lietas ko nedarītu nekad.



23 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Apli saskatījies
2 0 atbildēt
Tavs stāsts līdz galam neatbilst filmas sižetam, jo tur Samāru noslīcināja viņas audžu māte un meitene akā izdzīvoja 7 dienas nevis 100 gadus. Viņas ķermenis tika atrasts pēc vairākiem gadiem un apglabāts. Ok, jā, tu šo rakstu izveidoji pirms apmēram 2 gadiem un tagad jau ir iznākusi filmas 3.daļa, kuru vakar noskatījos un kur arī daudz kas bija pastāstīts, taču man šķiet, ka arī pirmajās daļās gāja runa par to, ka neviens nezin, kas ir Samāras īstie vecāki un, ka tas ir tikai meitenes rēgs/gars nevis viņa pati, kas pēc tavām domām dzīvoja 100 gadus.
1 0 atbildēt
Pie velna tevi -.- Pietika jau tekstu izlasīt, video nemaz neskatīšos, negribu savu miegu sabojāt emotion
0 0 atbildēt

Cmon, Samara ir vispār pilsēta Krievijā un es nedodu s*** par to, jo šī ir filma, tēls, kas ienāca prātā režisoram. Nedod dievs, lai vēl kāds filmas uzskatītu par realitāti. Atskaitot dokumentālās..bet..neesmu arī droša par to. emotion

0 0 atbildēt