local-stats-pixel fb-conv-api

Sakritība...nedomāju viss8

142 3

238.diena

Atkal tāds mazliet domu triks, bet ceru ka šie triki jums arī patīk.



142 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

SGTC ****ī manu un Intzzz darbu. Not kūūl nigg.

Protams, ka 26. lapa bija jau uzšķirta. Ja es teiktu stop, tālāk pa 3 netiktu un triks nesanāktu. Pieļauju, ka ar 26. reizi arī Tev sanāca uzšķirt 26. Apsveicama ir aziāta līmeņa matemātika, izvietot visus tos skaitļus uz lapas.

LIELS RESPEK par Halātu. Svētie Rīta Svārki. emotion

Bet veci. Kas tā par štelli. Triki sāk palikt kaut kādi ļevie. Kā nākamo triku Tev ierosinu atrast pazudušos pāris ļimakus no valsts budžeta. Tas būtu īsts triks. Vai arī izskaidrot, kāpēc Intzzz ir skaidrā jau pāris dienas pēc kārtas.

2 0 atbildēt

Pirmkārt, maģija jau ir tā, ka Tu liki mazajam puikam, kas iepriekš vēlējās izsaukt pie sevis Maiklu Džeksonu (es vēl aizvien nesaprotu, kamdēļ kas tik neprātīgs ir jādara?), pateikt STOP, kad biji uz 26 lappuses. Bet neviens jau nesaprot tavu cilvēku kontrolēšanas mākslu. Nu nekas, varbūt ar laiku!

Otrkārt, pētot to ciparu murgu jau plānoju kā Tevi atmaskot, bet diemžēl jāatzīst, ka apmaldījos tik vieglā matemātikā kā cilvēks trīs priedēs.. Nu nekas, varbūt ar laiku!

Treškārt, prieks, ka ņem vērā iepriekšējos ieteikumus par to halātu. Kā jau izteicās kolēģis Azeec, "Svētie Rīta Svārki!!". Cerams, ka mazgāsi viņu pietiekami bieži, lai glābtu videoklipa situāciju!!!!! Un tajos videoklipos, kuros nav tā halāta... Nu nekas, varbūt ar laiku!

Ceturtkārt, labāk paliec pie kārtīm, jo savādāk jau nepieredzējuši atmaskotāji mēģina savu laimi šajā jomā, bet, kad darbojies tikai ar kārtīm vai sazin kādām iluminātu bībelēm, kas nedeg (esmu vēl aizvien sašutis par to!), atmaskošanas procesā spējam iebraukt tikai mēs ar Azeec, bet nu zini kā saka.. Nu nekas, varbūt ar laiku!

Piektkārt, nu šoreiz Tev joks izdevās, tas ir apmēram tā, ka Tu būtu saklausījis mani, kad pēc iepriekšējiem jokiem vienmēr teicu... Nu nekas, varbūt ar laiku!

Keep it up, ir labi! emotion

2 0 atbildēt

Palielinajuma ir rezams ka tika atverta pirms 26 lapas, un ar pirkstiem atvera 26, jo ja butu pa taisno raditu tad nebutu 26.

1 0 atbildēt
15 + 9 nav 26 ...
0 0 atbildēt

p.s 47-48sec uz 0.25x palielinajuma

0 0 atbildēt