local-stats-pixel fb-conv-api

Tosti & Pamācības.11

31 4
TOSTI. Alhohola lietošanai ir negatīva ietekme, bet šodien iedzersim tikai par ietekmi. Mēs esam savākušies, lai iedzertu! Tad iedzersim par to,ka esam savākušies! Dievs teica: "Iedzersim par to dienu!", bet nepateica par kuru... Tāpēc dzersim katru dienu, lai nepalaistu garām īsto! Pirmais tosts: "Uz redzēšanos! Skaidrā jūs vairāk mani šodien neredzēsiet!" Sieviete vaicā ārstam:
- Dakter, sakiet, lūdzu, pie kādas zvēru sugas es piederu?
- Jūs esat cilvēks, cienītā kundze! Homo sapiens.
- Nu kas es par cilvēku? Spriediet pats! No rīta pieceļos izspūrursi kā AITA, uz darbu skrienu izsalkusi kā ŠAKĀLIS, tramvaja durvīs ieķeros kā MĒRKAĶIS, pa ceļam ar visiem rejos kā SUNS, izkāpju no tramvaja kā noplūkta VISTA, darbā strādāju kā VĒRSIS, pārrodos mājās kā nodzīts ĒZELIS, mājās uz visiem rēcu kā TĪĢERIS un šņācu kā ČŪSKA. Pabaroju visus, nomazgāju traukus, nolieku bērnus gulēt, atlaižos pati. Nāk vīrs un nokomandē:
- Pavirzies malā!
Izlaidusies pa visu gultu kā GOVS! Nu kas es par cilvēku, dakter?
Pacelsim glāzes par sievietēm, pašu brīnišķīgāko un daudzveidīgāko dabas brīnumu!
Vīrietis var valdīt pār pasauli un būt slavens ar savu gudrību, bet sievas acīs viņš vienmēr paliks idiots.
Iedzersim par sievām, kuras zina savu vīru īsto vērtību.
Iedzersim par augstu un tīru mīlestību... ...par seksu augstā baznīcas tornī pēc pirts!!! Uzkāpa reiz kalnā vīrietis un sieviete. Un sāka izģērbties. Novilka vienu apģērba gabalu pēc otra, līdz beidzot sieviete bij kaila, bet vīrietim bija atlikusi cepure, ko tas turēja priekšā savam vīrieša lepnumam. Tad vīrietis pastiepa abas rokas pret sievieti.. bet cepure nenokrita zemē, tā palika, kur bijusi.

Nu tad iedzersim par spēku, kas noturēja cepuri!
PAMĀCĪBAS. Kādu reizi satikās ideāla sieviete un ideāls vīrietis. Pēc kāda laika viņi nosvinēja ideālas kāzas un nopirka perfektu māju un iegādājās perfektu automašīnu. Kādā sniegotā Ziemassvētku vakarā perfektais pāris brauca ar savu perfekto automašīnu, līdz ieraudzīja ceļa malā izmisušu būtni. Tur stāvēja Ziemassvētku vecītis ar lielu dāvanu maisu. Ideālais pāris, protams, paņēma viņu ar visām dāvanām savā mašīnā. Tā nu viņi brauca, dāvanas dalīdami. Diemžēl ceļa apstākļi pasliktinājās un braucēji cieta autokatastrofā.
Izdzīvoja tikai viens no viņiem.
KURš?
...
...
...
Atbilde:
Protams, ka izdzīvoja ideālā sieviete. Jo visiem zināms, ka Ziemassvētku vecīša nav, un kurš gan ir redzējis ideālu vīrieti?
...
...
...
...
JOKA BEIGAS,SIEVIETES TāLāK NELASA!!!.
...
...
...
...
...
Vīriešiem:
Tā kā nav ne Ziemassvētku vecīša, nedz arī ideālu vīriešu, acīmredzami, ka automašīnu vadīja ideālā sieviete. Tas arī izskaidro, kāpēc notika negadijums.
Starp citu, ja kāda sieviete šo ir izlasījusi, tas tikai apstiprina vēl kādu faktu: sievietes nekad neklausa!
Ja jūs domājiet, ka sieviete ir vājais dzimums, pamēģiniet
naktī uzvilkt segu tikai sev!
Dzēruma pakāpes var iedalīt Teletūbijos:
Sākumā Tu satiec Tinkiju - Drinkiju - Tev, protams, gribas iedzert. Tad atnāk La - Lā, un jūs abi uzdziedat. Mazliet vēlāk piečāpo Po(o) un Tu noliec baigo kluci. Taču, nedod Dievs, vēl atvilksies Dipsijs - dienas trīs pasēdēt nevarēsi!
trīs resni lacisi atbrauc uz latviju. visi tris nolemj iemācīties tris teikumus latviesu valoda. nu iet garam bernudarzam, tur berni blauj tris resni lacisi. nu, pirmais teikums iemacits. tagad iet garam restoranam, vecmamina maca mazdelam est ar nazisiem un daksinam nu otrais teikums ir. tagad iet garam zooveikalam un tur papagailis saka: vai cik labi burītī. nu visi tris laimigi iet pa ielu te peksni pie viniem pieskrien policists un prasa, vai jus nezinat kas nogalinaja to sievieti ielasvidu? tris resni lacisi atbild : tris resni lacisi. nu policists jauta, ar ko jus vinu nogalinajat? vini atbild: ar nazisiem un daksinam. nu tagad policists saka, naciet man lidzi uz cietumu lacisi:vai cik labi buriti. Ja nejauši atrodi pilnu šņabja pudeli, nopērc vēl trīs un kārtīgi nosvini veiksmi!
31 4 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Daži labi.
0 0 atbildēt
interesanti..man noderees emotion
0 0 atbildēt
;d ;d emotion
0 0 atbildēt
Par tiem lācīšiem bij vislabākais, rēcu vēl tagad, super tosts! x]]]]]]]]]]]
0 0 atbildēt